Bildirim
11.11 veya 23 Kasım -30 Kasım arası muhteşem cuma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
o Tv'nin fiyatı 8 Bin TL'yi görme imkanı yok gibi bişey. -
Geçen sene black friday indirimlerini hatırlamıyorum akşamları tek keyfim TV seyretmek geçen sene hatırlayan var mı? -
İndirim olsa bile 12000 den 8000 e düşecek kadar bir indirim olmaz. -
Peki arkadaşlar Samsung q80 ile aynı kalitede qled TV tavsiye edermsiniz ? -
Satıcılar da uyandı ise 2017 deki indirimleri beklemeyin. bir-çok satışı 11.11 öncesinde fiyatlarını yükseltti. Çok büyük beklenti içinde olmayın derim. Şu an fiyat olarak 65Q70R 9.999,00 TL düştü onu düşünebilirsiniz. Sony xf9005 yada lg sm9000 bakabilirsiniz -
Ben dediginizi yaptim aldim gecen gun teknosadanquote:
Orijinalden alıntı: mawice
Satıcılar da uyandı ise 2017 deki indirimleri beklemeyin. bir-çok satışı 11.11 öncesinde fiyatlarını yükseltti. Çok büyük beklenti içinde olmayın derim. Şu an fiyat olarak 65Q70R 9.999,00 TL düştü onu düşünebilirsiniz. Sony xf9005 yada lg sm9000 bakabilirsiniz
10 bine
Sanirim.dusmedi de fiyatlar o kadar -
Üstadım Q70 ile Q80 arasında bariz fark nedir? Mesela gündüz ışığında TV den iyi görüntü almak istiyorum. İkincisi kabloları için connect kutusu var o hoşuma gitti Q70 de var mi -
* one connect varquote:
Orijinalden alıntı: hakanarslan30
Üstadım Q70 ile Q80 arasında bariz fark nedir? Mesela gündüz ışığında TV den iyi görüntü almak istiyorum. İkincisi kabloları için connect kutusu var o hoşuma gitti Q70 de var mi
* arkada aydınlatma led daha fazla
* gündüz ekran yansıması daha az
* izleme açısı daha fazla
bildiğim farklar bunlar -
Teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X