1099 TL MSI MPG X570 Gaming Plus AM4 DDR4 4400 mhz (OC) 2x M.2 USB 3.2 HDMI RGB ATX Anakart
-
-
Dünden beri indirimde lakim amazon gerçek kullanıcı yorumları hiç iyi değil.
-
Böyle bi kartta nasıl WiFi olmaz ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Soygun düzeni bu dünyanın başına bir felaket gelmeden bi şey düzelmeyecek.Ekran kartı parasına anakart mı olur anlamıyorum , bütün yük işlemci de kuzey köprüsü kalmadı diye biliyorum kupkuru kart...
-
amazonASUS TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) AMD B550 AM4 DDR4 4400 DP HDMI Çift M2 USB3.2 AX WiFi + BT ARGB 2.5Gbit LAN mATX PCIe 4.0 ECC RAM Desteğihttps://www.amazon.com.tr/dp/B089HFNL38
Peki bu kart nasıl acaba?
-
1000 liraya ekran kartı mi var....quote:
Orijinalden alıntı: nirvanhaSoygun düzeni bu dünyanın başına bir felaket gelmeden bi şey düzelmeyecek.Ekran kartı parasına anakart mı olur anlamıyorum , bütün yük işlemci de kuzey köprüsü kalmadı diye biliyorum kupkuru kart...
fiyat oldukça Uygun ama Kart sıkıntılı bir model, tamamen şans işi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen olayı yanlış almaşsın dost , 4 bin 5 binden aşağı güncel eli yüzü düzgün anakart mı var ? Hadi ekran kartı ile madencilik yapılıyor ondan pahalı bu anakartlara ne oluyor.Yabancılar bile ucuza aldığı halde ( bize göre ) bu durumdan şikayetçi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asla eski nesil çipsetli anakart almazdım oemci değilsem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X