Şimdi Ara

11 Eylül Saldırısının Sansürlenmemiş, Gizli görüntüleri.(Korku,panik,terör ve ölüm) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
69
Favori
17.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pcye geçince bakıcam because of it meaajım bulunsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım Bulunsun Akşama İndireceğim Hepsini

• Orijinalden alıntı: Görmebak

11 Eylül saldırısını abd yaptı.sonra uşaklarından biri olan usame bin laden i suçlattı sonra pakistan gibi müslüman ülkelere girip ordakilere eziyet edip petrollerini kullandı.sonra işi bitince usame yi öldürdük diye bir laga lugalı 2 uçu b.klu deynek bir haber oluşturdu olay bu

bence yanlış söylüyorsun çünkü bin ladin suçu üstlendi iftira filan değildi hem Amerika gibi güçlü bir ülke bir yere saldırmak için neden mazaret bulsun ki bi girer alır orayı hemen haksızmıyım ?

Bu videonun son 15 dakkasında tüylerim diken diken oldu...bu videoyuda başından sonuna kadar izledim abdnin politik oyunlarını gözler önüne seriyor ...Herşey para için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babadook -- 12 Eylül 2012; 2:15:25 >

• harika bir video..ben new yorku görmedim ama filmlerle çizgi filmlerle new york bilinçaltımızda hep oldu sevilen arzulanan bir şehir olarak..ikiz kulelerde new yorkun bir simgesiydi..ve artık yok..masum insanlarda öldü..bu tezgahı planlayanlar umarım cezasını bulur..bush lar ne zaammn usa başkanı oldu hep svaş oldu 1991 körfez savaşıda baba bushun eseri..
  • Orijinalden alıntı: ZıplayanKarınca

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

Orijinalden alıntı: Görmebak

11 Eylül saldırısını abd yaptı.sonra uşaklarından biri olan usame bin laden i suçlattı sonra pakistan gibi müslüman ülkelere girip ordakilere eziyet edip petrollerini kullandı.sonra işi bitince usame yi öldürdük diye bir laga lugalı 2 uçu b.klu deynek bir haber oluşturdu olay bu

bence yanlış söylüyorsun çünkü bin ladin suçu üstlendi iftira filan değildi hem Amerika gibi güçlü bir ülke bir yere saldırmak için neden mazaret bulsun ki bi girer alır orayı hemen haksızmıyım ?

Bu videonun son 15 dakkasında tüylerim diken diken oldu...bu videoyuda başından sonuna kadar izledim abdnin politik oyunlarını gözler önüne seriyor ...Herşey para için

dediğimi okumadın mı ABD neden mazaret bulsun istediği ülkeyi alır gider (Rusya ABD'yi biraz zorlar ama) işte herşey paraymış önceden planlanmış filan hepsi fasa fiso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Athelstan -- 12 Eylül 2012; 12:49:44 >

• alıntılar karıştı læn vay ***** ******* bu işin
  • Bu blogunu paylaştığınız sikkofield kimdir nedir bilen var mı yahu ?

Birde benim aklımın almadığı başka bir şey. Binadan insanların çıkışını gösteren hiç video yok? Kimse neden kaçmamış? Onu anlayamadım.

Birde bu binadan atlayanlar. Yaa katlar arasında ne kadar enkaz olabilir ki binadan atlıyorlar? Bir kat aşağıya atla. Çık bir yerlerden? Tabi söylemek basit ama çok garip şeyler var ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exnuc -- 12 Eylül 2012; 13:26:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Bu blogunu paylaştığınız sikkofield kimdir nedir bilen var mı yahu ?

Birde benim aklımın almadığı başka bir şey. Binadan insanların çıkışını gösteren hiç video yok? Kimse neden kaçmamış? Onu anlayamadım.

Birde bu binadan atlayanlar. Yaa katlar arasında ne kadar enkaz olabilir ki binadan atlıyorlar? Bir kat aşağıya atla. Çık bir yerlerden? Tabi söylemek basit ama çok garip şeyler var ya.

hocam zaten atlayanlar uçağı çarptığı bölümün yukarısında kalan katlardan..zaten %90 kısım binadan çıktı adamlar sakin bir şekilde merdivenlerden indiler bu videolarda vardı..bizde olsa millet birbirni ezerdi tahminimce ama adamlar sakin bir şekilde merdivenlerden binayı boşalttılar..iki bananın kapasite 50.000 kişi diye biliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsknight -- 12 Eylül 2012; 14:05:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marsknight

quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Bu blogunu paylaştığınız sikkofield kimdir nedir bilen var mı yahu ?

hocam zaten atlayanlar uçağı çarptığı bölümün yukarısında kalan katlardan..zaten %90 kısım binadan çıktı adamlar sakin bir şekilde merdivenlerden indiler bu videolarda vardı..bizde olsa millet birbirni ezerdi tahminimce ama adamlar sakin bir şekilde merdivenlerden binayı boşalttılar..iki bananın kapasite 50.000 kişi diye biliyorum..

Ben hiç görmedim o görüntüleri. Link var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

saldırı olduğunda binada hiç yahudi yoktu hepsi izin almıştı

nerden biliyorsun

belki oda oradaydı
  • up
  • işte bunlar hep komplo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

işte bunlar hep komplo

Senin diyaliz işinde son durum noldu ?bobrek bulundu mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

işte bunlar hep komplo

Senin diyaliz işinde son durum noldu ?bobrek bulundu mu acaba

şükürler olsun 5 ay önce böbrek nakli olup diyalize bağlı yaşamdan kurtuldum.
    böbrek kayıttan tam 40 gün sonra çıktı. kadavradan.
    zaman zaman kontrollere gidiyorum. tahliller kötü çıkarsa hastaneye yatırıyorlar. 5 gün sonra yaklaşık 2 ay aradan sonra kontrole gideceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S3datt

la olm bırakın bu komplo teorilerini.
    yok - izledikten sonra eminim abd yaptı, yok - yahudiler izin almıştı, yok füzeydi onlar.
    abd'liler de biz "ortadoğulular" kadar teori üretmeyi seviyorlar. video'nun birinde aslında hiçbirşey çarpmadı video hilesiyle yaptılar diyordu.
    yuh diyorum artık. zaten bu teorilere inananların tek kaynağı bu videolar, belgeseller.
    açıp raporları okudunuz mu? yok! makalelere baktınız mı? yok! abd'nin dünya stratejisine baktınız mı? yok.
    he he uzaylılar vurmuş binaları, goralılarmış!

Büyük bir hort olacak ama yazmadan edemedim.

Amerika'da bilmem kaç tonluk dev uçak kaçıracaksın,şansa o günde askeri hava üsleri de tatbikatta olacak,özel kuvvetler karıyla kızla ilgileniyordu herhalde,yetmeyecek ülkedeki fbi,cia bundan haberdar olamayacak.Havalimanından uçak kaçırılacak hadi jetleri,savaş uçaklarını geçtim bir tane askeri helikopter bile uçağı en kötü havada yok etmek için bile harekete geçmeyecek.

Bilmem kaç katlı gökdelenlere otobüs sürüyor gibi gidip girecekler.Beton ve cam yığını,tonlarca çelikten oluşan gökdelenlere karbon fiber takviyeli kanatlı,aliminyum uçak girecek ve yere düşmeyecek bir bütün olarak binanın içerisine dalacak.Uçağın yaklaşık ağırlığı 115-130 ton arası. 10 m3 (metreküp) hacminde betonun ağırlığı yaklaşık 23 ton.Dev gibi bir gökdelen her kat kaç ton çelik içeriyor,kaç ton beton içeriyor.Gökdelenin en iyi ihtimalle 5 katı toplamda en az 100 ton ağırlığındadır.Diğer katlarla beraber yaklaşık ağırlığını böyle teorik olarak hesaplayabilmek mümkün değil.Kendinden kaç ton ağır bir yapıya bir uçak çarpıyor ve bu uçak kağıt gibi büzüşmesi gerekirken ilk darbeden sonra içeri girmeye devam ediyor ne kadar garip.Yolcu uçakları bırakın çeliği,demiri,betonu bir ormana dalsa yüksek hızla ormandan sağlam çıkamaz ağaçlardan ne hikmetse binanın içerisine park ediyor.Uçağın girdiği bu bina bükülmüyor bile,eğilmiyor bile hala dik bir şekilde ayaktayken uçağın içerisindeki mucizevi aliminyumu,demiri eritmeyen eritemeyen yakıt binayı toz ediyor eritiyor.Ve sonra siz gelmiş burada açıp Abd'nin raporunu okudunuz mu diyorsunuz

Okuyun bir şeyler bulursunuz muhakkak

• quote:

Orijinalden alıntı: AngelDust!

Mesajım Bulunsun Akşama İndireceğim Hepsini

Ee hocam sizce olay kimin planı? Şimdiye çoktan izlemiş olduğunuz gerektiği için soruyorum da

• efiks57 kullanıcısına yanıt
    Devletler işte böyle halkıyla dalga geçer. İnsanı istemeden komünizme zorluyorlar lan.
  • Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

Orijinalden alıntı: Görmebak

Gider alır ABD gibi büyük ülke demişsiniz. Vatandaşlarını ikna etmesi lazım. Çünkü özellikle ABD'de ki muhalifler sınır ötesine askeri operasyon yapmaya karşı çıkacaktı. Bu Amerikan devletinden çok Amerikan hükümetinin planları. Bilip bilmeden konuşmayın.

• Arkadaşlar bu tip meseleler sanıldığı kadar uzun boylu değil bence. Yani yok Amerika yapmış yok şu yapmış. Hani en azından Amerikan başkanının bilebileceği kadar uzun boylu değildir. Varsa küçük bür grup Usame Bin Ladin'e yardım etmiştir. Amerika dünyada demokrasinin en etkin işlediği yer denilenler kadar olsa bu işin tüm sorumluları bulunur alaşağı edilirdi. Komplo teorilerinden ibaret bunlar bence tıpkı Zeitgeist saçmalığı gibi. Yok İlkuminati'ymiş yok oymuş buymuş bilmemne. Bunlar halkın abartmasıdır kişileri ve kurumları gözünüzde bu kadar büyütmeyin

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.