Şimdi Ara

11'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI DENİZLİ'ye düşenler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
46.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: O-G-U-Z-H-A-N

quote:

Orijinalden alıntı: okan gezer

Arkadaşlar ben de Narlıderedeki acemilikten sonra piyade olarak 11.inci Mot.P.Tug K.lığına geliyorum bu dönem benden başka gelen kimse yok mu

ben orada yaptım valla allah yardımcın olsun diyorum denetlemelerdi tatbikatlardı pöfffff canımıza okudular 337 kısa dönemdim uzunları hiç demiyorum zaten ya

Ama öyle böyle bitiyor şimdiden hayırlı teskereler

Saol dostum.Sen ikmalciymişsin piyade olmamın bi farkı olur mu ne gibi işler yaparız genelde.Bir de hangi bankanın atmsi var askeriyede.Verebileceğin her bilgi önemli benim için özellikle tüyolar:))
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben de Narlıderedeki acemilikten sonra piyade olarak 11.inci Mot.P.Tug K.lığına geliyorum bu dönem benden başka gelen kimse yok mu

ben orada yaptım valla allah yardımcın olsun diyorum denetlemelerdi tatbikatlardı pöfffff canımıza okudular 337 kısa dönemdim uzunları hiç demiyorum zaten ya

Saol dostum.Sen ikmalciymişsin piyade olmamın bi farkı olur mu ne gibi işler yaparız genelde.Bir de hangi bankanın atmsi var askeriyede.Verebileceğin her bilgi önemli benim için özellikle tüyolar:))

Ya dostum ikmalci piyade afedersin bir bok fark etmiyor , Tankçı topçulara düşmede

Lojistik destek taburu karargah takımındaydım ben eğer oraya düşersen takım komutanı aynıysa belki bir yardımım dokunur konuşurum :)

Garanti bankası bankamatiği var .

Yanına temiz havlunu traş takımını al bide altına giyebileceğn rahat pijama ama sadece yatarken giymene bişey demezler öyle dolaşamazsın

Kazak içlik ve kalın yün eldiven al kalın çorap al beni dinle denizli die ege bölgesi die güvenme gece 1-3 3-5 nöbetlerinde afedersin bokumuz donuyordu

Fazla sivil eşya alma boll bol çarşılar kitlenir orada sanki bişey varmış gibi 1 ay dışarı çıkmadıgımı bilirim ( acemilikten sonra bile )

Sakın telefon falan filan şeytana uyma sokmaya kalkma içeri yakalanmasan bile hemen uzun dönemler şikayet eder çekemediklerinden

Telefon lazım olacaksa kötü çalışır bir telefon al tam askeriyenin karşısında emanetçi büfeler ve askeri malzeme satan yer var telefon emanet ediyorsun 1 lira her bırakmada 1 lira alıyor bişi olmaz güven çarşıya çıktıgında alırsın telefonunu

Valla ne gibi işler dersen boş işler kardeş moral bozmak istemem tam amelelik yeri yani birgün toplarlar hurdalıkta hurda ayırın nisan mayıs aylarında bol bol ot yolduk ırgat gibi

Bunlar lojistik taburu için geçerli tabi diğerlerini bilemem

Benden sana tavsiye orda bizi çekemeyen guruplar var anladın sen beni fazla samimiyet kurma , hiç birine güvenme geneli %80 i böledir çekemez 6 ay askerlik yapmanı

Belirli süre sonra çavuş olucaksınız çünkü (buda düştüğün yere baglı bazı birlikler rütbeyi vermiyordu )

Sıkıntılı olucak ama öyle böyle geçicek zaman biz öff pöff bitermi derken sıkıntıdan bitirdik geldik 339 lar bitirdi 341 ler bitirio 343 ler gidio pehhh

şimdiden hayırlı teskereler kardeşim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya dostum ikmalci piyade afedersin bir bok fark etmiyor , Tankçı topçulara düşmede

Lojistik destek taburu karargah takımındaydım ben eğer oraya düşersen takım komutanı aynıysa belki bir yardımım dokunur konuşurum :)

Garanti bankası bankamatiği var .

Yanına temiz havlunu traş takımını al bide altına giyebileceğn rahat pijama ama sadece yatarken giymene bişey demezler öyle dolaşamazsın

Kazak içlik ve kalın yün eldiven al kalın çorap al beni dinle denizli die ege bölgesi die güvenme gece 1-3 3-5 nöbetlerinde afedersin bokumuz donuyordu

Fazla sivil eşya alma boll bol çarşılar kitlenir orada sanki bişey varmış gibi 1 ay dışarı çıkmadıgımı bilirim ( acemilikten sonra bile )

Sakın telefon falan filan şeytana uyma sokmaya kalkma içeri yakalanmasan bile hemen uzun dönemler şikayet eder çekemediklerinden

Telefon lazım olacaksa kötü çalışır bir telefon al tam askeriyenin karşısında emanetçi büfeler ve askeri malzeme satan yer var telefon emanet ediyorsun 1 lira her bırakmada 1 lira alıyor bişi olmaz güven çarşıya çıktıgında alırsın telefonunu

Valla ne gibi işler dersen boş işler kardeş moral bozmak istemem tam amelelik yeri yani birgün toplarlar hurdalıkta hurda ayırın nisan mayıs aylarında bol bol ot yolduk ırgat gibi

Bunlar lojistik taburu için geçerli tabi diğerlerini bilemem

Benden sana tavsiye orda bizi çekemeyen guruplar var anladın sen beni fazla samimiyet kurma , hiç birine güvenme geneli %80 i böledir çekemez 6 ay askerlik yapmanı

Belirli süre sonra çavuş olucaksınız çünkü (buda düştüğün yere baglı bazı birlikler rütbeyi vermiyordu )

Sıkıntılı olucak ama öyle böyle geçicek zaman biz öff pöff bitermi derken sıkıntıdan bitirdik geldik 339 lar bitirdi 341 ler bitirio 343 ler gidio pehhh

şimdiden hayırlı teskereler kardeşim

Çok sağol kardeşim verdiğin bilgiler için bir şekilde yapıp geleceğiz artık..

• ozi 41 in dediklerine aynen katılıyorum. ben şuan 345.kd olarak askerlik yapıyorum denizlide. bide topçuyum 4. bataryada. ne günahım vardı da buraya düştüm diye kendi kendinize konuşmanıza sebep olacak bir yerdir. sürgün yeri dedikleri kavramın tam anlamıyla şekillenmiş şeklidir denizli. bizim bataryada tek normal insan ben varım. 343 ler 8 kişiydi bizim bataryada(topçular bölüğe batarya diyo) ben ise tek kaldım benden başka kısa dönem yok. benim dışımdaki bütün askerlerin kolları jiletlenmiş ve hepsinin sivilde madde bağımlılığı var ve devam ediyo. mıntıka temiliği yaparken bali poşetine rastlamınız sizi şaşırtmasın. denizli rdm (rehabilitasyon ve danışma merkezi) tugayı göreviyapıyo. türkiyenin bütün sorunlu askerleri burda. cep telefonu sakın kullanmayın yakaladıkları an direk mahkemeye veriyolar en az 11 gün askerliğiniz uzuyo. bu süre telefon kameralıysa daha da fazla oluyo. siyah elbiseleri giydirip disiplin evine atıyolar. siyah elbise psikolojik tabikji. ot olayı falan çok fazla oluyo. dayak küfür hakaret hepsine şahit olusunuz burda. yasak falan değil burda öyle şeyler. ha benim çok fazla bir sıkıntım yok ama ordaki uygulamaları görmek düşünen insanları üzüyo ve yoruyo. çıkar bi üstteğmen iştimada bütün askerlerin anasına söver yani. bunları yaşadık biz. sineye çekeceksin yapacak birşey yok. yoksa askerliğin bitmez. bide her an tutanak yiyebilir ve çarşınız haftalarca kilitlenebilir. acmilikle sakın karıştırmayın iştimaya girmezseniz hem bir sürü azar işitir ve çarşınızı kitletirsiniz.

• Arkadaslar herkese selam Denizli hakikaten guzel bir yerdir garnizon disidir ama pamukkaleye gidersiniz
    ben kd yaptim
    Bataryam CNRA ydi. Komutanlarimiz cok degerli insanlardi sadece bir tane uzm vardi suratsiz herif zaten ipleyen kimse olmazdi onu
    resmen askerligi sevdirdiler.Onlari mesleklerini kendilerine ve bizlere saygilarini gordukce keske yedek subay olsaydim diyorum.
    Topcu taburunun en iyi bataryasi Cnra dir zaten ne yapip edip oraya gecmeye bakin
    devrecilik yoktur kufur yoktur hak gecmez kardes ayagin bir daha yika dersin ki genelde oyle bir sey olmaz aninda gider tekrar yikar ikiletmez
    baktin dinlemiyo nobetci cavustan haric bir de batarya cavusu vardir daha batarya cavusuna soylerim demene kalmadan bakmissin devren gitmis boy abdestini bile almis : )
    Devrecilikten kastim su mintika temizligini terhis oldugum gune kadar yaptim cunku oyle gordum bir kisi bile ayak ayak ustune atip da oturmaz
    Zaten boyle birlik beraberlik olan bir yerde arkadasina ayip olmasin diye gider yaparsin nobet takilmasin diye 5 dakika erken gidersin.Tabi bunlari saglayan ve seni diri tutan hep takim komutanindir.Oyle hakimdir ki
    inanamazsiniz gozune girmek icin birbirleriyle yarisan arkaslariniz olacak
    Telefonu unutun arkadaslar her yer ankesorlu telefon zaten.Cok lazim olursa batarya komutanindan izin isteyip istedigin komutanindan rica edersin gorusme yapmak icin.

Telefon olayini da eger her seferinde siz ararsaniz acaip para gidiyor.Yakiniza diyin ki ben caldiracagim sen ara hah iste o mukemmel zaten bedava dakikali iki hatti olsa misler gibi yeter
    icerde telefon acmaya harcayacaginiz parayi fatura odemeye harcarsiniz hem daha az odersiniz hem daha cok konusursunuz

Her zaman temiz ozenli olmaya gayret ederseniz gayretleriniz odullendirilir
    Bir de kisisel bir onerim var gece nobete kalkmak zor malum yalniz unutmayin ki nobetteki adam da gelip yatmak icin sizin kalkmanizi bekliyor
    o yuzden hem tuvalet tras icin hem de gece rahat kalkmak icin saatinizi kurun misler gibi kendiniz kalkin
    cunku ne kadar uyanacagini bilsen de gecenin 3 unde uyandirilmak .... bari kendiniz kalkin derim ben

Her batarya da incir agaci vardir bol bol yersiniz.
    tabi eger bataryalardaysaniz yardiris zamanidir devamli denetleme alarm vb durumlarda bulursunuz kendinizi ama zaman nasil gecmis anlamazsiniz
    subay bolumundeyseniz zaten yatis.

Herkes bir sekilde zamanini gecirir.
    Ben carsi icin bulunmaz bir sey soyleyim
    Yokustan asagi dogru dumduz inip burger king i gorunce saga donun dumduz gidin sok market var onun sagindaki int kafe
    bugune kdar gordugunuz en iyi int kafe parasi biraz cok ama orasi gibi yok.

ayriyetten sorulari olan ark olursa tv radyo dus olayi vb gibi pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djjin_flu -- 22 Temmuz 2012; 9:56:09 >

• Usta Birliği : 11'inci Mot. P. Tug. İs. Svş. Bl. K.lığı DENİZLİ

Sınıfım İstihkam =) beni neler bekliyorrr ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webdost

Usta Birliği : 11'inci Mot. P. Tug. İs. Svş. Bl. K.lığı DENİZLİ

Bu dönem benden başka giden yok sanırım =) hapı yuttuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: webdost

Usta Birliği : 11'inci Mot. P. Tug. İs. Svş. Bl. K.lığı DENİZLİ

Allah sabır versin kardeşim şimdiden hayırlı teskereler öyle yada böyle bitiyor ama yalan yok zor bir yer senin birliğinle alakası yok o tugayla alakası var neresine düşersen düş
  • Denizli'deki en iyi askerliğin Allah belasını versin !!!

Her gün Tugay ictima mı olur lan !

Onu geç günde 2 saat sabah 2 saat akşam sporu abuk subuk bi ton hareket ve 3000 m. koşu akabinde 5 para etmez eğitimler.. Güneşte sıcağın altında hücum yelekli kompozit başlıklı nükleer savaş eğitimi.. Evet evet nükleer bomba yediğimizde neler yapacağımız anlatılıyor tabi hayatta kalırsak...

komando değiliz ki biz bildiğin kısa dönem askeriz....

Nerenin sabıkalı psikopatı varsa doldurmuşlar bölüğe... Normalde iyi çocuklar ama ne zaman ne yapacakları belli olmuyor... Komutan afiyet olsun diyor psikopat uzun dönemin biri eyvallah diyor.. Ne eyvallah mı ? Kim dedi lan onu ? Bölük yat yere sürün....

Sen ne kadar iyi olursan ol cezalar toplu veriliyor...

ota b*ka tutanak tutuluyor çarşılar kilitleniyor...

Haliyle yediğimiz istikametlerin biri bin para... Sürün babam sürün...

Denizliye düşerseniz gelmeyin olm askere falan.

Atarsa Şafak 131...

Dua edin işimiz Allah'lık...

• berat börü(izmit)11'inci Mot. P. Tug. K.lığı
    tareb_2141@hotmail.com
    arkadaşlar orda olanlar veya orayı bilenler tv olayı nasıl derbiyi izleyebilecekmiyiz???yanımızda zaruri olarak ne getirelim..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycstovol -- 10 Aralık 2012; 9:02:04 >
  • trabzondan kımse var mı
  • ozi 41 tertibim benim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgotten

ozi 41 tertibim benim :)

Vay tertip :))) burada karşılaşmak varmış :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

quote:

Zaman ne çabuk da geçti değil mi :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

quote:

Zaman ne çabuk da geçti değil mi :)

sorma ya bitermi bitecekmi derken :))

ben biraz abartıyor olabilirim ama öyle , 1,5 ay çarşıya çıkmadım yav sanki terör bölgesi
  • denizliye düşen varmı

Eğitim Birliği
    11 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / DENİZLİ MERKEZ / DENİZLİ
    Esas Birliği
    11 İNCİ MOT.P.TUG.K.YRD.LIĞI TNK.TB.G/K MKNZ.P.BL. (ZMA) / DENİZLİ MERKEZ / DENİZLİ
  • arkdaşlar merhaba bende bu tugayda askerlk yapacagm
    Eğitim Birliği11 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / DENİZLİ MERKEZ / DENİZLİ
    Esas Birliği11 İNCİ MOT.P.TUG. MEBS BL. / DENİZLİ MERKEZ / DENİZLİ
    Statü KISA_DÖNEM ER
    Sınıf MUHABERE
  • sniperelite S kullanıcısına yanıt
    merhaba kardesim , bende kisa donem askerligimin acemi birliginde ayni yerdeyim iyi oldu burdan gormek :)
  • bende denizlideyim tertipler
    ikmalci olarak gidiyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.