Şimdi Ara

106 quicksilver için yakıt tavsiyesi !!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kurşunsuz benzin kullanıyorum hangi benzinciden kaç oktan olsam daha verimli olur ??? 2 sefer Shell'den aldım benzin çok çabuk biliyor 70 milyona 200 km gidebildim :( bi terslik var ama nedir ?

• quote:

Orjinalden alıntı: chilecash

arkadaşlar kurşunsuz benzin kullanıyorum hangi benzinciden kaç oktan olsam daha verimli olur ??? 2 sefer Shell'den aldım benzin çok çabuk biliyor 70 milyona 200 km gidebildim :( bi terslik var ama nedir ?

hocam aracı yeni aldın ya basıyorsan ondan yakıyordur ama cok be 350 lira demek bence bi hava filtresine bujilere baktır derim ondanda yapabilir eger uslu kullanıyorsan bir sorun vardır kesin
  • bende bujilerden olduğunu düşünüyorum bu hafta sonu bi göstericem ne var ne yok :( ama şunu da bilmek istiyorum en iyi yakıt bu araç için hangisidir ? kaç oktan bunlarda önemli..
  • quote:

bende bujilerden olduğunu düşünüyorum bu hafta sonu bi göstericem ne var ne yok :( ama şunu da bilmek istiyorum en iyi yakıt bu araç için hangisidir ? kaç oktan bunlarda önemli..

bilmiyorum ama 95 oktan kullanaman yeterli olur diye düşünüyorum
  • bana da garip geldi. Bu aracın maksimum 200 hadi bilemediniz 250 yakması gerekmiyor mu?? (Normal kullanımda tabi) Bence de bi hava filtresine fln baktır...
  • quote:

arkadaşlar kurşunsuz benzin kullanıyorum hangi benzinciden kaç oktan olsam daha verimli olur ??? 2 sefer Shell'den aldım benzin çok çabuk biliyor 70 milyona 200 km gidebildim :( bi terslik var ama nedir ?

ben daha yeni 50 ytl benzine istanbul-kerpe-istanbul yaptım

300 km

artı 4 kişi
    artı bazen 170 lere çıktım

sonuçta aynı motor.

bence bir sorun var
  • AH AH 407 HDI VARKEN 20 YTL LİK DİZELLE 140 KM GİDİYODUM YAPTIK Bİ HATA ALDIK CC 20 YTL LİK BENZİNLE 58 KM GİDİYORUZ ARABA SÜNGER GİBİ İÇİYO RESMEN BENZİNİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardes 95 oktan kullan dierleri fazla para wermenden öteye gecmio motor eski teknoloji olduu icin 95 oktan yetio bosuna para harcama
  • 100 OKTANDAN ŞAŞMA
  • Hocam bi mahsuru yoksa aracı kaça aldığını yazabilirmisin.. Bende almayı düşünüyorum da piyasasını merak ettim...?
  • 9-13,000 ytl arası aksesuar, km, motor, kaporta durumuna göre değişiyor, lonely e sor o pug bayiinde temiz düşerse söylesin sana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.