Şimdi Ara

Logitech Z906 5.1 Ses Sistemi 16K AMAZON PEŞİN 6 TAKSİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech Z906 5.1 Ses Sistemi 16K AMAZON PEŞİN 6 TAKSİT
    Logitech Z906 5.1 Ses Sistemi 16K AMAZON PEŞİN 6 TAKSİTamazon
    Logitech Z906 5.1 Surround Ses Hoparlör Sistemi, Çoklu Giriş, THX Sertifikalı, 500 W Dolby Digital/DTS Kod Çözme Özellikli, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B00804FNO6?psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp
    Logitech Z906 5.1 Ses Sistemi 16K AMAZON PEŞİN 6 TAKSİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkocaer -- 6 Mart 2025; 12:38:42 >

• Kampanya çok güzelmiş ama Logitech'in bu Z906 modelinde kronik güç kaynağı sorunu var, kesinlikle uzak durun derim. Hatta bizim burada da 8 yıldır devam eden ilgili bir konu başlığı bile mevcut:

Logitech Z906 ALMAYIN Power Supply Arızasına Öküz Parası İstiyor.. | DonanımHaber Forum

• Heeyerde fiyati ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeMiVaR kullanıcısına yanıt

parasına değer mi şöyle z5500 gibi kraizmatik bi alet yok mu ki

• Kampanya çok güzelmiş ama Logitech'in bu Z906 modelinde kronik güç kaynağı sorunu var, kesinlikle uzak durun derim. Hatta bizim burada da 8 yıldır devam eden ilgili bir konu başlığı bile mevcut:

Logitech Z906 ALMAYIN Power Supply Arızasına Öküz Parası İstiyor.. | DonanımHaber Forum

• crashris kullanıcısına yanıt
    Maalesef tarihte kaldı, ama bende hala taş gibi duruyor, onun üstüne bi tasarım daha çıkmadı
    Ses göreceli beğenen var beğenmeyen var
    En son körüklerini yeniledim mis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cumur C kullanıcısına yanıt

kontrol padinde kronik sorun oluyordu, sizdeki hala sağlam mı?

• öncelikle hala kullandığım x-540 ile selamlar. z5500 ile bu, öğrencilik yıllarımın ulaşılamaz ürünleriydi. youtube'dan bass titretme videolarını izleyerek tatmin olurduk.

fiyatı bence pahalı. 10 yıl önce 500 dolara geliyordu, şimdi 450 dolara geliyor. çıktığı zamana göre zamanının ötesinde bir üründü belki ama günümüzde kablosuz teknolojiler hayatımızın içinde artık. bu paralara 5.1 kablosuz soundbar setleri var. belki malzeme kalitesi logitech kadar değildir ama en azından kablo salatasından kurtulursunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 14 sene evvel bunun atası Z5500 vardı bende.

Son sesi açıp mahalleye yayın yapardım...

• 2010-2012 arası tam hatırlamamakla birlikte teknosa dan 750 TL ye almıştım. 7-8 yıl sonra 3-4 ışık hatası vermişti. Cüzi bir ücrete tamir ettirmiştim. Onun haricinde bir sıkıntı olmamıştı. Yakın zamanda z906 sattım. Şimdi bunun siparişini verdim.

Samsung q990d gönül ister ama oda 36k civarı.

Forumda yazılanlara göre her ikisinin birbirlerine göre artı, eksi yönleri var. fakat samsung daha iyi tabiki 2024 cihazı, son teknoloji...

• 2008 de aldığım z5500 ü hala kullanıyorum iç kondansatorlerini değiştirdim sadece cızırtı yapıyordu hala canavar gibi.Onun gibisi gelmez.

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    Sağlam çünkü garantiden hem sigorta hem sağlam arıza yapmayan kontrol paneli geldi zamanında şimdi 20 sene oldu hala aynı parlaklikta ışıkları hiç solmadı sönmedi, bi tek körükler gitti onları da hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 6 Mart 2025; 17:19:51 >

z5500 gibi bir alet daha çıkmadı . z906 kardeşimde var onda bir sorun olmadı ama genel olarak z5500 gibi değil bu cihaz . şuan x540 kullanıyorum . elimden 2 adet z5500 geçti binaya geçince kullanamayız diye sattım sonrada pişman oldum kimsenin kimseye saygısı yok son ses müzik açanlar var şimdi olsaydı onlara sesin ne olduğunu göstermek için güzel bir sistem olurdu. ama şuanda çok güzel soundbar lar var

• trkocaer kullanıcısına yanıt
    q990d alsak her işimizi görür mü mesela dolayı atmos çevresel ses kablolu ve bluetooth ile kulaklığa dac ve ses kartı gibi ses çözücü vs her işi görür mü ? Çok alet sevmiyorum bilgisayarı ya da konsolu hdmi üstünden başlayayım bypass etsin ses konusunda herşeyi halletsin istiyorum

Konusu mevcut sorduğunuz soruların cevabını orada alabilirsiniz. Soundbar ve q990 olmak üzere iki konu mevcut.

• trkocaer kullanıcısına yanıt

hocam ben anlamıyorum o kadar teknik konulardan mesela q990d sorunu mu çözer mi set halinda alsam ?

• hem evde hem dükkanda z5500 var o zaman maviden 500tl ye almıştım..

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Hiç bi soundbar z5500 e değişilmez hocam, efsane bizim için, sucan kalitede el işçiliği Büke olan sistem çok nadir var ve fahiş paralara satılıyor, z5500 tamam olağan üstü değil ama zamanının efsanesiydi

• Logitech artık bu tarihi eserleri satmayı bırakıp dolby atmoslu bluetootlu efsane bi model çıkarması lazım. Bu saatten sonra 10 bine bile inse almam, zaten sesini beğenmemiştim bu modelde gereksiz bi bas gürültüsü var, z5500 en iyisiydi o da tarih oldu.

Ek: Konuya yazanlara bi bakıyım dedim çoğu 15+ dh üyesi ben de dahil, yaşlılar doluşmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemisbd -- 20 Mart 2025; 23:52:41 >
  • z2300e devam

200tl ye almıştık vatandan.

• Bi 5.1 anfi + subwoofer + 1 center 4 höparlör = 16bine de bulunmuyor onu ne yapacaz? Herkezde illa problem çıkacak diye birşey yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.