Bildirim
1080p video takılma
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Glade Mini Jel Floral Buket 70 g : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G5WFDRD
3 sa. önce paylaşıldı
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hocam dosyalar bozulmuş olabilir. yeni bir 1080p video indirip dener misin -
2 ihtimal var ya oynatıcılar eski olduğu için açamıyor veya filmde sorun var -
browserda izlerken flash player kullanılıyor. Ve sorun olmuyor diyorsun. bilgisayarda izlerken;
1- kaç tane film denedin. Hepsi hatalı mı?
2- hangi playerları denedin. çoğu player video işlemek için cpu'yu kullanıyor splash pro gpu aşırı eski bir model değilse gpu'yu kullanıyor. Deneyebilirsin.
3- codec paketini güncellemeyi deneyebilirsin. Özellikle k-lite codec pack kurulu mu.
4- genelde eski pc lerde 1080p video takıla takıla gider görüntü bozulmaz. görüntü bozukluğu için ekran kartının driverını güncellemeyi deneyebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fire.Sword
browserda izlerken flash player kullanılıyor. Ve sorun olmuyor diyorsun. bilgisayarda izlerken;
1- kaç tane film denedin. Hepsi hatalı mı?
2- hangi playerları denedin. çoğu player video işlemek için cpu'yu kullanıyor splash pro gpu aşırı eski bir model değilse gpu'yu kullanıyor. Deneyebilirsin.
3- codec paketini güncellemeyi deneyebilirsin. Özellikle k-lite codec pack kurulu mu.
4- genelde eski pc lerde 1080p video takıla takıla gider görüntü bozulmaz. görüntü bozukluğu için ekran kartının driverını güncellemeyi deneyebilirsin.
Hocam Lord Of the Rings serisinin extended blu-ray 1080p versiyosunu indirdim 3 filmde aynı sorun.4-5 Tane player denedim hepsi aynı codec indirdim kurdum değişmedi ekran kartı güncel GTX 970M var daha yeni zaten.
-
filmi boxset olarak indirdiğin için 3 ünde de aynı problem olabilir. orjinal blu-ray değilse ripleyen kişi hatalı rip lemiş olabilir. Bence başka bir film indirip dene. Bu şekilde sorunun filmden mi sistemden mi kaynaklı olduğunu anlayamazsın.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi
- bilgisayar kendi kendine kapanıyor
- word tek sayfaya sığdırma
- a disk read error occurred
- telegram izin verilmeyen video indirme
- secure boot nasıl açılır
- telefon şarj olmuyor
- bağlantı sıfırlandı hatası
- bilgisayardan ses gelmiyor
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X