Şimdi Ara

11'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI DENİZLİ'ye düşenler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
46.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şubat döneminde kısa dönem gidiyorum. Sıhhıyeci olarak. Görüşleri alabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski dönemler varsa bizi bilgilendirirse seviniriz. Dedeler yorumlarınızı bekliyoruz. Kısa dönemiz

• Kimse yazmadığına göre çarşı izni yok heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nugets -- 26 Ocak 2014; 11:23:33 >
  • bende şubat 5 teslim olcam kısa dönem topçu 203 mm var mı burayla ilgili söylicek sözü olan
  • şu an 353. k.d olarak denizlide yim ve çarşı ,iznindeyim geleceklerin ümidini kırmak istemem ama berbat bir yere geleceksiniz sabah yapılan saçma sapan 5 km koşu ve ardından yapılan sporla beraber her akşam yapılan tugay içtima başlı başına sizi delirtecek onun dışında zaten yapılan saçma sapan denetimlerde olan yine askere oluyor gerçi askerliğin en iyisi bile çekilme z ama bana denizli daha zor geldi inanın denizlide sürünmektense doğuda adam akıllı askerlik yapsaydım diyeceksiniz eğer askerde kendinizi iyi bir yere attınız attınız yoksa asker bitene kadar sürünürsünüz gerçi kısa dönemleri kamera izlemeye gönderiyorlar genelde tabi oraya da yer açıldıkça gidiyorlar bunun dışında çarşısı olması iyi tabi onuda çok çabuk kitliyorlar ama askerlikte şu önemlidir başınızdaki komutan komutana ve yere göre rahatta edebilirsiniz son olarak doğuda anneniz ağlar batıda asker ağlar söznüde unutmayın geleceklere şimdiden hayırlı tezkereler...

• arkadaşlar ben burada kısa dönem askelir yapıcam ustalık döneminde. çok zor bir yer mi. rdm lik olanlar hep oraya mı gönderilir. yani yatakhanede hep rdm li olanlar mi olucak. bir de kısa dönem cok az mi gelir oraya?
  • rampy
    bölüğün nere ?
    rdm den korkmana gerek yok onlara silah bile verilmiyor vasıfsız işçi onlar
    sen Kısa dönem çavuşsun
    yani uzman çavuştan sonra en büyük rütbe sende , on başı ve erler senin altın.
  • şöyle söyliyim ben mayısta normalde askere gidicektim. ancak son anda annemin ameliyat olması gerektiğini öğrendik ve sonrada ben apar topar askerlik şubesine gidip yeniden tecil hakkımı kullandım. ancak ben bu işlemi sınıflandırma yapıldıktan sonra yapmışım. dolayısıyla benim gideceğim yer şimdiden belli. e devletten nereye gideceğimi göremiyorum. ancak sabah askerlik şubesine gittim ve gideecğim yerin şurası olduğunu söyledi;

ACEMİ: Manisa 1. piyade eğitim tugay
    USTA: Pamukkale denizli 11. piyade motorlu

sınıfımı bilmiyorum. e devletten göremiyorum. öğrenmek için yeniden askerlik şubesine gitmem gerekiyor.

yorumları okuyunca biraz gözüm korktu açıkcası.

Pamukkalede kısa dönem asker az mı olur ?
  • dostum çnra ya gitmeye çalış usta birliğinde
    topçu taburu çnra
    her hafta çarşı var komutanlar anlayışlı ve yardımsever
    çnra topçu taburunda en başarılı bataryalardan biri
  • herkese sa

356 kd usta birliğim burası bilen arkadaşlar az biraz ortamı anlatabilir mi?
  • omerfers34 hangi bölüktesin
  • 357. 2. Celp usta burası aralık 17 teslim

• arkadaşlar benimde usta birliğim denizli. burada yemek ve duş imkanları nasıldır. birde zor bir yer mi , gitmiş olan biri ayrıntılı anlatabilirse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rampy

arkadaşlar benimde usta birliğim denizli. burada yemek ve duş imkanları nasıldır. birde zor bir yer mi , gitmiş olan biri ayrıntılı anlatabilirse çok sevinirim.

benimde usta birliği denizli. aama burasıyla ilgili çok tutarsız yorumlar gelmiş. birisi en iyi askerlik burada yapılır derken birisi ana avrat sövüyor :) tam olarak açıklayacak biri olsa keşke gitmeden önce burada yorum yapanların tarihe bakarsak dönmüş olmaları gerekiyor. acaba ne oldu bu çocuklara biri ses versin tırsmayalım. :)
  • 356 kd topcu karargahta yaptim. Devrecilik yok siracilik var bizim zamanimizda kd lere pek dokunmuyorlardi.mintika su basma 100 den dusene kadar olur. Surgun yeridir denetlemesi iviri ziviri bitmez. Ayda 1 fiks carsi kitlenir. Topcuda tatbikatlar oluyor biz ankara polatliya gitmistik 10 gun cadirda kaldik topcu atisi vs.guzel geciyor zaman. Carsi 10 numara denizli gercekten guzel sehir. Topcuyasaniz spor yardirma olaylari olur. Ama iste askerligin iyisi olmuyor. Nizamiyede beyni birakin iceride sorgulamayin fazla yoksa vakit gecmez. Bi de bu safaktan sonra ben mi yapayim?

• Denizli'de ben rahattım emniyet muhafız takımındaydım full masa başı kameraları izliyorduk :) Radyo nescafe eşliğinde. Kantin dibimizdeydi zaten. Topçu tankçı cnr mekanize birlikleri çok kötüdür. Her gün spor vardı bu birlikler için ve efese tatbikata gidiyorlar her sene mayıs sonu. Lojistik ve sahra bir nebze daha rahattır bu birliklerden.
  • Motorize piyade ne oluyor beyler ?
  • YuRYTR kullanıcısına yanıt
    Bende kısa dönem ve esas birlikte motorize piyade denizli. Çok da güzel yorum göremedim ben ya
  • YuRYTR kullanıcısına yanıt
    motorize denizlide en kötü yerdir. devrecilik olsun her pis şey var orada.
  • arkadaslar benimde usta denizli cikti ama sinif olarak bakim diyor bakim hangi kisim oluyor saygilar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.