Şimdi Ara

11 Eylül Saldırısının Sansürlenmemiş, Gizli görüntüleri.(Korku,panik,terör ve ölüm) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
69
Favori
17.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş sen michael sikkofieldin tespitlerini görmedin herhalde.Eğer okumayı sevmiyor uzun yazıları okumaktan sıkılıyorsan september clauses belgeselini izlemeni öneririm.O belgeseldede bu konuyu işlemişler.Türkçe altyazılı tabii.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuuuL78

kardeş sen michael sikkofieldin tespitlerini görmedin herhalde.Eğer okumayı sevmiyor uzun yazıları okumaktan sıkılıyorsan september clauses belgeselini izlemeni öneririm.O belgeseldede bu konuyu işlemişler.Türkçe altyazılı tabii.

Semptember Clauses'ı da izledim. Çok güçlü deliller var. Uçak değil de çarpan şeyin füze olduğu yönünde...
    Belki de izlediğimiz o şeylrin hiç biri uçak değildir.
    Çünkü uçak glip çarpıyor fakat hiç yansıması yok. Odun gibi duruyor.
    Halbu ki, hava oldukça berrak; en azından güneş ışığını yansıtması gerekirdi.
  • e madem 2. uçak yok o patlama fakemiydi , video çok uznu 20dk izledim anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

quote:

Orijinalden alıntı: -doctoR-

bu videoda binaların altındaki nükler bomba ile yıkıldı diyor, sikko ise uçağa benzer füze attılar diyor ve başka neler neler,ayrıca binanın temelinde patlatılan bombalar nedeniyle pulvarize olduğu iddia edilen bina, nasıl oluyor da tepeden temele doğru yıkılıyor birisi açıklayabilir mi? doğrusu bence asla bulunamayacak.

peki çelik bi bina nasıl oluyorda toza dönüşüyor?

• 11 Eylül 2001 tarihinde bu konu ile ilgili forumda hiç başlık açılmadı mı ?

New York'a uçak çarptı !

ABD'ye terör saldırısı !

İkiz kulelere uçak çarptı gibisinden ?
  • Hiçbirşey bildiğimiz gibi değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: efiks57

Adamlar canlı yayın esnasında füzeyi nasıl uçak efekleri verip uçak yapıyorlar anlamaıyorum.
    Düşünsenize milyarlarca insan aynı anda o canlı yayını izliyor ve siz canlı yayın esnasında video ile oynayarak füzeyi uçak yapıyorsunuz.
    Olan ordaki garibanlara oldu

Orada aslında kimsenin ölmediği ölenlerin(!) hepsinin düzmece kişiler olduğu söyleniyor.

http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar_29.html linkteki resimlere ve yazılara bakarsan anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Bunun indirilebilir versiyonu var mı?

bunu indir ücretsiz...

indirmeye çalıştım virüs uyarısı verdi

Hocam free studio sağlam programdır virüs filan yok içiniz rahat olsun.
  • videoyu sabah seyrettim kanım dondu, gerçekten bugüne kadar 11eylül dedik terör çok kötü dedik, geçtik ama artık bunun bir komplo olduğunu daha iyi görme şansımız oldu ,bütün yorumları okumaya zamanım yok , üstten bir iki yorum okudum sadece, aynı yorumu geçmiş olabilirim, eklemek istedim şeyler var 1. hatırladığım kadarı ile uçaklar plastik mektup açacakları ile kaçırılmıştı, güya teröristlerinde üzerinde bomba vardı ama o bomba değil sadece görüntüydu, şimdi soruyorum bu kadar sıkı güvenligi olan ,dış mihraklara karşı inanılmaz bir savunması olan bir ülkenin nasıl olurda uçak rotasından çıktığı zaman kimsenin haberi olmaz olduda nasıl rotasından@ SAPtırılır o uçuş kabinine nasıl girilir , ayrıca bu olaydan sonra musluman insanlara dünya hristiyan aleminin bakış açısıni düşünün, o süreçten sonraki ekonomik kaosu düşünün, birilerinin cebini doldurma birilerininde köleleştırme çabalirını düşünün, bir gün tarih bu insanları yargılayacak, ve yapılan kurguyu yüzüne vurduğunda, kendi pisliklerinde boğulmuş olacaklar,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

saldırı olduğunda binada hiç yahudi yoktu hepsi izin almıştı

nerden biliyorsun

bi makalede okudum

Dünyada yaşanan çoğu felakette ölen Yahudi sayısı çok azdır. Tesadüf mü nedir bilemem.

Dünyada Yahudi sayısı az zaten o yüzdendir.

Kim yaptıysa yapsın bu olayda ve sonrasında bir sürü masum insan öldü/ ölmeye devam ediyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semper-Fidelis -- 5 Eylül 2012; 12:30:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

1-http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar.html
    2-http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar_29.html

Okuyun yeter.

Bu linkleri koymak için girmiştim şimdi gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

bu videoda binaların altındaki nükler bomba ile yıkıldı diyor, sikko ise uçağa benzer füze attılar diyor ve başka neler neler,ayrıca binanın temelinde patlatılan bombalar nedeniyle pulvarize olduğu iddia edilen bina, nasıl oluyor da tepeden temele doğru yıkılıyor birisi açıklayabilir mi? doğrusu bence asla bulunamayacak.

binaya uçak maketinde füze attılar ve alttan yıktılar işte.. o binaya 4 5 tane ucak çarpsa yıkılmaz imkansız

• Sonucunda da milyonlarca Müslüman katledildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beybaba62

Bir bina tam dik olarak, içine doğru nasıl yıkılabilir? Tabii ki cağnım mühendis arkadaşlarımızla. Ha bir de bu koca binayı 1-2 uçak yıkıyor düşünün, hadi bir yöne doğru yıkılsa tamam.

Bu tip sarsıntıları saadece Hidrojen bombası ve Atom bombası gibi şeyler gerçekleştirebilir...Zaten bu tip binaları yapanlar uçakların çarpabileceklerini hesaba katıp yapılmıştır...eğer ki uçak bir yüzden çarparsa öbür yüzü kesinlikle alev almaması gerekir ve binanın o yüzü tahliye için kullanılır...her asansörün en az 20 kişi taşıma kapasitesi vardır ve böyle büyük bir binanın tek yüzünde bile en az 6 tane asansör vardır...iş standartları gereği bu asansörün en üst kattan en alt kata enn fazla 1 dakikada inmesi gerekir...buda dakikada 120 kişinin kurtarılabileceğini gösteriyor...binanın uçak çarmasından yanması ihtimalini zaten geçtim çünkü;uçaktaki tek yanıcı madde yakıtında bulunan hidrojen-helyum gazlarının tepkimesiyle oluşturulan jet yakıtıdır ki bu tepkime hiç bir yönden hidrojen bombasının yarattığı tepkime gibi değildir...arkadaşlar çok sağlam bir metal ve çimento karışımını eritecek saadece bu bombadır yani hidrojen bombası radyo-aktivitesi varmı tam olarak bilemiyorum ama hidrojen bombasındaki füzyon tepkimeleri güneş patlamalarına benzer çok az miktar hidrojen-helyum karışımı ardı ardına patlayarak saf çimento ve demirden yapılmış bileşikleri taa atomlarına varana kadar yok edebilir.....

Ama tekrar tekrar söylüyorum hiç bir uçak çarpmasıyla böyle sağlam bir bina yıkılamaz bu tip binalar yapılırken camları kaya yünü-cam yünü gibi malzemelerle kaplanır ve bu tip malzemeleri alevlendirmek imkansızdır...uçak çarptıktan çok kısa bir süre sonra hemen alevler söner....fakat burda tıpkı bir sigara gibi bina küle dönüyor...

• Zaten yanmasını engelleyen maddelerden yapılan binalar bunlar.O yüzden uçak çarpması olamaz._NorthWestern_ arkadaşımıza katılıyorum.
  • ilk sayfa da göremedim verildi mi bilmiyorum ama burda herşey belli !

Mühendis Gözüyle 11 Eylül !

edit:verilmiş ya la olsun bu da dursun! :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 5 Eylül 2012; 13:12:51 >
  • quote:

quote:

Tepeden temele değil, temel yıkıldığı için içine çekiyor, önce en alttakiler gittiği için üsttekileri çekiyor.

Edit: Füze atıyorlar ancak sebebi ise uçak çarpmış gibi olması, yıkan füze değil aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twincharged Injection -- 5 Eylül 2012; 13:12:53 >

• quote:

saldırı olduğunda binada hiç yahudi yoktu hepsi izin almıştı

zaten binaların patlayıcı ile yapılan yıkımdaki gibi kusursuz yıkılmasından belliydi... ölenler varsa ki vardı 3000 kişi çok büyük kayıp sayılmaz diye... muhtemelen umursamamışlardır...
  • arkadaşlar bunu izleyinde belki gökdelenler hakkında bilgi edinmiş olursunuz...
  • amerikanın böyle oyun kurması falan aklıma prison break ı getirdi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.