Merhabalar,arkadaşlar bu ay içerisinde ps5 slim alacağım aklıma birkaç soru takıldı ve size danışmaya geldim: -Ps5 slim gta6 tatmin edici seviyede olur mu oynatır mı? -Ps5 slim neslin sonuna(2027-2028) doğru performans durumu nasıl olur görüntü çamurlaşır mı ps6 ya kadar idare etsin yeterli. |
Ps5 slim kaç sene götürür?
-
-
ps5 slim gta6 oynatır o kadarda güçsüz bir cihaz değil, çamurlaşma olmaz.pro çıkana kadar götürür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alejandro_26 -- 1 Haziran 2024; 4:47:55 > -
Bilgisayardan bahsetmiyoruz o cihaza destek verildiği sürece seni götürür ama sen ben 120fps isterim diyorsan ps6 geçersin olur biter konsollar bilgisayar tarzı şeyler değil.
-
Hocam pro ile slim arasında dağlar kadar fark olur mu ps5 pro hala bir söylenti sonyden resmi açıklama yok sence beklenmeli mi bir de 19-21k butcem var bu fiyata ps5 pro bulabilir miyim ps5 slim de tatmin edici oyun oynatır mı pro çıkınca?
-
Yani camurlaşma olmaz değil mi ps6 çıkacağında 1 yıl daha idare etsin yeterli trye gelince alırım zaten
-
Ps5 pro fiyatı 40 bin lira öyle büyük fark istiyorsan zaten pc topla gta 6 için ama fiyat performans olarak en iyisi ps5 slim -
sadece gta 6 için değil proda devrimsel farklar olur mu zaten 3 yıl sonra ps6 çıkacak keşke ps5 pro alsaydım dedirtir mi mesela illaki farklar olur ama ne kadar fark eder benim için önemli olan nesil sonunda görüntünün ve performansın elle tutulur olması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shrek pro -- 1 Haziran 2024; 14:32:36 > -
Slim’in normal PS 5’ten farkı yok. Aynı cihaz. Fark istiyorsan pro’yu bekle. -
Biliyorum zaten peki standart ps5 ps5 pro çıktıktan sonra oyunları nasil oynatır performansı nasil olur ps5 pro devrimsel bir konsol mu olacak farkı hissettirecek mi ben bunu merak ediyorum yoksa biliyorum slim ile standardın arasında donanım farkı olmadığını benim için 1080p60 yeterli ama her zaman bu değeri korur mu ve 2027 yılında bile yeterli olur mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shrek pro -- 1 Haziran 2024; 16:57:5 > -
3 sene sonra PS6 çıkar muhtemelen. Çıkar çıkmaz geçmem diyorsan bi 4-5 sene götürür.
-
Çamurlaşır -
Hocam sizce görüntü ve performans anlamında nasıl olur
-
Kardesim söyle diyeyim sana bende ps4 pro vardı ps5 aldim görüntü olarak öyle aman aman fark yok sadece bazı oyunlardan fark ediyo oda oda az sayida yani fark istiyorsan güzel bir pc topla kol al al sana ps8 😀 yani konsollarda çok büyük farklar olmuyor asil fark güçlü pclerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre456987 -- 1 Haziran 2024; 19:22:16 > -
Paranız varsa olurmu olmazmı, tutarmı tutmazmı demeyin. Alın oynayın. Ps4 e bile hala oyun çıkmaya devam ediyor.
-
zaten 10 güne alacağım ama ff16 videolarını falan izledim konsol zorlanıyor gibi ps5 güçsüz bir konsol mu yoksa kötü optimize edilmiş bir oyun mu bir de İnternette birisi ps5 proya özel oyun diye bir şeyden bahsetmiş pro modeline özel oyunlar çıkmaz değil mi ben pek ihtimal vermiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shrek pro -- 2 Haziran 2024; 22:4:42 > -
Resmi ağızdan bir haber çıkmadığı sürece hiçbir habere inanma. Şu ana kadar PS5 Pro hakkında 1 tane bile resmi haber çıkmadı. Sitelerin, youtuber ların tık tuzağından başka bir şey değil bu haberler. İnternette PS4 - PS4 PRO kıyaslamasına bakın. Aradaki fark o kadar olacaktır. Sony özel oyun çıkartırsa bütün PS5 serisine çıkartır. Slim, normal, pro farketmez.
-
Hocam ben de öyle düşünüyorum ps5 pro özel oyun diye bir şey söz konusu olamaz zaten söylentilere de inanmamak lazım fakat bazıları hala 23.5 teraflops gücünde hatta ps5in 2 katı ps6 gücünde bile olabilir diyenler vardı sorayım dedim teşekkürler görüşlerinizi paylaştığınız için ps5 idare eder heralde ps6 ya kadar iyi geceler dilerim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X