Şimdi Ara

11-12,500 aralığında Brava, Xsara , Accent, Civic acil arkadaşlar hangisi sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11.000 12,500 aralığında hangi modeli tavsiye edersiniz acil ? Yakıt, parça ucuzluğu, sağlamlık, konfor açısından yardımcı olmanızı istiyorum 2 3 güne kalmaz bu modellerden birisini alacağım. Brava çok aradım ama henüz istediğim temizlik ve fiyatta bulamadım, inatla aramaya devammı etmeliyim yoksa altarnatif eklediğim modelleremi yöneleyim ? Yorumlarıyla tavsiyede bulunacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. Brava elx 2000 2001 model abs çift hava yastığı klima 1,6 16 valf 103 beygir vs.. 2000 - 2002 Accent 1,5 gls klima vs... Xsara 1,6 8 valf abs hava yastıgı klima vs.. 98 Civic 1,4 veya 1,6 is ? civic için 1000 lira filan daha borçlanmam lazım o yuzden son tercihim o varsa başka önerileriniz nelerdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbora06 -- 15 Mart 2010; 17:35:55 >

• civic ve corolla ya ağırlık ver, bu araçlarda km diğer saydıklarına göre önemli değildir, yüksek km li olabilirler...
  • brava ara bence
  • hangisini temiz ve uygun fiyata bulabiliyorsan onu al...ama temiz bir brava olursa daha güzel olur...
  • İçlerinde en güzeli Xsara. Hyundai'yi diğer ikisi ile kıyaslamak bence diğerlerine haksızlık olur. Fiat ise belli bir yaştan sonra sorun çıkarmaya başlıyor. Ama xsara için araştırmak lazım. Kendi forumlarından falan bakabilirsiniz.
  • bugun itibariyle 2001 accent 1,5 gls 16 valf 102 beygir klima vs vs 13,000 TL ye almıs bulunmaktayım. uzun süre araştırmasını yaptım sanayide belki 8 9 tane ustayla konustum galerici 1 2 tanıdıkla görüştüm hepsi accent dedi.... parcası bakımı ucuz olsun zırt pırt arıza acmasın az yaksın seri olsun satarken elimde kalmasın diyosan accent dediler uzun arayıs sonrası kafamıza göre bir araç bulduk.. cvpları ile yardımcı olan arkadaslara tşkler.
  • braanın performansının gerçekten çok iyi olduğunu duymuştum hem de geniş araç c sınıfı yol tutuşu iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbora06

bugun itibariyle 2001 accent 1,5 gls 16 valf 102 beygir klima vs vs 13,000 TL ye almıs bulunmaktayım. uzun süre araştırmasını yaptım sanayide belki 8 9 tane ustayla konustum galerici 1 2 tanıdıkla görüştüm hepsi accent dedi.... parcası bakımı ucuz olsun zırt pırt arıza acmasın az yaksın seri olsun satarken elimde kalmasın diyosan accent dediler uzun arayıs sonrası kafamıza göre bir araç bulduk.. cvpları ile yardımcı olan arkadaslara tşkler.

Öncelikle hayırlı olsun.

Bence yerinde bir seçim yapmışsınız.Brava'nın tüketimi sizi tatmin etmeyebilirdi.Civic seçiminde sizin de belirttiğiniz gibi model yılı düşecekti.Xsara konusunda net bir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERRARI -- 15 Mart 2010; 17:18:56 >
  • piyasada brava cok az ve temizini bulmak mütiş zor birşey brava yıda accentide test sürüşü imkanı buldum öyle çok aman aman bir fark yok gibi geldi yol tutus konusunda fikir sahibi olamadım 2 3 dk lık sürüşlerdi... yarın obursugun bakım parca yakıt konusunda ve satarken sıkıntı cekmemek için accent aldım brava kesinlikle kötü araç demiyorum ama bulamadık kafamıza göre. bravada lpg uyumsuzluğu rölanti ve hararet sorunları gibi duyumlar acıkcası biraz soğuttu arayısı kestik ve accent aldık hayırlısı.
  • Accent 15 yıl öncesinin şahin doğanı. Parça fiyatları makul, çok tutuldu ikinci eli rahat. Kalitesi de düşük değil. Bu nedenle ikinci elde fiyatı biraz pahalı. Aynı fiyata çok daha donanımlı ve konforlu araç almak mümkün. Tercih meselesi. Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.