10KG Çamaşır makinesi tavsiye.
-
-
-
Söylediğiniz markalar dışında ancak fiyat olarak sizi üzmeyecektir. Çok yeni bir makine değil ben 3.5 sene kadar önce satın almıştım. Hem A+++ hem de oldukça sessiz çalışıyor. Programları ise bugüne kadar bizi oldukça memnun etti. Kullandığım ve memnun olduğumdan dolayı paylaşmak istedim. Kullanmadığım bir ürünü tavsiye etmem abes olurdu. :)
-
yedek parça, servis açısından bakarsan Beko-Arçelik al geç.
-
Profilodan şaşmam kalite ve performans olarak çamaşır makinasında. -
kullanıyormusunuz bunu
dün akşam beko ind verdi sitede 3600e geliyordu ama emin olamadım yeni model sanırım
-
Beko-Arçelik ya da Samsung.
-
https://www.vestel.com.tr/vestel-cmi-108142-g-gi-pro-wifi-10-kg-1400-devir-camasir-makinesi-p-763
Bahsettiğin bütçenin biraz üzerinde ama şans verilmesi gereken bi cihaz. Sessiz sarsıntısız çalışmasından yıkamasından program çeşitliliğinden (gün ışığı teknolosi vs) çok memnunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: seytan_011https://www.vestel.com.tr/vestel-cmi-108142-g-gi-pro-wifi-10-kg-1400-devir-camasir-makinesi-p-763
Bahsettiğin bütçenin biraz üzerinde ama şans verilmesi gereken bi cihaz. Sessiz sarsıntısız çalışmasından yıkamasından program çeşitliliğinden (gün ışığı teknolosi vs) çok memnunuz.
Ben de almışken yerli almanızı tavsiye ederim. Arkadaşın attığı çamaşır makinesi vestelin tepe modellerinden birisi. Her türlü özellik var. Alın ve uzun süre kullanın. Korona bitmedi o yüzden gün ışığı özelliği de günümüzde önemli bir kriter bence. Çamaşırlara sterilizasyon uyguluyor. çok önemli
-
kesinlikle katılıyorum çok güzel anlatmış arkadaş.
Benzer içerikler
- bulaşık makinesi üst pervane dönmüyor
- kurutma makinesi elektrik tüketimi
- beyaz eşya kurulum süresi
- bulaşık makinesi temiz su hortumu nasıl uzatılır
- beko mu arçelik mi
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi bulaşık makinesi
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi çamaşır makinesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X