Burada ticaret,ittifak bulma tanıtma,savaş teklifi,hesab takası satma bedavadan verme herşey var.Herkesi bekliyorum
quote:Orjinalden alıntı: talha alkan Burada ticaret,ittifak bulma tanıtma,savaş teklifi,hesab takası satma bedavadan verme herşey var.Herkesi bekliyorum Peki bu smiley ne alaka
quote:Orjinalden alıntı: Snake Pliskin Benim burda bi mesajım vardı, silinmiş. Noldu ona? Yok silinmedi bizim zeki arkadaşımız aynı konudan 2 tane açmış öbüründedir
quote:Orjinalden alıntı: talha alkan soruya bak silinmiş diyor noldu ona diyo Seni ilgilendiren bir soru olduğunu sanmıyorum. quote:Orjinalden alıntı: aLCoHoL111 quote:Orjinalden alıntı: Snake Pliskin Benim burda bi mesajım vardı, silinmiş. Noldu ona? Yok silinmedi bizim zeki arkadaşımız aynı konudan 2 tane açmış öbüründedir Dur buraya da yazayım o zaman. Ben de 11.evrendeyim ama dediklerinin hiçbirisini yapmak istemiyorum. Nolacak şimdi? (Ayrıca arkadaşın zeki olduğu kanaatine varmış bulunmaktayım.)
yaw şu son bir iki gündür adam gibi bi konu göremiyorum, günde üç-dört kez kontrol ediyorum forumu heyecanla tık yok arkadaş not:bu konuya özel olarak yazmadım boş gördüm atladım buraya
quote:Orjinalden alıntı: HiperX yaw şu son bir iki gündür adam gibi bi konu göremiyorum, günde üç-dört kez kontrol ediyorum forumu heyecanla tık yok arkadaş not:bu konuya özel olarak yazmadım boş gördüm atladım buraya +1 İyice öldü buralar her geldiğimde sürekli hesap satış için açılmış konu buluyorum