< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1060 3 GB OUTLET VEYA SİFİR 2999 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu şaka filan mı fiyatlar ne olmuş böyle ya? Ben 3800'e 1050ti'li monitör dahil sistem toplamıştım 2018 falandı sanırım. Bu 1060'lar yenilendi mi bişey mi oldu?
-
ihtiyacı olana kalmaz o , al satçının biri alır 4 bine satışa koyar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyorum ki hocam mining yüzünden oldu böyle. Dolaşırken avm de gördüm ihtiyacı olan arkadaş alsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah ihtiyacı olana kalır hocam ne diyeyim
pahalı toplamışsın.
-
1050 ti dışında parça bilgisi vermedim, pahalı topladığımı nasıl anladın?
quote:
Orijinalden alıntı: Buİnsansa
1050 ti dışında parça bilgisi vermedim, pahalı topladığımı nasıl anladın?Naptın usta 8700k ve 64 gb 4000mhz ram mi taktın? O yıllarda rx 570 r5 2600 16 gb sistem toplanıyordu 3000-3500 e
2000tlye i3 1050ti lı kasa modası vardı bir ara. o aklıma geldi de :))
-
Ryzen 1000 serisi yeni cikmisti. 2klar yoktu. Ramler cok pahalıydı. Fiyatlar ortadaydı zaten, 3-4 siteden karışık topladım. Internetten daha ucuza satan bir dükkan falan vardı da benim mi haberim yoktu bilmiyorum? Vatan falan da değil, nanokatalog gibi en ucuz yerlerden almıştım.
-
Mining oldu. 1060lık bir durum yok. GTX460 ayarındaki Çöp GT1030 1000 lira zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 5 Haziran 2021; 22:13:52 > -
800liraya satılırken 5yıllık karta 3bin verenin aklına şaşarım.
-
Orası herkesin kendi tercihi ben ihtiyacı olan biri vardır diye yazayım dedim piyasada kart bulmakta zor çünkü
bu paraya 4 gb 1650 alınıyor zaten 3gb'lik 1060 modelleriyle nerdeyse kafa kafaya %10 vardır en fazla, kaldı ki 4 gb vramli kartlar bile artık sınıra dayanmışken 3 gb vramli kart almak parayı çöpe atmaya eş değer nerdeyse, 3 gb vrami potansiyel olarak yetecek en yüksek kart zaten gtx 760 ve ayarındaki kartlar falandır.
-
Benim GTX470 duruyordu bi köşede öyle atıl şekilde. 1000TL'ye mi satsam mı napsam? Piyasaya bak.
-
2-3 yıl önce bilgisayar toplarken 1050 Ti 750 liraydı şimdi bakıyorum 2500 civarı nasıl oluyor hayret ,ssd pahalıydı hdd almıştım onlarda ucuzlamış 1 ay önce 500 gb Samsung ssd yi 500 e aldım tuhaf bir piyasa var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasa pahalı biliyorum ama alınmaz
Msi gtx 1070 satasım var. Zamanında aldığıma pişmandım ama 3 bin desem havada satılır gibi.
De bir daha alamayacağını bilmek koyuyor.
15 bine ekran kartı mı olur yazık bee..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
1050 ti dışında parça bilgisi vermedim, pahalı topladığımı nasıl anladın?
![]() |
pahalı toplamışsın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X