Şimdi Ara

1080P ÇÖZÜNÜRLÜK SORUNU ( YARIM LÜTFEN )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MONİTÖR OLARAK : LG W2261VP 1080p full hd monitör kullanmaktayım .
    EKRAN KARTI OLARAK : ASUS GEFORCE GTX 680 DCUII 4GB kullanmaktayım .

sorunum ise çözünürlük 1980x1080 pc çözünürlüğü iken ekran tam olarak monitöre sığıyor , ancak NVİDİA DENETİM MASASINDAN 1080P YE ALDIĞIM ZAMAN EKRANDA TAŞMA OLUYOR . KENARLAR TAŞIYOR - otomatik ölçeklendır dıyınce yine PC çözünürlüğüne alıyor 1080p de kullanamıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevınırım iyi forumlar herkese

• Schi2ophrene kullanıcısına yanıt
    Driverlarınızı kaldırıp tekrar kurulum yaptınız mı veya monitör'ün ayarlarını yapmayı denediniz mi ya da fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi ?

Şimdi çözünürlük ekrana tam sığıyorsa neden nvidia denetim masasına girip de çözünürlük ayarlarını kurcalıyorsunuz onu anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elite `

Driverlarınızı kaldırıp tekrar kurulum yaptınız mı veya monitör'ün ayarlarını yapmayı denediniz mi ya da fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi ?

Şimdi çözünürlük ekrana tam sığıyorsa neden nvidia denetim masasına girip de çözünürlük ayarlarını kurcalıyorsunuz onu anlamadım ?

hocam normalde çözünürlük 1980x1080 60 hz oralak görünüyor - nvidia denetim masasından ekran çözünürlüğünü 1080p yapınca ekran taşıyor - yani şunu yapamıyorum
     1080P ÇÖZÜNÜRLÜK SORUNU ( YARIM LÜTFEN )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.