Şimdi Ara

1080p film izleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba ben yenı laptop aldım i7 işlemcılı 2 gb ekran kartlı laptop aldım 1080p fılmlerı hardısskten laptopa laptoptan da led tv ye aktarıyorum ama goruntu yawas yawas gelıyor bazen de kasmalar oluyor bunun nedenını bılen warsa yardımcı olabılır mı sımdıden tesekkurler

• Harici diskte bulunan dosyayı Laptop üzerinden eş zamanlı olarak TV'de oynatıyorsunuz,doğru mudur?
  • dorudur
  • hdd'den pc ye oradan hdmi kabloyla tv ye gidiyor gecikme yaşanabilir buda yeryer takılmalara neden olur pc2yükleyin izleyeceğiniz filmi yada direkt hdd'yi tv de muhakkak usb girişi vardır direkt hdd'den oynatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

hdd'den pc ye oradan hdmi kabloyla tv ye gidiyor gecikme yaşanabilir buda yeryer takılmalara neden olur pc2yükleyin izleyeceğiniz filmi yada direkt hdd'yi tv de muhakkak usb girişi vardır direkt hdd'den oynatın.

Bu komutları yazmak için doğrulamak istemiştim ki direk olarak sistemden aktarılan videoda sorun yaşandığını sanmıyorum.
  • cok tesekkurler :D sorunu cozdum
  • birde goruntuyu tv ye gonderınce ekranın yanları cıkmıor yanlardan baslat menusunun yarısı fılan gozukuor bunu nasıl yapabılırız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Andorid TV'Den Film İzleme
    geçen yıl açıldı
    1080p tv'de 4k izlemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.