|
108 TYT, 74 AYT Ne sıralama gelir? (Güncellendi) (2. sayfa)
-
-
Ben 1.5-2 k diyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Puan uygulamalarina ayni netleri girince 4k civari bir sonuc veriyor. Hele ki bu obp ile arkadasiniz sizi kopariyor bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olum girip girip vay anasini diyorum bu netlere nasil 6k mq
Hocam konuyla alakasız ama Türkçeyi nasıl bu kadar iyi yapabildiniz
Bu sene 9-10k
1.5 - 2k
O nasil obp
Online arkadaş falan değil her gün görüştüğümüz beraber mutlu olduğumuz, üzüldüğümüz çok yakın bir dostum. Koparma gibi bir durum yok yani
-
Arkadaşımın sınav sonucu bu ama onun Türkçesi baya iyiydi zaten lise başından beri. Hızlı okur ve okuduğunu anlamada baya iyidir o yüzden paragraflarda sıkıntısı yoktu dil bilgisi de çok az çıkmıştı ama onu da yapıyordu zaten. Ben de imrenirim hala bu Türkçe netlerine
-
-
Mf tam anlamıyla bir meydan savaşı ama 2 taraf yok herkes birbirini yok etmeye çalışıyor üzücü ama böyle maalesef ygs lys sistemi daha mantıklıydı bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ensüginhan -- 6 Mayıs 2021; 15:3:11 > -
-
p*ssy olsaydık mf değil tm seçip edebiyatt ezberlerdik babaların mekanıdır mf her yigidin harcı değildir yüreği yemeyen tmye geçsin. gayet normal karşılıyorum bu netlere bu sıralamayı
-
Bu tarz sonuclari görünce icimden millet uzerine soru mu yazsın demeden edemiyorum
Herkes matematigi tama yakın yapıyor.Polinom,parabol çalışan herkesin yapabilecegi konular.Maalesef ilk 1000 vs istiyorsan matematikte 2y 1b ile kurtaramıyorsun artık
Hocam siz 35.oldunuz galiba dimi
Evet 35 benim ve kusura bakmayın yeni gördüm mesaji
Bu seneki iyimserler acı gerçek olan bu netlere iyi baksınlar maalesef. Dostunuz ray allen sizin iyiğiniz için gerçekleri söylemekten hiçbir zaman kaçınmaz.
senin gerçeklerini si
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X