Şimdi Ara

11'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI DENİZLİ'ye düşenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
2
Favori
46.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu arkadaşlarla iletişime geçsek bir an önce iyi olur
    birde burada askerliği yapmış olan yada tanıdığı olanlar bilgi verirse sevinirim...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Denizli 11'inci Komando Tugayı Usta Birliği'nin Görev Yeri

Denizli 11'inci Komando Tugayı Usta Birliği, yeni askerlerin temel askeri eğitimlerini tamamladıktan sonra gönderildikleri bir birliktir. Bu birlik, askerlerin komando eğitimi alarak özel kuvvetler olarak yetiştirildikleri bir birimdir.

Denizli 11'inci Komando Tugayı Usta Birliği, İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan Okan Gezer Üsteğmen Kışlası'nda yer almaktadır. Bu birlik, Türkiye'nin en seçkin komando birliklerinden biri olarak bilinmektedir.

Eğitim süresi 12 haftadır ve bu süre zarfında askerler, silah kullanma, yakın dövüş teknikleri, patlayıcılar ve diğer askeri konularda eğitim alırlar. Eğitimin sonunda askerler, komando diploması alarak komando birliklerine atanırlar.

Denizli 11'inci Komando Tugayı Usta Birliği, yorumlarda genellikle zorlu eğitimi ve yüksek başarı oranıyla bilinmektedir. Birliğe katılan askerler, hem fiziksel hem de zihinsel olarak zorlu koşullarda eğitilirler. Ancak bu eğitim, askerlerin özel kuvvetler olarak yetişmeleri için gereklidir.

Eğer komando olmak istiyorsanız ve Denizli 11'inci Komando Tugayı Usta Birliği'ne gitmeyi düşünüyorsanız, özgeçmişinizi ve gerekli belgeleri birliğe teslim etmeniz gerekmektedir. Başvurunuzun kabul edilmesi durumunda, temel askeri eğitiminizi tamamladıktan sonra usta birliğine gönderileceksiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende warım beyler :D artık orda bol bol takılırız. Adım cihan. Çarşamba görüşmek üzere. Duyumlarıma göre güzel bir yere düşmüşüz. İlk acemilik biraz zormus sorası rahatmış artık görcez işte hepberaber yaparız bişiler.
  • selam arkadaşlar...bende ordayım
    ist dan volkan , kısa dönem piyade
    denizli kızarkadaşımın memleketi , dolayısıyla pek yabancılık çekmicem
    buraya da belki oraya düşen tertip bulurum diye üye oldum...
  • walla heyecandan bende nereli oldugumu yazmayı unutmusum insanları buradan daha tanımak güzel bişey. Bende ankaradan kısa dönem piyade.
  • İSİMLERİDE BELİRTELİM TERTİPLER BENDE ORDAYIM GAZİANTEPLİ İBRAHİM ÇOLAK
  • Bende 11.motorizedeyim adım emre çarşamba görüşmek üzere
  • SLM BENDE DENİZLİYE DÜŞTÜM AYNI YERE ALİ YILDIRIM ORDA GÖRÜŞÜRÜZ KARDEŞ
  • SELAM TERTİP BENDE AYNI YERDEYİM ALİ YILDIRIM SİVAS ORDA PASLAŞALIM
  • ARKADAŞLAR DENİZLİYE DÜŞENLER SLM KARDAŞLARIM HERKESTEN İSTEĞİM BİRBİRİMİZE DESTEK ÇIKALIM SAHİPLANİM BEN İZMİRDEN ALİ YILDIRM ASLEN SİVASLIYIM BANA 3,5 SAAT DAHA ÖNCE HİÇ GİTMEDİM NASİP DİYELİM VE İNŞALLAH ORDA KALIRIZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN DİYELİM MSN ADRESİM aliyildirim35@hotmail.com ekleyin konuşalım yarın orda buluşalım konuşalım msn den ama donanım haberden diye söylersiniz hepinizden haber bekliyom kardeşlerim tertiplerim
  • Doğru söyledin dostum,biribirimize destek çıkalım orda mutlaka birbirimizi buluruz.
  • feckless emre napıyon aliyıldırım ben tertip bende ordayım cvp yaz kardeş
  • emre beni kaydet msn adresim aliyildirim35@hotmail.com ekle yazışalım benim açık bekliyom bilader
  • okeymi feckless ali ben bişeyler yaz cvp bekliyom
  • ekledim msn'e kardeşim
  • bende ordayım beyler,ist dan volkan
  • Beyler biz emreyle aynı otobüste gelcez zaten sabah 8 pamukkale arabası. Birliğe beraber teslim oluruz. Bu arada bende aslen sivaslıyım ama daha hiç gitmedim sivasa. Ankarada yaşıyorum adım cihan gökçay. Orda tabikide hepimiz kardeş gibi olcaz sonucta bizleri kader orda buluşturdu. Koskoca türkiyede hepimiz aynı yere düşmüşüz bunun açıklaması budur bence. Umarım herşey çok güzel olur hepimiz için. Size biraz bilgi veriyim orası hakkında. Acemlik cidden ağır eğitimlerden oluşuyo. Yani ilk 1 ay zor geçicek gibi. Sorası rahatmış ama. Ayrıca acemilikten sora gidebileceğimiz 4 tane yer warmış hepside yine egede ben sadece 1ini biliorum o da muğla daki birliği. Tahmini kaç kişi oluruz orda 100ü geçer sanırım sizce? Başka bilgisi olan varmı ora hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgokcay -- 11 Aralık 2007; 15:48:01 >
  • SLM GOKCAY ALİ YILDIRIM BEN KARDEŞ MSNİMİ EKLESENE KONUŞALIM ORDAN BEKLİYOM aliyildirim35@hotmail.com
  • slm ben eskişehirden murat bende oradayım muratesk@hotmail.com ekleyin yarın konuşuruz iyi geceler
  • Adım Çağdaş Yüksel . Bende 11'nci Mot.P.Tug.K.lığı Denizli ye kısa dönem olarak düştüm . Bu arada sınıf olarak ikmal gözüküyor . Nizamiyede görüşmek üzere.
  • arkadaslar ben suan denızlı pıyade tugayındayım 327 KD yım resepsıonıst oldugum ıcın nete gırebılıorum sorularınız varsa msn adresımı verım ekleyın yanıtlayım caglar_gurkan@hotmail.com
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.