Şimdi Ara

11'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI DENİZLİ'ye düşenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
46.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabi ben de 11'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI DENİZLİ burdayım istanbuldan gece 11 de bincem
  • aydın nazilliden mezunum her hafta sonu denizliye giderdim şansa bak daha ne isteyeyim
  • Kısa Dönem Topçu;Denizli 2. tercihimdi :) tertipler hepimize hayırlı olsun...
  • selam tertipler ben emre eskişehirden görüşmek üzere :)
  • msn ekleyin tertipler birlikte teslim oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alphi34

msn ekleyin tertipler birlikte teslim oluruz

Aynen imzamızdaki sınıflandırma listesinde msn adreslerimiz mevcut .. Ekleyin de organizasyon yapalım beraber teslim olalım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonabis -- 11 Aralık 2009; 10:19:40 >
  • arkadaşlar istanbuldan denizli yolculuğu yapacak kişilewr varmı bende geliyorum engin erdem piyade
  • quote:

Orijinalden alıntı: enerdem

arkadaşlar istanbuldan denizli yolculuğu yapacak kişilewr varmı bende geliyorum engin erdem piyade

ben varım akşam 11 ataşehir den kamil koç.
  • hepinize hayırlı olsun bende denizliliyim benimde erzincana çıktı :) yolu bilmeyenler garajın hemen yanında STAD-TUGAY dolmuşları kalkar ona binerseniz kapının önünde inersiniz...
  • Yokm mu hiç ya Denizli Topçu?
  • Var kardeş. İstanbuldan geleceğim inşallah. İsmim Sedat. Orada grşrz inşallah.
  • 335. donemden dusen arkadaslar varmı ? Birde dağıtım oluyormu arkadaşlar?
  • evet 335. Dönem, Kocaeli den gidiyorum... (:
  • 335. dönem ‎11'inci Mot. P. Tug. K.lığı DENİZLİ bende arkadaşlar
  • arkadaslar msn verin konusalım. bende izmitten gidiyorum
  • ben de istanbuldan gidiyorum. denizli 11.mot. piy. tug. kom. hava savunma
  • bende ankaradan geliyorum arkadaşlar kolay tanımanız için üstüme bir askeri kamufulaj aynı desende kep giyeceğim ;)) adım erdem görüşmek üzere
  • Topçu taburuna gelicek var mı?
  • Sizleri tanımak o kadar da zor olmayacak. Herkes yazlık kamuflaj giyerken sizlere kışlık kamuflaj vericekler:D
  • merhaba arkadaşlar bende ‎11'inci Mot. P. Tug. K.lığı na geliyorum adım ömer uşaklıyım görüşelim gitmeden bu forumda yada msn de
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.