Şimdi Ara

11'den sonra TM'den MF'ye geçiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangi bölümü seçmeliyim (11. sınıfı TM'de geçirdim ve ne 11 fen konularını gördüm ne de YGS Fene çalıştım)

Şehir Bölge Planlama için MF4'te 80 binin üzerine çıkmam gerek ki 11 fen konuları hakkında hiçbir fikrim yok. Yazın YGS kursuna gidicem bu sırada LYS konularına da hazırlanabilir miyim ya da nasıl yapabilirim siz söyleyin. Bölümü okuması zormuş ama en çok bu bölümü istiyorum.

Psikoloji için çok zorlanacağımı sanmıyorum ama sanırım pek bana göre değil.

Bir de İç mimarlık var TM'den tercih etmem için yetenek sınavına girmem gerek ama çizimim iyi değil, MF4'te böyle bi'sınav yokmuş ama çizim yeteneğim yokken bölümü okuyabilir miyim onu da bilmiyorum.

Evet durum bu TM'den MF'ye geçmeli miyim? Geçmeliysem 80.000'in üzerine çıkmak zormu, çıkmam için ne önerirsiniz? 11'den sonra TM'den MF'ye geçiş.

• 11'in fen kısmı gerçekten çok ağır özellikle fizik ve kimya konuları özverili çalışma gerektiriyor. 2-3 ayda halledilebilecek konular değil. Ama çalışırım bırakmam dersen imkansız da değil. İş sende bitiyor kısacası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.