Şimdi Ara

1080p icin Ekran karti tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hali hazirda elimde gtx970 var fakat 1080p ultra ayarlarda 60 fps nin cok altinda bir performans aliyorum bu sebepten 1080p ultra icin 1070 isimi gorurmu yoksa 1080 almam sartmidir ? Monitorum 1080p monitor ..
    Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladim bende oyle dusunuyordum gelecege dönük yatirim 😄

• Bence Gtx 1080 geleceğe dönük yatırım olmaz. Yanlış bir düşünce. Zatne gtx 970 gibi bir kartınız varken biraz daha bekleyin derim ben. Yeni seri kartlardan seçiminizi yaparsınız çıktıkları zaman.

Bir de Gtx 970 ile hangi oyunlarda 60'ın çok altına düşüyorsunuz? Oyunlardaki ayarlarınız önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum her sene yeni nesil cıkıyor zaten :D şaka bir yana forza horizon 3 var şuanda aklımda olan
  • 4x MSAA ve Ultra ayar icin en az gtx1070
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum size. Elinde gtx 970 varsa alınan gtx1080 geleceğe dönük yatırım olamaz.
  • Ben de gtx 970'den 1070'e geçtim memnunum hocam 1080p'de her oyunda her şeyi fulleyebiliyorsunuz an itibarı ile. 970'e göre 15-25 fps arası artış mevcut.

En son Witcher 3 (hairworks full) ve Me: Andromeda'dan (herşey full) örnek verecek olursam v-sync açık 60 altına çok çok nadir düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 17 Nisan 2017; 10:50:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    8 ay önce açıldı
    Ekran karti ve psu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lofer_freud

Kesinlikle katılıyorum size. Elinde gtx 970 varsa alınan gtx1080 geleceğe dönük yatırım olamaz.

Tam 2 kat fark var 970 ile 1080 arasinda

http://www.anandtech.com/bench/product/1743?vs=1714
  • Hocam ben bf1 öncesi gtx 670den 1070e geçiş yaptım çok fark etti.

Benim görüşürüm msaa vs kısarak bu kart sizi daha idare ettirir acele etmeyin.

Şimdi düşünüyorsanız en azından yeni nesil kartların çıkmasını bekleyin derim.

Bir de şu geleceğe dönük lafına illet oluyorum kusura bakmayın.

Geleceğe dönük kart alınmaz.İhtiyacınızı ne karşılıyorsa o alınır.

670 ile 1070 arasında 4 sene var 4 kat da performans farkı var.

"geleceğe dönük" diye alacağınız kart 4 sene sonra nasıl olur siz hesap edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bioleon555

dostum her sene yeni nesil cıkıyor zaten :D şaka bir yana forza horizon 3 var şuanda aklımda olan

8x msaa ve fxaa kapalı şekilde Gtx 1080 Ti 1080p ve Ultra 'da 80-90fps gibi rakamları alıyor. Yalnız founders edition model bu. Özel soğutmalı modeller 5-6 fazla alır. Kısacası Gtx 1080 daha da düşük fpsler alacak netice de. Siz dediğim gibi Gtx 970 ile mssayı 2x e düşürün ve ya kapatın siz bilirsiniz. Bence geleceğe dönük diye Gtx 1080 seçmek mantıksız. Yılın yarısına vardık zaten. Bence yeni çıkacak ekran kartlarından seçim yapın ki pişman olmayın. Ondan sonra ileri dönük dersiniz. Bütçeye yetmeyecek olsa bile yine de yeni seri kartlarını bekleyin. O zaman Gtx 1080 Ti da, Gtx 1080 gibi fiyat düşüşlerine geçer yavaştan. Onu alma imkânınız olur belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 17 Nisan 2017; 15:27:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Iyide bu xbox one de nasil bir gpu var arkadas napsak 60 fps sabit oynayamiyoruz 😄 gelecege yatirim lafina cok takilmayin maximum 2 sene gider alacagim kart zaten suanki 970 ı sattim 700 e 1080 alip yeni seri ucuzladiginda 1080 ı satip uste para koyup onlardan alirim 😁 970 ile mass efect andromeda da yuksek seviyede 60 fps sorunuz oynuyorum aslinda bu pc hastalik keske ps4 de kalsaydim paso ultra takintisi oldu 😠 full hd film izleyinca 480 p filmi begenmeyen ergenlere döndük iyice 😂

• one1r kullanıcısına yanıt
    Gelecege donuk yatirim isin espirisi ya ciddi anlamda soylemedim zaten 😄

• I5 6600 k

16 gb 2666 mhz ddr 4 ram

Ve ssd kasaya 1080 taksam darbogaz yaratmaz dimi 😄

Ana kart 2 tane ekran karti takmayi destekliyor bide 1050 walt en kalitelisinden guc kaynagi var voltaj korumasi felan var yanmasin makine

• quote:

I5 6600 k

16 gb 2666 mhz ddr 4 ram

Ana kart 2 tane ekran karti takmayi destekliyor bide 1050 walt en kalitelisinden guc kaynagi var voltaj korumasi felan var yanmasin makine

1080 gayet güzel olur o işlemciye.

Ben mass effect andromedayı 2500k ve 1070 ile oynuyorum sorunsuz. tek sıkıntıyı battlefield1 de yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: one1r

quote:

I5 6600 k

16 gb 2666 mhz ddr 4 ram

1080 gayet güzel olur o işlemciye.

Ben mass effect andromedayı 2500k ve 1070 ile oynuyorum sorunsuz. tek sıkıntıyı battlefield1 de yaşıyorum.

bf1 de ultrada 70 fps stabil oynuyordum ben :D online felan cok keyifliydi beta da oynuyordum da full sürümünü oynamadım hevesim kactı 970 zotac iyi kart aslında ama işte :D yapacak birşey yok ultra istiyorsan sürekli yenilemen gerek

• aşağı yukarı rx480 4gb ile ayni performansta bi kartiniz var ve amd 1080p oyun için rx470i oneriyor. iki uc ayar kisin keyfinize bakin kendinizi fpslere de baglamayin oyun akiciysa sorun yok hepimiz nfs run'u 30fpsyle oynafik sonucta

• şuanda 970'den 1070 veya 1080'e geçmek
  • Neden dostum çok mu kötü 😄

• bioleon555 kullanıcısına yanıt
    Aksine güzel kart ama şuan için fiyat biraz fazla.Ekran kartına verene kadar 3000 tl kasa toplarım 3.500 tl altına vermem kasayı o zamana kadarda pusuda beklerim.
  • gtx 1080 2.280 tl ye satılıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.