Şimdi Ara

1060 3 GB OUTLET VEYA SİFİR 2999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.794
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bakırköy capacity avm mediamarkt da beyaz asus dual modeli ihtiyaç olan arkadaş alsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu şaka filan mı fiyatlar ne olmuş böyle ya? Ben 3800'e 1050ti'li monitör dahil sistem toplamıştım 2018 falandı sanırım. Bu 1060'lar yenilendi mi bişey mi oldu?

• ihtiyacı olana kalmaz o , al satçının biri alır 4 bine satışa koyar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buİnsansa kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki hocam mining yüzünden oldu böyle. Dolaşırken avm de gördüm ihtiyacı olan arkadaş alsın.

• AdRenaLime kullanıcısına yanıt
    İnşallah ihtiyacı olana kalır hocam ne diyeyim

pahalı toplamışsın.

• eskikarateci kullanıcısına yanıt
    1050 ti dışında parça bilgisi vermedim, pahalı topladığımı nasıl anladın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buİnsansa

1050 ti dışında parça bilgisi vermedim, pahalı topladığımı nasıl anladın?

Naptın usta 8700k ve 64 gb 4000mhz ram mi taktın? O yıllarda rx 570 r5 2600 16 gb sistem toplanıyordu 3000-3500 e

2000tlye i3 1050ti lı kasa modası vardı bir ara. o aklıma geldi de :))

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt
    Ryzen 1000 serisi yeni cikmisti. 2klar yoktu. Ramler cok pahalıydı. Fiyatlar ortadaydı zaten, 3-4 siteden karışık topladım. Internetten daha ucuza satan bir dükkan falan vardı da benim mi haberim yoktu bilmiyorum? Vatan falan da değil, nanokatalog gibi en ucuz yerlerden almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

2000tlye i3 1050ti lı kasa modası vardı bir ara. o aklıma geldi de :))

Sene 2017 temmuz ayı, fiyatlar böyleydi. Tüm siteler içinden aradığım parçaları en ucuza satan 4 tanesinden karışık toplamıştım.

O zamanlar 4k'dan 1060 konuları açılıyordu technopatta. Dolar 3.8 falandı yanlış hatırlamıyorsam. Bu zamanın dolar kuruna falan eşitleyince hiç de ucuza almışız gibi olmuyor ama 4 sene önce fiyatlar bu şekildeydi. Hatta technopattan 4 sene öncesinin konularına gidip bakabilirsiniz.

1050ti hala popüler bir kart, son zamanlarda ucuza toplama olarak satılıyordur itirazım yok ama o zamanlar böyleydi.

Mining oldu. 1060lık bir durum yok. GTX460 ayarındaki Çöp GT1030 1000 lira zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 5 Haziran 2021; 22:13:52 >
  • 800liraya satılırken 5yıllık karta 3bin verenin aklına şaşarım.

• StaNOnE kullanıcısına yanıt
    Orası herkesin kendi tercihi ben ihtiyacı olan biri vardır diye yazayım dedim piyasada kart bulmakta zor çünkü

• bu paraya 4 gb 1650 alınıyor zaten 3gb'lik 1060 modelleriyle nerdeyse kafa kafaya %10 vardır en fazla, kaldı ki 4 gb vramli kartlar bile artık sınıra dayanmışken 3 gb vramli kart almak parayı çöpe atmaya eş değer nerdeyse, 3 gb vrami potansiyel olarak yetecek en yüksek kart zaten gtx 760 ve ayarındaki kartlar falandır.

• Benim GTX470 duruyordu bi köşede öyle atıl şekilde. 1000TL'ye mi satsam mı napsam? Piyasaya bak.

• 2-3 yıl önce bilgisayar toplarken 1050 Ti 750 liraydı şimdi bakıyorum 2500 civarı nasıl oluyor hayret ,ssd pahalıydı hdd almıştım onlarda ucuzlamış 1 ay önce 500 gb Samsung ssd yi 500 e aldım tuhaf bir piyasa var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa pahalı biliyorum ama alınmaz

• Msi gtx 1070 satasım var. Zamanında aldığıma pişmandım ama 3 bin desem havada satılır gibi.

De bir daha alamayacağını bilmek koyuyor.

15 bine ekran kartı mı olur yazık bee..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.