Şimdi Ara

106'lar Nasıl Genel Sorunları Nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 106 almayı düşünüyorum quiksilver yada gti genel olarak sorunları veya arıza çıkarma durumları varmıdır bunlar nelerdir..bilgilerinizi bekliyorum saygılarımla

• ben 1 yıl 10.000 km kadar 106 gti sahibi oldum. 1 kez conta yaktım 1 kez aks kırdım büyük arıza olarak. ufak tefek dertlerini zaten hatırlamıyorum bile. sanayide çevre edinmenize faydalı bir araç. ha birde unutmadan nadir bulunabilecek kadar temiz, bakımlı ve kazasız bir gti'dı benimkisi. ona göre düşünün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Yıl kullandım. Sık masraf çıkarır.
  • quiksilver lar hakkında ne düşünüyorsunuz..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolu_kartalı

arkadaşlar 106 almayı düşünüyorum quiksilver yada gti genel olarak sorunları veya arıza çıkarma durumları varmıdır bunlar nelerdir..bilgilerinizi bekliyorum saygılarımla

temizini bulmak çok önemli,zira apaçilerin elinde yüzde 90ı.
    Bakım fiyatları çok pahalı değildir,ama bakımını aksatmamak gerekir.
    boyutuna göre gayet performanslıdır(özellikle gti versiyon)
    Bütün mesele temizini bulmak,apaçi gibi kullanmamak ve bakımını aksatmamaktır.
    Gerisi bildiğin otomobillerden farklı değil.
  • evet temizini bulmak önemli gerçi 106 alınca eksoz filan mutlaka takarız bizde eksozdan büyük bir zarar göreceğini sanmıyorum araçların.. ama motoru deli gibi zorlanmış 106 piyasa dolu şuan..olmazsa bir fiat palio alacağım olmazsa 99 2000 arası..
  • Genellikle belli bir hızdan sonra frene basınca hızlandığı gözleniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

Genellikle belli bir hızdan sonra frene basınca hızlandığı gözleniyor.

nasıl yani firene basınca araba hızlanıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

Genellikle belli bir hızdan sonra frene basınca hızlandığı gözleniyor.

nasıl yani firene basınca araba hızlanıyormu ?

Durmuyor yani
    Fren performansı olarak kötü bir araç. Ama almak isterdim ben de.
  • kasa hafif motor büüyk oldumu durma sıkıntı olur tabi :D
  • GTI versiyonları çok tehlikeli araçlardır. Eğer sakin kullanmayacaksanız, atraksiyonu bol bir kullanım tarzınız varsa ya da tecrübesizseniz kesinlikle uzak durun. Çünkü aracın yol tutuşu ve frenlemesi performansına oranla çok başarısız. Bunların yanında kazasız GTI bulmak ta samanlıkta iğne aramaktan farklı değildir.
  • merhabalar,
    ben 306 1.8 16v kullanıyorum 30000 km'dir ve maşallah halen daha kullanmaya devam ediyorum. Ben temiz kullanılmış 2. sahibinden aldım aracımı her 10.000 km'dir bakımını aksatmadan yaptırmış ve gerçekten çok güzel araçlar ancak motoru zorlanmamış temiz kullanılmış bir araç alırsanız aracınızdan çok keyif alırsınız kullanırken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frenleri cok sakat. abartarak kullanacak tecrubesi fazla olmayan genclerin cakmasi garanti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kağıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.