Şimdi Ara

1055 TL Xiaomi Mi A2 Lite/ANDROID ONE/Snpdrgn625/12MP(IMX486)-5MP(S5K5E8)/3GB/32GB/4000mAh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.088
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1055 TL Xiaomi Mi A2 Lite/ANDROID ONE/Snpdrgn625/12MP(IMX486)-5MP(S5K5E8)/3GB/32GB/4000mAh
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi A2 Lite 32 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-a2-lite-32-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000D6D7O

64GB:
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi A2 Lite 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-a2-lite-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000HY081

1325 TL Xiaomi Redmi Note 6 Pro/64 GB/Snpdrgn636/12MP(S5K2L7)-20MP(S5K3T1)/4GB/4000mAh/And9.0

Xiaomi a2 lite detaylı özellikler:
    Kimovil.com
    Xiaomi Mi A2 Lite: Price, specs and best deals
    https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi-a2-lite

Xiaomi mi a2 lite Google camera ile kendi kamera uygulaması karşılaştırması:https://www.youtube.com/watch?v=wKewMyNmESg&feature=youtu.be&t=27
    1055 TL Xiaomi Mi A2 Lite/ANDROID ONE/Snpdrgn625/12MP(IMX486)-5MP(S5K5E8)/3GB/32GB/4000mAh

• S7 mi mi a2 lite mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

S7 mi mi a2 lite mi?
    Sıfır bu fiyata alabiliyorsanız S7, ikinci el S7 ise Xiaomi A2 Lite.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 12 Ağustos 2019; 0:0:18 >
  • daha dün kargom geldi 1150'ye aldım hb'den
  • Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon durumunda kullandığım telefon, bütçesi kısıtlı olana ben1400tl'ye almıştım. Ancak bütçeyi biraz daha yükseltip 1300tlye meizu note8 var

• Xiaomi gözünü seveyim şu serilere NFC koy yahu.

• Note 6 pro alinir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bluetoothla muzik ses kalitesi nasil a2 lite sonylerle karsilastirildiginda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

bluetoothla muzik ses kalitesi nasil a2 lite sonylerle karsilastirildiginda?
    ainur narsil+dolby digital plus+ViPER4Android FX+Audio Compatibility Patch ile tatmin edici sese ulaşabilirsiniz

• hb'de mavisi 1200 lira görünüyor. müthiş fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

ainur narsil+dolby digital plus+ViPER4Android FX+Audio Compatibility Patch ile tatmin edici sese ulaşabilirsiniz

Alıntıları Göster
    tskler bunlar uygulama mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

tskler bunlar uygulama mi?

Alıntıları Göster
    Magisk kurduktan sonra bunları kuruyorsunuz

• Cok iyi fiyat alinir bende var

• A2 lite almayın dua edersiniz hayalet ekrandan dokunmatik sorunlarına birçok kronik problem var

• quote:

Orijinalden alıntı: A.C.

A2 lite almayın dua edersiniz hayalet ekrandan dokunmatik sorunlarına birçok kronik problem var
    Eşim hunharca kullanıyor bu cihazı, saatlerce sosyal medya da takılır, youtube açık bırakıp şarkı dinler, oyunlar oynar ama o korkutucu hayalet ekran sorunu yok. Hatta küçük bir çocuğumuz olduğundan bolca düştü ama her hangi bir hasar, çizik vs bile yok, kozmetik olarakta sağlam bir cihaz. Bir de bu cihaz için en mantıklı yazılım Android 8 ile kullanmak, 9'a güncelledikten sonra cihaz bir türlü kendini toparlayamadı. Her ay geçte olsa güvenlik güncellemesi falan geliyor ama yine de 8'de ki stabilite yok. Planlı eskitme midir nedir bilemiyorum ama cihazı alacak olan kişi cihazı hiç güncellemeden kullanırsa sorunsuz ve keyifle kullanır.

• Sorunlu cihaz yazılım sorunları var. Xiaomi ve android one dan uzak durmak lazım. Miui yüklü bir Xiaomi almak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: omeric

Sorunlu cihaz yazılım sorunları var. Xiaomi ve android one dan uzak durmak lazım. Miui yüklü bir Xiaomi almak lazım.
    hocam android one Google sorumluluğunda olmuyor mu sıkıntı nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

hocam android one Google sorumluluğunda olmuyor mu sıkıntı nedir

Alıntıları Göster
    Google saf androidi veriyor ancak firmanın kendi telefonuna göre özelleştirme yapması gerekiyor. Xiaomi bu güncellemeleri gelişi güzel veriyor. Mi A2 lite a her güncelleme geldiğinde bir yeri bozuluyordu. En basitinden rehberde aynı kişi 3 kere tekrarlanıyor bildirimlerin kiminde ses çıkmıyor. Telefonu kulaklığına götürdüğünde sensör çalışmadığı için sessize geçiyor falan. Dokunmatik hassasiyeti gibi pek çok sorun yaşıyordum. Şimdi durum düzelmiş mıdır bilmiyorum. Benim kullandığım zamanlarda tek olumlu yönü piliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Sıfır bu fiyata alabiliyorsanız S7, ikinci el S7 ise Xiaomi A2 Lite.

Alıntıları Göster
    Ben a2 liteden S7 ye geçtim arada dünyalar kadar fark var. Her türlü s7

• quote:

Orijinalden alıntı: omeric

Ben a2 liteden S7 ye geçtim arada dünyalar kadar fark var. Her türlü s7

Alıntıları Göster
    S7 nin maşallahı var eskimiyor, yavaşlamıyor... Spigen kılıfla da kullandığım için, tık yok maşallah...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.