Şimdi Ara

1067 tl Acer XF240QPbiipr 23.6' 144Hz 1ms

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.255
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat yanıyor ayrıca ttkomlulara özel 25 tl indirimde var .144 hz de en dip fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acer 27 mi yoksa bu mu karar veremedim. 300 tl fark ile 27’ değer mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birde bu monitör TN diğer 24’ olan VA panel. Kaffamda deli sorulaaar

• HB YORUM

03 Eylül 2019, Salı

Ürün elime ulaştı kullanma fırsatı yeni buldum ilk ekranı açtığımda ekranın sol alt köşesinde ışık dalgalanmasi oluyor cercevesi göründüğünden kalın.
  • Sembek kullanıcısına yanıt
    O sorulara söyle tımarhaneye gitsinler. TN ALINMAZ

• Kesinlikle 27 inç olan bende onu aldım va panel mat yansımasız ekran curved olması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almıştım ama içime kurt düştü iade vs uğraşmamak adına iptal ettim. Monitör aramaktan gına geldi yeminle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 5 gündür bende monitör alacagim genelde oyun için bütçe 1800 civari filan 27inch düşünüyorum bulamadik 1 türlü cok ürün var ama karar veremedik
  • tn panellerde genellikle ışık sızması mevcut zaten.
  • Ben casper kullaniyorum 2k 144hz tn panel gayet memnunum 1400₺ di ben aldigimda simdi 2000 olmus, yok tn cop alinir mi soyle boyle diyenlere aldirmadim cunku butcem belli. Bu paraya alinir abi butcene gore alacaksin hem 2k olsun hem 144hz olsun diyosan mecbur tn alicaksin va veya ips panellerin fiyatlari cok uçuk çünkü.

Önceki monitörüm tüplüydü ekran gidince üstünden vuruyordum geri geliyordu, tabi siz lcd ips monitörler kullandiysaniz tn ye laf edebilirsiniz benim durumumda biri icin tn cep dostudur. Ayrica tn panelde olu piksek cikma ihtimali cok düşük diyolar allah herkesin gonlune gore versin leş bi durum bi mal alacagiz gonul rahatlığıyla alınmıyor

• Işık sızması çok az düzeyde olan bir IPS en iyisi . Tn ve va kullandım IPS memnunum

• Acerin ucuz oyuncu monitörleri çok sıkıntılı almayın. Ekran parlaması ve ölü piksel sorunları çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitroslive

Acerin ucuz oyuncu monitörleri çok sıkıntılı almayın. Ekran parlaması ve ölü piksel sorunları çok fazla.
    Birebir deneyimlediniz mi? Ben almayı düşünüyorum da etrafta pek inceleme göremediğim içim yorumlara dayanarak düşümmekteyim.

• Vortex. kullanıcısına yanıt
    Bizzat kullanıyorum. Her pakette olacak diye bir şey yok. Standartta 10 monitörden 1 inde sorun varsa acerde bu oran daha fazla. Yani risk daha çok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.