Şimdi Ara

11 Eylül Saldırısının Sansürlenmemiş, Gizli görüntüleri.(Korku,panik,terör ve ölüm) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
69
Favori
17.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtubeda TÜRKÇE SEPTEMBER CLUES diye aradığınız zaman bir tek bu video çıkıyor orjinal olan video yok buda çok ilginç.Bu videoyu yapan Türkmü yoksa history channeldan alıp adam türkçe altyazımı eklemiş.....
  • Arkadaşlar bu ölen 3000 bin civarı insan ucağın carptığı bölümünde ölüp ve üst katlarda kalan insanlar mı yoksa uçağın alt katlarında ölenlerde var mı arada biraz süre var yani bina boşaltma durumu nedir onları merak ediyorum
  • mühendislik harikası bi yıkım.
  • Daha bilinmeyen nice olaylar var aslında...
  • Vay be izlemediğim bir video idi iş zaten çok tutarsızdı burada bayağı şekillenmiş oldu.
  • faydalı bilgiler vat.
  • İzlemeyenler için Zeitgeist belgesellerini tavsiye ederim arkadaşlar. Gerçi bunlarda bir amaca hizmet ediyor ama önemli olan bizlerin yararlı bilgileri cımbızlaması.
  • Sikkofield tin yazılarını okuyun bence.Adam çözmüş.
  • İkiz kuleler olayının tamamen bir düzmece olduğunu biliyordum ama şu sikkonun makalelerini okuyunca bu kadarda olabileceğini tahmin etmemiştim. Kandım dondu şerefsizim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Mağara ?

güncel jargona yetişemiyorum artık

mağara hangi anlamda kullanılıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -doctoR-

quote:

Orijinalden alıntı: raver

quote:

Orijinalden alıntı: -doctoR-

bu videoda binaların altındaki nükler bomba ile yıkıldı diyor, sikko ise uçağa benzer füze attılar diyor ve başka neler neler,ayrıca binanın temelinde patlatılan bombalar nedeniyle pulvarize olduğu iddia edilen bina, nasıl oluyor da tepeden temele doğru yıkılıyor birisi açıklayabilir mi? doğrusu bence asla bulunamayacak.

peki çelik bi bina nasıl oluyorda toza dönüşüyor?

videoyu izlemeden yorum yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTIMATE93 -- 5 Eylül 2012; 15:49:21 >

• Sikkofield ın yazısı çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: JUAFLAX

11 Eylül saldırısI ABD hükümetinin gerçekleştirdiği bir eylemdir.

Ben pek emin değildim kimin yaptığından ama dhden biri paylaşmıştı bir yazı şuan %100 abdnin yaptığına eminim

Nerde bulabilriz o yazıyı?
  • telelde nükleer bomba kullanıldığını anlamıyacak kadar dikkatsizlere ne deseniz boş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

1-http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar.html
    2-http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar_29.html

Okuyun yeter.

aynen okuyun yeter pentagon saldırısı falanda var

Bu kare, 17 Eylül 1997 tarihinde FOX'ta yayınlanan "The city of New York vs Homer Simpson" bölümünden alınmıştır.

Super Mario Bros (1993)

Terminator 2 Judgment Day (1991)

Bu da Nisan 2001'de yayınlanan Johnny Bravo'dan bir sahne. 11 Eylül'den 5 ay öncesi yani. Üst katları yanmakta olan gökdelenin üzerinde "Coming Soon" (Yakında) yazıyor olması tesadüf değildir.

İşte televizyonda "UÇAK GÖRDÜM" diyen ilk görgü tanıkları:
    Sean Murtagh : CNN mali işler başkan yardımcısı
    Mark Obenhaus : ABC üst düzey yapımcı
    Owen Moogan : FOX üst düzey yapımcı
    Sid Bedingfield : CNN başkan yardımcısı
    Richard Davis : CNN standart haberler ve uygulamalar başkan yardımcısı
    Rose Arce : CNN yapımcı
    Jeanne Yurman : CNN muhabiri
    Winston Mitchell : ABC / CNN yapımcı
    Eric Shawn : FOX tv üst düzey muhabir
    Jennifer Oberstein : Ritz - Carlton otelleri / NBC tur operatörü
    Jane Derenowski : MSNBC yapımcı
    Dr. Jay Adlersberg : ABC tıbbi muhabir (savaş muhabiri)
    Elliot Walker : NBC haber yapımcısı
    Theresa Renaud : CBS yapımcısı eşi
    Marc D. Birnbach : FOX tv personeli

michael sikkofielddan alıntıdır.

Peki bu amerikalılar bunları filmlere koyacak kadar salak mı? bunun gizli kalması gerekmiyor mu onlara göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 5 Eylül 2012; 16:08:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hellboy11

quote:

quote:

1-http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar.html
    2-http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar_29.html

Okuyun yeter.

Bu kare, 17 Eylül 1997 tarihinde FOX'ta yayınlanan "The city of New York vs Homer Simpson" bölümünden alınmıştır.

Super Mario Bros (1993)

Bu da Nisan 2001'de yayınlanan Johnny Bravo'dan bir sahne. 11 Eylül'den 5 ay öncesi yani. Üst katları yanmakta olan gökdelenin üzerinde "Coming Soon" (Yakında) yazıyor olması tesadüf değildir.

Peki bu amerikalılar bunları filmlere koyacak kadar salak mı? bunun gizli kalması gerekmiyor mu onlara göre?

çok uluslu bir ülkede arada bağımsız ve gerçekleri araştıran kişilerde çıkar... kanıtları onlar topluyor ve 11 Eylül kandırmcasını kanıtladılar bile... Dünyanın en sağlam yapılarından 2'si nasıl oluyorda uçak çarpınca yıkılıyor hemde 10 saniyede? ufalanarak... videolarda her şey net açıklanmış...

• quote:

quote:

Okuyun yeter.

Super Mario Bros (1993)

Sadece bu sübliminaller bile çok şeyi açıklıyor. Benim anlamadığım madem bu kadar gizlemeye çalışıyorlar, nasıl gözümüze sokarak gösteriyorlar ? Demek istediğim bu illuminati kartlarında olan ikiz kulelerin yıkılması (95'te yayınlandı) bu çizgi filmler, filmler ve daha birçok yerde bu olaylar olmadan önce gösteriyorlar. Biride çıkıp demiyormu aga bu nedir. Siz yapmışsınız bide gösteriyorsunuz. Hiçmi karşı çıkan yok.

• gerçekten çok yazık o masum insanlara.Ayrıca binanında o şekilde çökmesi anca aşağıdan bir şeyler ile olabilir yoksa o kadar muntazam bir şekilde çökmesi imkansız. hükümetin yaptığı çok açık.

Bu arada daha önce izlemiştim :
    Sonuncu uçak ise yolcular ve uçağı kaçıranlar arasındaki mücadeleden sonra 150 mil uzakta, Pensilvanya kırsalında düştü [3]. Bununla ilgili bir film vardı adını hatırlayan ?

• içim acıdı.. nefes alamadım....:S
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.