Şimdi Ara

11 Eylül Saldırısının Sansürlenmemiş, Gizli görüntüleri.(Korku,panik,terör ve ölüm) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
69
Favori
17.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.14de atlayan insanları görünce içim acıdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: S3datt

la olm bırakın bu komplo teorilerini.
    yok - izledikten sonra eminim abd yaptı, yok - yahudiler izin almıştı, yok füzeydi onlar.
    abd'liler de biz "ortadoğulular" kadar teori üretmeyi seviyorlar. video'nun birinde aslında hiçbirşey çarpmadı video hilesiyle yaptılar diyordu.
    yuh diyorum artık. zaten bu teorilere inananların tek kaynağı bu videolar, belgeseller.
    açıp raporları okudunuz mu? yok! makalelere baktınız mı? yok! abd'nin dünya stratejisine baktınız mı? yok.
    he he uzaylılar vurmuş binaları, goralılarmış!

Büyük bir hort olacak ama yazmadan edemedim.

Amerika'da bilmem kaç tonluk dev uçak kaçıracaksın,şansa o günde askeri hava üsleri de tatbikatta olacak,özel kuvvetler karıyla kızla ilgileniyordu herhalde,yetmeyecek ülkedeki fbi,cia bundan haberdar olamayacak.Havalimanından uçak kaçırılacak hadi jetleri,savaş uçaklarını geçtim bir tane askeri helikopter bile uçağı en kötü havada yok etmek için bile harekete geçmeyecek.

Bilmem kaç katlı gökdelenlere otobüs sürüyor gibi gidip girecekler.Beton ve cam yığını,tonlarca çelikten oluşan gökdelenlere karbon fiber takviyeli kanatlı,aliminyum uçak girecek ve yere düşmeyecek bir bütün olarak binanın içerisine dalacak.Uçağın yaklaşık ağırlığı 115-130 ton arası. 10 m3 (metreküp) hacminde betonun ağırlığı yaklaşık 23 ton.Dev gibi bir gökdelen her kat kaç ton çelik içeriyor,kaç ton beton içeriyor.Gökdelenin en iyi ihtimalle 5 katı toplamda en az 100 ton ağırlığındadır.Diğer katlarla beraber yaklaşık ağırlığını böyle teorik olarak hesaplayabilmek mümkün değil.Kendinden kaç ton ağır bir yapıya bir uçak çarpıyor ve bu uçak kağıt gibi büzüşmesi gerekirken ilk darbeden sonra içeri girmeye devam ediyor ne kadar garip.Yolcu uçakları bırakın çeliği,demiri,betonu bir ormana dalsa yüksek hızla ormandan sağlam çıkamaz ağaçlardan ne hikmetse binanın içerisine park ediyor.Uçağın girdiği bu bina bükülmüyor bile,eğilmiyor bile hala dik bir şekilde ayaktayken uçağın içerisindeki mucizevi aliminyumu,demiri eritmeyen eritemeyen yakıt binayı toz ediyor eritiyor.Ve sonra siz gelmiş burada açıp Abd'nin raporunu okudunuz mu diyorsunuz

Okuyun bir şeyler bulursunuz muhakkak

2 sene önce yazdığım şeyler üzerinden dalga geçercesine hiç bir temel dayanağı olmayan yine tamamen varsayımlara ve teorilere dayanan bir yorum ile konuyu hortlatmışsınız. uzun uzun cevap verip de münakaşaya girmek istemiyorum. dalga geçtiğiniz "raporları gördünüz mü" yorumum tamamen bina yapısı ile ve dayanıklılığı üzerine mühendislerin yazdığı, uçakların güzergahı, kaçırılma senaryoları, binaya verebileceği zarar üzerine mühendislik raporları. Stratejistlerin hazırladığı el kaidenin bu çapta bir saldırı yapabilme kapasitesi üzerine hazırlanan raporlar vs.

sonuç olarak ben "kesin abd yapmıştır" yada "kesin el kaide yapmıştır" gibi kesin bir yargıya varmadım.

tamamen komplo teorilerine dayanan bir kaç belgesel izleyerek gelip bana dalga geçer tarzda üslupla yorum yapmayın!

• Inb4 jet fuel can't melt steel beams

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: hardman01

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

Orijinalden alıntı: Görmebak

11 Eylül saldırısını abd yaptı.sonra uşaklarından biri olan usame bin laden i suçlattı sonra pakistan gibi müslüman ülkelere girip ordakilere eziyet edip petrollerini kullandı.sonra işi bitince usame yi öldürdük diye bir laga lugalı 2 uçu b.klu deynek bir haber oluşturdu olay bu

bence yanlış söylüyorsun çünkü bin ladin suçu üstlendi iftira filan değildi hem Amerika gibi güçlü bir ülke bir yere saldırmak için neden mazaret bulsun ki bi girer alır orayı hemen haksızmıyım ?

Bu videonun son 15 dakkasında tüylerim diken diken oldu...bu videoyuda başından sonuna kadar izledim abdnin politik oyunlarını gözler önüne seriyor ...Herşey para için

Gider alır ABD gibi büyük ülke demişsiniz. Vatandaşlarını ikna etmesi lazım. Çünkü özellikle ABD'de ki muhalifler sınır ötesine askeri operasyon yapmaya karşı çıkacaktı. Bu Amerikan devletinden çok Amerikan hükümetinin planları. Bilip bilmeden konuşmayın.

Ben zaten varsayım olarak söyledim. Bilip bilmememi sizin bilip bilmemeniz önemli değil heleki üzeriden 3yıl falan geçmiş.. Amerikan devleti ile hükümeti arasında ne fark var onuda anlayamadım devletleri hükümetler yönetir zaten sizinde burda atıp tutmuşluğunuz ön plana çıkmış..

• Kendileri yapmasa müslüman yapmış olsa bile lanet edilecek bir olay gerçi orta okulda öyle düşünmen normal.

Benim fikrimde Amerikanın kendisi yapdığından yanadır eylemi karşılığında 2001 den sonra bunu bahane ederek istediklerini yapdılar daha önce yapamadıklarını yapdılar milyarlarca dolar kazandılar yeni yasalar çıkardılar üstüne üstlük müslümanlığa geçişi o dönem en alt seviye indirdiler insanları toplumdan dışladılar daha neler neler yapmışlardır. Bir videoda Amerikalılara sorduklarında onlarda hükümetin yapdığını düşünüyorlardı büyük ihtimal ki bence belli nedenlerden dolayı %99 Amerika kendi halkına saldırdı.
  • South parkın bi bölümü vardı bunla ilgili. İkiz kuleleri abd nin kendi yıktığı fikri onların olduğundan daha güçlü olduğunu düşündürtüyor. Sanki başkalarının yapması imkansizmis gibi.

• rusya bir ara 11 eylüle ait uydu görüntülerini yayınlamakla tehdit etmişti abdyi ne oldu ona?
  • Saldırıyı tabiiki Abd yaptı. Halk iyice ayrışmaya başlamıştı. Bunla beraber sözde saldırıyı yapan terör örgütüne karşı tekrar birlik haline geldiler. Yoksa şu anda Abd diye bir yer bile yoktu muhtemelen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardman01

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Görmebak

11 Eylül saldırısını abd yaptı.sonra uşaklarından biri olan usame bin laden i suçlattı sonra pakistan gibi müslüman ülkelere girip ordakilere eziyet edip petrollerini kullandı.sonra işi bitince usame yi öldürdük diye bir laga lugalı 2 uçu b.klu deynek bir haber oluşturdu olay bu

bence yanlış söylüyorsun çünkü bin ladin suçu üstlendi iftira filan değildi hem Amerika gibi güçlü bir ülke bir yere saldırmak için neden mazaret bulsun ki bi girer alır orayı hemen haksızmıyım ?

Bu videonun son 15 dakkasında tüylerim diken diken oldu...bu videoyuda başından sonuna kadar izledim abdnin politik oyunlarını gözler önüne seriyor ...Herşey para için

Gider alır ABD gibi büyük ülke demişsiniz. Vatandaşlarını ikna etmesi lazım. Çünkü özellikle ABD'de ki muhalifler sınır ötesine askeri operasyon yapmaya karşı çıkacaktı. Bu Amerikan devletinden çok Amerikan hükümetinin planları. Bilip bilmeden konuşmayın.

Abd istediği yeri gidip alamaz dünyadaki en güçlü orduya sahip ülke olabilir arkadaşın dediği gibi kendi vatandaşlarındada bunu suç olarak görecekler olacakdırki en küçük problem bu diğer güçlü ülkeler Abd nin istediği ülkenin kaynağını kullanabilmesini engelleyecekdir aynı şey o ülkeler içinde geçerli üstelik evrensel bir suç olacağından sebepsiz yere bağımsızlığa el koymak tüm dünyanın tepkisini alıcakdır eğer buna diğer ülkeler izin verirse onların ülkesindeki insanlarda aşırı derecede huzursuz olucakdır çünkü istediği gibi biryere girebiliyorsa abd neden yarın bizim ülkemize girmesin diye düşünülecekdir bunun engellemek için en güçsüz ülkeye bile istediği gibi hiçbir ülke giremez bir bahane bulur girerler onuda güçsüz ülkelere karşı yaparlar düşündüğün şeyin olması Abd nin istediği yere mazaret özetle bir dünya savaşının başlamasıdır tarihte yok nedenlerle savaşlar başlamışdır bu dünya savaşı için yeterli nedendir. Tabi çok güçlü olmayan bir ülke başka bir ülkeye mazaretsiz girse aynı şekilde dünya savaşı başlarmı başlamaz güçlü ülkeler kafasını ezerler.

Bu arada Devlet ile Hükümet aynı değildir ;

Devlet kalıcıdırhükümet geçiçi.
    Devlet, hükümetten daha geniştir. Hükümet ise devletin bir parçasıdır.
    Hükümet belli ideolojileri temsil eder Devlet ortak olarak iyiliği ve genel iradeyi temsil eder.
    Devlet, kişisel olmayan bir otoritedir. Memurlar bürokratik usûllere göre işe alınır ve görevliler, hükümetin ideolojik isteklerine duyarsız olacak şekilde, seçilir. (Hükümetler onada karışmaya çalışır elbet)
    Devlet millettir hükümeti millet seçer yöneten hükümet olsada doğru yönetemezse millet tarafından yönetimden alınır.

Yani hükümet geldiğinde devleti kendi isteği tarafında değiştiremez sadece kendi dönemi boyunca etki edebilir hiçbir hükümet milletine kalıcı bir teminat veremez şu şu ilerde olmayacak gibi diyemez millete teminat veren Anayasadır hükümetler Anayasaya uymak zorundadır ( malesef günümüz Türkiyesinde ayaklar altına alınıyor yargıya kadar ele geçirdiler ama bu durumun kalıcı olması mümkün değildir.) yeri geldiği zaman Anayasının yetkilendirdiği organlar hükümeti hesaba çekebilir.

Hükümet demek Devlet demek değildir bu çok açık birşeydir daha fazla bilgi için araştırabilirsiniz yazılarım alıntıdır.

Alıntıladıgım kişi yanlış kişi oldu galiba kusura bakma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 18 Haziran 2015; 18:10:30 >

• Aradan nerdeyse 4sene geçmiş. O amerika gider alır orayı lafını ben etmedim diye hatırlıyorum böyle bir üslubum yoktur.. 2paragraftaki mesaj tamamen bana ait video ile birlikte ben paylaşmıştım.. Mesajlar birbirine girmiş malesef demişsemde saçma olmuş şimdi okuyunca farkettim...

• Bende konu bugun açıldı sanıyorum tarihe bakmadım hiç
  • Adamlar atlarken tüylerim diken diken oldu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaş Amerika yapmadı Taliban yaptı diye kanıtlarla belirtmiş.

http://evrimagaci.org/article/tr/11-eylul-saldirilari-ve-komplo-iddialari

Sikkofield ise Amerika'nın parmağı var diyor,

http://michaelsikkofield.blogspot.com.tr/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar.html?

Bir türlü anlamadım bu saldırıyı hiç çözülemeyecek gibi..

• Ula be kim yaptı bilmiyorum ama canım acıdı la belgeseleri izleyince

Düşün yanmaktan ya da bina çökmeden önce kendini kurtarmak isteyen kaç kat yükseklikten atliyordu.

La insan olanın canı yanar.

Allah kahretsin kim yapmişsa.

•  11 Eylül Saldırısının Sansürlenmemiş, Gizli görüntüleri.(Korku,panik,terör ve ölüm)
  • Amerika bu sayede ırak'a girip petrole çöktü diyenler var.

Hesaplayalım. ırak savaşı masrafları 2 trilyon dolar. savaş sonrası masrafları - savaştan dönen asker gazi yaralı vs - da eklersen önümüzdeki yıllarda 6 trilyon dolar olarak hesaplıyorlar.

Irak dünyadaki petrolün %12 sine sahip. gsmh ise 150 milyar dolar. tüm ırak bir sene boyunca toplam ürettiği zenginlik bu. bunun %65 i petrol ve türevleri. yani yaklaşık 90 milyar dolar petrol geliri var.

Abd hepsine çökse 60 yılda masrafları amorti eder anca.

Geçiniz bu petrol için 11 eylül teorilerini. hayır benim anlamadığım, uçak yakıtı demir erime ısısı değerine bakabilen adamın bu hesaba bakmıyor oluşu.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17. yıldönümü bugün... 11 Eylül 2001'den sonra dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Ortadoğu'daki kan ve gözyaşı artarak devam etti.

Arap teröristlerin dünya ekonomisinin başkenti New York'ta bu denli bir saldırı yapabileceğini düşünemiyorum. Uçağı kaçıranlar uçak kullanmayı Microsoft Flight Simulator oynayarak öğrenmiş(!) Hayatında hiç uçak kullanmamış birinin, sadece simülasyon oynayarak kusursuzca kulelere çarpması mantıklı değil. Hatta uçağın olduğu bile şüpheli (September Clues)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaisyLucky59

Amerika bu sayede ırak'a girip petrole çöktü diyenler var.

Hesaplayalım. ırak savaşı masrafları 2 trilyon dolar. savaş sonrası masrafları - savaştan dönen asker gazi yaralı vs - da eklersen önümüzdeki yıllarda 6 trilyon dolar olarak hesaplıyorlar.

Irak dünyadaki petrolün %12 sine sahip. gsmh ise 150 milyar dolar. tüm ırak bir sene boyunca toplam ürettiği zenginlik bu. bunun %65 i petrol ve türevleri. yani yaklaşık 90 milyar dolar petrol geliri var.

Abd hepsine çökse 60 yılda masrafları amorti eder anca.

Geçiniz bu petrol için 11 eylül teorilerini. hayır benim anlamadığım, uçak yakıtı demir erime ısısı değerine bakabilen adamın bu hesaba bakmıyor oluşu.
    Petrol az bulunup asiri degerlenince o zaman daha net konusulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Komplo teorilerini bırakın işte.O zaman adı El-Kaide'ydi şimdi İŞİD,El-Nusra vb.

Radikal islamcıların yaptığı bir intihar saldırısıydı.

“Allah, mü’minlerden mallarını ve canlarını, onlara (verilecek) cennet karşılığında satın almıştır. Onlar, Allah yolunda savaşırlar, öldürürler ve öldürülürler. (Bu), Allah üzerine hak bir vaattir…” (Tevbe, 111)

“Allah yolunda öldürülenleri sakın ölü sanmayın. Bilakis onlar diridirler; Allah’ın, lütuf ve kereminden kendilerine verdikleri ile sevinçli bir halde Rableri yanında rızıklara mazhar olmaktadırlar. Arkalarından gelecek ve henüz kendilerine katılmamış olan şehit kardeşlerine de hiçbir keder ve korku bulunmadığı müjdesinin sevincini duymaktadırlar. Onlar, Allah’tan gelen nimet ve keremin; Allah’ın, müminlerin ecrini zayi etmeyeceği müjdesinin sevinci içindedirler.” (Âl-i İmrân, 169-171)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 11 Eylül 2018; 14:9:16 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.