Şimdi Ara

1080p tv'deki hd yayın ile 4k tv'deki hd yayın farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti.Bende 1080p tv var Samsung, arkadaşta da Samsung 4k tv var. Onun evine gittim 1080p tv yayınlarını açtı ( dahili uydu , benimki de ) parlaklığı renklerdeki doygunluk çözünürlük benim tv'deki gibi değildi daha kötüydü.

Yani demek istediğim 1080p bir tv'de 1080p yayınlar daha mı iyi gösteriyor.

Benim 1080p dizi ve film arşivim var , 4k tv alsam bunları 1080p tv'mdeki kadar iyi izleyebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 30 Mart 2017; 18:47:11 >

• Hocam 1.5 yıldır samsung55" 55ju6070 4k tv kullanan ve 4k ve 1080p film arşivi olan birisi olara sana şunu söyleyebilirim 4k ile 1080p arasında fark az. 4k tabiki daha net ama olmasada olur yani . Eğer görüntüden memnunsan bence bütçeni zorlama.

Yayınlarda 1080p değildir 720p dir 1080i 'ye upsacle edilir. 1080p yayın olsaydı 4k yayın ile 1080p nın arasında fark.cok ama cok.az olurdu 4k tv satamazlardı.

Senin tvin hd yayınlarda nasıl daha net oluyor anlamadım yani 4k tvlerin hd yayını normal hdtvlerden çok daha iyidir belki senin tv üst düzey bir tv olabilir.

Kaynağın yani indirdiğin film 1080p ve bitratesi yüksekse
    4k yada 1080p pekte fark etmez. Asıl fark ses sisteminde ortaya çıkar.
    Seçme hakkım olsa şimdiki samsung 55"4k mı yoksa
    6yil önce aldığım philips 42" Tv ile ses sistemimi seçersin deseler ses sistemli olanını seçerim çünki ses sistemin iyi olursa işte ozaman izlediğinden zevk alıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 31 Mart 2017; 13:13:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemciye panele ve yazılıma bakar. Bendeki 4k tv. Normal yayınları 4k ya upscale özelliği var.

Normal HD kanallar 4k tv de çok net, diğer odada 1080p tv var. İkisi de aynı marka. Göz var nizam var.

• Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,LG oled 65b7v tvye gtx950m laptop bağladım hdmı ile ve 1080p çözünürlüğe aldım. Fatak lolde ekran daha dar baskın yediğim zaman sıkıntı oluyor geç görüyorum fhd yapmamın sebebi ise 120 Hz kullanmak ltf yardım edin ekran çöl dar görüş açısı çok az

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p tv'de 4k izlemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.