10da 5 yaptım silver 3 attı daha düşük bekliyordum ama beklediğimden iyi geldi silver 3 10 da 5 e göre fazla değilmi ?
quote:Orijinalden alıntı: YanÇar Oxi izle yükselirsin Silver3 az gelir amacım yükselmek değilde silver 3den aşşağı düşmemek ilk bi yerimi koruyayım sonra çıakrım
quote:Orijinalden alıntı: elzora666666 quote:Orijinalden alıntı: YanÇar quote:Orijinalden alıntı: elzora666666 quote:Orijinalden alıntı: YanÇar Oxi izle yükselirsin Silver3 az gelir amacım yükselmek değilde silver 3den aşşağı düşmemek ilk bi yerimi koruyayım sonra çıakrım Tamam oxi izlemezsen düşersin diyorum izleriz sorun yok ne tür bölgelerde oynuyor master jungleda geliştirmek istiyorumda kendimi şu yançar trolünü ciddiyemi alıyorsun birde :D İzlerim demiş ya.
quote:Orijinalden alıntı: sancar69 quote:Orijinalden alıntı: elzora666666 quote:Orijinalden alıntı: YanÇar quote:Orijinalden alıntı: elzora666666 quote:Orijinalden alıntı: YanÇar Oxi izle yükselirsin Silver3 az gelir amacım yükselmek değilde silver 3den aşşağı düşmemek ilk bi yerimi koruyayım sonra çıakrım Tamam oxi izlemezsen düşersin diyorum izleriz sorun yok ne tür bölgelerde oynuyor master jungleda geliştirmek istiyorumda kendimi şu yançar trolünü ciddiyemi alıyorsun birde :D İzlerim demiş ya.