1080 ve i5 8. Nesil için güç kaynağı?
-
-
Bütçe nedir?
500w yetmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçe belirtmediğiniz için düşük fiyatlı, orta seviye bir PSU önerisi yapıyorum:
https://www.n11.com/urun/xpg-pylon-pylon550b-bkceu-550w-80-bronze-guc-kaynagi-1708789?magaza=vesmark
OC yapılmayacaksa rahatlıkla yeterli gelir.
Daha yüksek fiyatlara çıkma olanağınız varsa, bütçeyi belirtirseniz başka seçenekleri değerlendirebiliriz.
-
500w yeterli gelmeyebilir. Tavsiyem güvenilir markaların 600w yada 650w güç kaynaklarını tercih etmeniz.
-
Bozulan PSU nedir? ve neden bozuldu meraktan soruyorum.
Kaliteli 550-600W yeterli gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettsezis -- 19 Nisan 2021; 5:59:55 > -
elektrik hattı koptu sokaktaki. O sırada bilgisayar açıktı. Daha sonraları bilgisayar ara ara kapanmaya başladı. Bir kaç ay içerisinde tamamen bozuldu. Fsp 750w hydro 80 gold idi. Şimdi tekrar 80 gold psu almak istiyorum. 600w minimum demiş herkes. Araştırayım. Çok tuzlu olmuş her şey
GTX1080 in maksimum TDP 180W, önerilen power da 450W ama foruma kalsa 500W yetmez bitiyorum şu forumun abartı PSU önerilerine ya
450W kaliteli bir power dahi çok rahat çalıştırır o kartı ama foruma kalırsa 1800W 90+ titanium alman gerekiyor.
-
Geçmiş olsun. Ben de Hydro G Pro 750 kullanıyorum. Ürküttü.
Kaliteli bir 550 rahatlıkla yetecektir. Abartmanıza gerek yok.
-
1080 mi.oo zenginsin
Teşekkürler, asusun var 80 plus gold. Ona bakacağım
Alıntı
metni:"600w minimum demiş herkes" Herkes öyle demedi. Verilen yanıtları dikkatle okumanızı öneririm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X