ürün 1 takımdır 4 adet den oluşmakta siyah renk kablolar taşıyıcıların içerisinden geçmekte yüksek seste yıkılma yapmaz bütün bağlantı vidaları mevcut ürün demonte taşıyıcı direk ile alt tabak birbirinden ayrılmakta
Gercek satış fiyatı 135 tl ama bu güne özel 120 tl hatta kargo ücretsiz
hocam boyu tam olarak kaç cm. bağlayınca denge sorunu olurmu
ayak genişliğinin ölçüsü nedir. alıp kullanan varmı. çok genişse tvnin yanına zor girer.
yerden yüksekliği 1 metre denge sarunu yok nie derseniz kendimde evde kullanıyorum hatta bu ürünleri yapmadan önce evde son sesde kendim denedim herhangi bir dengesizlik yok ama evlerledi lamita parkedeki yamukluk sorunlarını ben bilemem ayak ölçüleri 150 x 200 mm forumdan bir çok kişi benden almıştır (logitech z5500 buraya topiğinde beni sorabilirsiniz)
yüksekliği 90 cm yapabiliyormusunuz? 1 mt + ayak 10 cm + hoparler derken masaya ve oturma pozisyonuna göre bence yüksek kalıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: tozduygu
yüksekliği 90 cm yapabiliyormusunuz? 1 mt + ayak 10 cm + hoparler derken masaya ve oturma pozisyonuna göre bence yüksek kalıyor..
tabiki 90 cm yapabiliriz ama hemen almak isterseniz o biraz zor ancak 1 hafta kadar beklemeniz gerek iş yerinde taşınma söz konusu var o yüzden uzun süreye yaydım eyer yaptrmk istiyorsanız beni haberdar edin bana pm den ulaşın