MONİTÖR OLARAK : LG W2261VP 1080p full hd monitör kullanmaktayım . EKRAN KARTI OLARAK : ASUS GEFORCE GTX 680 DCUII 4GB kullanmaktayım .
sorunum ise çözünürlük 1980x1080 pc çözünürlüğü iken ekran tam olarak monitöre sığıyor , ancak NVİDİA DENETİM MASASINDAN 1080P YE ALDIĞIM ZAMAN EKRANDA TAŞMA OLUYOR . KENARLAR TAŞIYOR - otomatik ölçeklendır dıyınce yine PC çözünürlüğüne alıyor 1080p de kullanamıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevınırım iyi forumlar herkese
Schi2ophrene
kullanıcısına yanıt
Driverlarınızı kaldırıp tekrar kurulum yaptınız mı veya monitör'ün ayarlarını yapmayı denediniz mi ya da fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi ?
Şimdi çözünürlük ekrana tam sığıyorsa neden nvidia denetim masasına girip de çözünürlük ayarlarını kurcalıyorsunuz onu anlamadım ?
quote:
Orijinalden alıntı: Elite `
Driverlarınızı kaldırıp tekrar kurulum yaptınız mı veya monitör'ün ayarlarını yapmayı denediniz mi ya da fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi ?
Şimdi çözünürlük ekrana tam sığıyorsa neden nvidia denetim masasına girip de çözünürlük ayarlarını kurcalıyorsunuz onu anlamadım ?