Şimdi Ara

1080p video takılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1080p video izlemeye çalışırken sıkıntı oluyor çeşitli player'ları denedim sonuç değişmedi ama browser üzerinden izlerken sıkıntı olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.

Bunun gibi oluyor sürekli.
     1080p video takılma

• hocam dosyalar bozulmuş olabilir. yeni bir 1080p video indirip dener misin
  • 2 ihtimal var ya oynatıcılar eski olduğu için açamıyor veya filmde sorun var
  • browserda izlerken flash player kullanılıyor. Ve sorun olmuyor diyorsun. bilgisayarda izlerken;
    1- kaç tane film denedin. Hepsi hatalı mı?
    2- hangi playerları denedin. çoğu player video işlemek için cpu'yu kullanıyor splash pro gpu aşırı eski bir model değilse gpu'yu kullanıyor. Deneyebilirsin.
    3- codec paketini güncellemeyi deneyebilirsin. Özellikle k-lite codec pack kurulu mu.
    4- genelde eski pc lerde 1080p video takıla takıla gider görüntü bozulmaz. görüntü bozukluğu için ekran kartının driverını güncellemeyi deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

browserda izlerken flash player kullanılıyor. Ve sorun olmuyor diyorsun. bilgisayarda izlerken;
    1- kaç tane film denedin. Hepsi hatalı mı?
    2- hangi playerları denedin. çoğu player video işlemek için cpu'yu kullanıyor splash pro gpu aşırı eski bir model değilse gpu'yu kullanıyor. Deneyebilirsin.
    3- codec paketini güncellemeyi deneyebilirsin. Özellikle k-lite codec pack kurulu mu.
    4- genelde eski pc lerde 1080p video takıla takıla gider görüntü bozulmaz. görüntü bozukluğu için ekran kartının driverını güncellemeyi deneyebilirsin.

Hocam Lord Of the Rings serisinin extended blu-ray 1080p versiyosunu indirdim 3 filmde aynı sorun.4-5 Tane player denedim hepsi aynı codec indirdim kurdum değişmedi ekran kartı güncel GTX 970M var daha yeni zaten.

• filmi boxset olarak indirdiğin için 3 ünde de aynı problem olabilir. orjinal blu-ray değilse ripleyen kişi hatalı rip lemiş olabilir. Bence başka bir film indirip dene. Bu şekilde sorunun filmden mi sistemden mi kaynaklı olduğunu anlayamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.