Şimdi Ara

1070 kaç sene götürür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum ekran kartı fiyatları aldı başını gidiyor sizce 1070 kaç sene 1080p de ultra ayarlarda 60fps altına düşmez?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyununa göre değişir tabi ama benim tahminim en az 3, en fazla 6.

• 2.5 sene

• Bazı oyunlarda 60fps bile alamazsın.Çünkü bende gtx 1080 var fullhd çözünürlükte sıkıntı çıkarıyor.Bence 1070 alacaksan 2k monitörde kullan.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    1070 kullanıyorum. 1080p için bile yetersiz bence. 144 hz monitörü olanlar bana hak vereceklerdir. Sizin işlemci yetmiyor muhtemelen. Ekran kartı çözünürlükle sıkıntı çıkarmaz çünkü.
  • Hocam benim 60-70 fps üstünde gözüm yok beni kurtarmaz mı

• Kimse kahin değil. Buna en mantikli cevabi bundan 2 nesil onceki 70 kartinin yani gtx 770 in gunumuzde ne durumda olduguna bakarak bulabilirsiniz burada sormak yerine. Gtx 770 1050ti ile benzer seviyede bir kart şuan. Ama muhtemelen 2-3 yil sonra gtx 1070 in durumu 770 in suanki durumundan daha iyi olacaktir cunku gtx 800 serisi sadece mobile cikti yani aslinda 3 nesillik zaman farki var. Cikisinin uzerinden 4 yildan fazla zaman gecmis bir kart kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 5 Ocak 2018; 20:46:54 >
  • O zaman 1060 alıp yeni nesil çıkana kadar idare etmek mi lazım

• mucahit.37 M kullanıcısına yanıt
    İdare etmek icin alacak olsam alinabilecek en ucuz 1050 ti ı alirdim. Ucuz, yeterince guclu ve satmasi kolay bir kart.

• Her şeyi ultrada oynama sapkınlığın yoksa 5 sene götürür
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar hep low da oynadım biraz acısını çıkarmak istiyorum doğrusu

• mucahit.37 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ultrada 2 sene rahat götürür,sonrasında da very low a düşürmez seni. Ben min. 4 sene diyorum. Güzel kullanırsan 5 sene sonra falan eskiyecek o kart zaten satar yoluna bakarsın. Bende 1060 alacağım ama piyasa o kadar uçuk ki ne yapsam karar veremiyorum.. Bakıcaz..
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Aynen geçen sene bi ara indirimle 1080 i 1800 liraya görmüştüm nasıl bu hallere geldik şaşkınım alayım o zaman 1070 zorlanmaya başladığı zaman satarım

• Sogutmasi iyi mi olacak yoksa vasat bir gtx 1070 mi olacak.. Termal bakimi zamaninda yapilacak mi? Tozlar duzenli alinip, kasada ki hava akisi verimli bir sekilde saglanacak mi, tamamsa o zaman calismasina uzunca bir zaman calisir, gtx 560ti bende canavar, hatta hd 3870 de var suan faal.. gtx 770 zaten efsane artic cooler twin turbolu... hepsine 1080p monitor bagli ve ultra high da oynamak gibi bir takintim yok. Kartlari ilk aldigimda vardi yeni oyunlari en yuksek ayarda calisitirsin takilmadan oynatsin falan ama zaman gectikce o istek kayboldu, 3-5 yil derlerde o kadar yil sonra bakalim sen ayni kalicak misin? Bir kere oyuna vaktin kalacak mi? Oyundan zevk alacak misin? Oyle sorular bunlar... suani yasa parasal durumun el veriyorsa, vaktinde varsa oyna hevesini al, insan ilerde oynayamiyor...

• En az 3 sene tahminimce. Tabi bu süreçte medium ayarlara kadar düşebilir. Ayrıca 1080'i 1800 liraya kapanlardan biri de benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakBanyoTerliği -- 5 Ocak 2018; 23:36:32 >
  • IslakBanyoTerliği kullanıcısına yanıt
    Şimdi fiyatı 2 katına çıktı herhalde

• 23 ay, 14 gün, 3 saat, 14 dakika, 21 sn.

tabi benim bu mesajı yazdığım andan itibarin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.