Şimdi Ara

11 Eylül Saldırısının Sansürlenmemiş, Gizli görüntüleri.(Korku,panik,terör ve ölüm) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
69
Favori
17.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi videosunu izlemiştim bunun yav. galiba uçak girmeden 1-2 saniye önce binanın en üst katında patlama oluyodu. ben binaya önceden bomba yerleştirildiğini düşünüyorum yoksa öyle bi uçak geldi binaya çarptı 10 sn'de yıkıldı bu saçmalığa denilecek tek söz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

içim acıdı.. nefes alamadım....:S

masumlara çok üzülüyorum ama amerikanın afganistanda ırakta yaptığı çook daha fazlaydı. Kuranı tuvalete attıklarınıda biliyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: buckfush

quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Mağara ?

güncel jargona yetişemiyorum artık

mağara hangi anlamda kullanılıyor acaba?

biz bunu çoktan gördük sen yeni mi görüyorsun gibi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy11

quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

içim acıdı.. nefes alamadım....:S

masumlara çok üzülüyorum ama amerikanın afganistanda ırakta yaptığı çook daha fazlaydı. Kuranı tuvalete attıklarınıda biliyoruz..

kesinlikle öyle. lanet bir millet. fakat yinede insan ister istemez etkileniyor.

• Nasıl yapıldı hangi teknik kullanıldı bilmem. Ama bu olayın Amerikan Hükümetinin eseri olduğuna eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bergov -- 5 Eylül 2012; 17:20:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

1-http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar.html
    2-http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar_29.html

Okuyun yeter.

ÇOK,ÇOK,ÇOK GÜZEL ANLATMIŞ PÜR DİKKATLE HİÇ SIKILMADAN OKUDUM HERKESİN BUNU OKUMASI LAZIM HOCAM

HERKES BUNU OKUSUN LÜTFEN

1- http://
    michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-
    eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar.html
    2- http://
    michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-
    eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar_29.html

okuduğunuzda hiç birşeyi bilmediğimz ortaya çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forvenor -- 5 Eylül 2012; 17:43:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar herkes ikiz kulelerin farklı şekilde yıkıldığını yani uçakla değilde patlayıcılarla yıkıldığını söylüyor ki bende öle düşünüyorum fakat ilk videoda amatör çekimlerde sanırım kule yıkılmadan uçak sesleri duyuyolar ardından da uçagın kuleye çarpması görüntüleniyor , ordaki görüntülerde demi oynama var peki..
  • insanlik tarihinin en büyük utanclarindan biri.
  • noldu beyler?
  • Beni en çok etkileyen kulelerden atlayan insanlardı. Bir çok kişi yanarak öleceğime düşerek ölürüm dedi ve atladı. Düşünsenize bir kaç dakika içinde her halükarda öleceksiniz ve bir tane ölüm şeklini seçiyorsunuz. Yanarak veya 20.30.50.60.70... katlardan düşerek
    Belkide ölenlerden en şanslı olanları çapma anında saniyeler içinde ölenler ve yanında silahı olanlardı. Dakikalar içinde ölüm şeklini seçmek zorunda olanlardan yanında silahı olanlar kafalarına sıkarak o kaos ortamında en acısız şekilde ölmeyi tercih ettiler.

Kulelerin yıkılıp insanların topluca ölmesini hayretle karşılamıyorum. Çünkü biz ve bizim gibi deprem bölgesi olan bir çok ülke zaman zaman bunları yaşıyor. Beni en çok etkileyen yukarıda bahsettiğim şeydi ve sonrasında Amerikanın iki kule için Irak da milyonlarca çocuğu öldürmesiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 5 Eylül 2012; 18:07:35 >

• mesajim bulunsun PC ye gecince izlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görmebak

11 Eylül saldırısını abd yaptı.sonra uşaklarından biri olan usame bin laden i suçlattı sonra pakistan gibi müslüman ülkelere girip ordakilere eziyet edip petrollerini kullandı.sonra işi bitince usame yi öldürdük diye bir laga lugalı 2 uçu b.klu deynek bir haber oluşturdu olay bu

bence yanlış söylüyorsun çünkü bin ladin suçu üstlendi iftira filan değildi hem Amerika gibi güçlü bir ülke bir yere saldırmak için neden mazaret bulsun ki bi girer alır orayı hemen haksızmıyım ?
  • 1-http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar.html
    2-http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar_29.html
    bu linklerde ki yazılanlar kanıt açısından müthiş videoyu da izleyeceğim 11 eylül meselesine her zaman şüpheyle baktım bir çok yazı ve video seyrettim ama bu yazı olaya daha başka ve derin bakmış hatta zegist mi ne haltsa onların bile işin içinde olduğunu söylüyor uzun bir yazı sabredin ve okuyun ayrıca eleman okutuyor uslübu ile ama aşırı argo ve küfür var yazıda gerçi bu olanlara bakıp kalaylamamak ne mümkün ulan ne boktan bir dünyada yaşıyoruz .

• Takip.
  • Belgeseli bir kaç ay önce izlemiştim, ama kimseyi inandıramamıştım. Herkes imkansız olduğunu söyleyip inanmak istemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NH_RAN

insanlik tarihinin en büyük utanclarindan biri.

Amerikanın ırak'a girmesini diyosun değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer89

quote:

Orijinalden alıntı: NH_RAN

insanlik tarihinin en büyük utanclarindan biri.

Amerikanın ırak'a girmesini diyosun değilmi

Irak'a ABD halkı girdi zaten.Sen ABD askerisin emir altısın başındaki ne yap dediyse yapmak zorundasın.Sonra ABD askerleri diyorsunuz neden El-Kaide nin üstüne işiyor insanlık şuçu ama sende pkklılar leş diyorsun sonuçta geneteik olarak o da insan.İşgale karşı olan birçok insan var ABD de.Bunu unutmayın hocam ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: JUAFLAX

11 Eylül saldırısI ABD hükümetinin gerçekleştirdiği bir eylemdir.

Ben pek emin değildim kimin yaptığından ama dhden biri paylaşmıştı bir yazı şuan %100 abdnin yaptığına eminim

aynen öyle bazı (ırak,suriye) arap ülkelerine saldırmak için bir bahaneydi sadece
  • up
  • bugün yıldönümü anılıyor..:(
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.