Bildirim
106 quicksilver için yakıt tavsiyesi !!!!!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: chilecash
arkadaşlar kurşunsuz benzin kullanıyorum hangi benzinciden kaç oktan olsam daha verimli olur ??? 2 sefer Shell'den aldım benzin çok çabuk biliyor 70 milyona 200 km gidebildim :( bi terslik var ama nedir ?
hocam aracı yeni aldın ya basıyorsan ondan yakıyordur ama cok be 350 lira demek bence bi hava filtresine bujilere baktır derim ondanda yapabilir eger uslu kullanıyorsan bir sorun vardır kesin -
bende bujilerden olduğunu düşünüyorum bu hafta sonu bi göstericem ne var ne yok :( ama şunu da bilmek istiyorum en iyi yakıt bu araç için hangisidir ? kaç oktan bunlarda önemli.. -
quote:
bende bujilerden olduğunu düşünüyorum bu hafta sonu bi göstericem ne var ne yok :( ama şunu da bilmek istiyorum en iyi yakıt bu araç için hangisidir ? kaç oktan bunlarda önemli..
bilmiyorum ama 95 oktan kullanaman yeterli olur diye düşünüyorum -
bana da garip geldi. Bu aracın maksimum 200 hadi bilemediniz 250 yakması gerekmiyor mu?? (Normal kullanımda tabi) Bence de bi hava filtresine fln baktır... -
quote:
arkadaşlar kurşunsuz benzin kullanıyorum hangi benzinciden kaç oktan olsam daha verimli olur ??? 2 sefer Shell'den aldım benzin çok çabuk biliyor 70 milyona 200 km gidebildim :( bi terslik var ama nedir ?
ben daha yeni 50 ytl benzine istanbul-kerpe-istanbul yaptım
300 km
artı 4 kişi
artı bazen 170 lere çıktım
sonuçta aynı motor.
bence bir sorun var -
AH AH 407 HDI VARKEN 20 YTL LİK DİZELLE 140 KM GİDİYODUM YAPTIK Bİ HATA ALDIK CC 20 YTL LİK BENZİNLE 58 KM GİDİYORUZ ARABA SÜNGER GİBİ İÇİYO RESMEN BENZİNİ -
kardes 95 oktan kullan dierleri fazla para wermenden öteye gecmio motor eski teknoloji olduu icin 95 oktan yetio bosuna para harcama -
100 OKTANDAN ŞAŞMA -
Hocam bi mahsuru yoksa aracı kaça aldığını yazabilirmisin.. Bende almayı düşünüyorum da piyasasını merak ettim...? -
9-13,000 ytl arası aksesuar, km, motor, kaporta durumuna göre değişiyor, lonely e sor o pug bayiinde temiz düşerse söylesin sana.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X