Şimdi Ara

11.11 veya 23 Kasım -30 Kasım arası muhteşem cuma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En iyi indirim günü hangisi arkadaşlar 2017 yılında vivenseden yüzde 50 indirimli ürün almıştım kara cuma indirim günü. Qled Samsung 65 inch q80 TV alacağım suanki piyasa 12 bin 8000 TL param var forumda iyi olduğundan bahsedildi acaba büyük bir indirim gelir mi ?

• o Tv'nin fiyatı 8 Bin TL'yi görme imkanı yok gibi bişey.
  • hulusi kullanıcısına yanıt
    Geçen sene black friday indirimlerini hatırlamıyorum akşamları tek keyfim TV seyretmek geçen sene hatırlayan var mı?
  • İndirim olsa bile 12000 den 8000 e düşecek kadar bir indirim olmaz.
  • Peki arkadaşlar Samsung q80 ile aynı kalitede qled TV tavsiye edermsiniz ?
  • Satıcılar da uyandı ise 2017 deki indirimleri beklemeyin. bir-çok satışı 11.11 öncesinde fiyatlarını yükseltti. Çok büyük beklenti içinde olmayın derim. Şu an fiyat olarak 65Q70R 9.999,00 TL düştü onu düşünebilirsiniz. Sony xf9005 yada lg sm9000 bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawice

Satıcılar da uyandı ise 2017 deki indirimleri beklemeyin. bir-çok satışı 11.11 öncesinde fiyatlarını yükseltti. Çok büyük beklenti içinde olmayın derim. Şu an fiyat olarak 65Q70R 9.999,00 TL düştü onu düşünebilirsiniz. Sony xf9005 yada lg sm9000 bakabilirsiniz
    Ben dediginizi yaptim aldim gecen gun teknosadan
    10 bine
    Sanirim.dusmedi de fiyatlar o kadar
  • mawice kullanıcısına yanıt
    Üstadım Q70 ile Q80 arasında bariz fark nedir? Mesela gündüz ışığında TV den iyi görüntü almak istiyorum. İkincisi kabloları için connect kutusu var o hoşuma gitti Q70 de var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanarslan30

Üstadım Q70 ile Q80 arasında bariz fark nedir? Mesela gündüz ışığında TV den iyi görüntü almak istiyorum. İkincisi kabloları için connect kutusu var o hoşuma gitti Q70 de var mi
    * one connect var
    * arkada aydınlatma led daha fazla
    * gündüz ekran yansıması daha az
    * izleme açısı daha fazla

bildiğim farklar bunlar
  • Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.