Şimdi Ara

11'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI DENİZLİ'ye düşenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
46.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmirden yunus bende 11.motorizeye kısa dönem olarak düştüm...hayırlısı
  • arkadaslar ben 327 KD yım denızlıde askerlık yapıorum resepsıonıst oldugum ıcın nete gırebılıorum sorularınız varsa msn adresımı verım ordan yardımcı olabılırım caglar_gurkan@hotmail.com
  • mersinden malik bende arkadslar bende denizli kısa dönem piyade er
  • 11'nci Mot.P.Tug.K.lığ na dustuk sımdı bız pıyade mıyız ? varmı bılen
  • piyadeyiz abi öle görünüyor
  • 11. motorize hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi
  • Yok mu baska 11'nci Mot.P.Tug.K.lığına dusen asker ?
  • Arkadaşlar bende geliyorum nasipse yarın yola çıkacağım.Adem Bayram..
  • Benım de duyumlarım pıyade egıtımlerının baya zorlu oldugu yonunde . Isın aslı kısa donemler olarak orda cok anımız olacak ınsallah tanısma faslını cok cabuk atlatıp bırbırımıze kaynasırız.

quote:

Orijinalden alıntı: cgokcay

Beyler biz emreyle aynı otobüste gelcez zaten sabah 8 pamukkale arabası. Birliğe beraber teslim oluruz. Bu arada bende aslen sivaslıyım ama daha hiç gitmedim sivasa. Ankarada yaşıyorum adım cihan gökçay. Orda tabikide hepimiz kardeş gibi olcaz sonucta bizleri kader orda buluşturdu. Koskoca türkiyede hepimiz aynı yere düşmüşüz bunun açıklaması budur bence. Umarım herşey çok güzel olur hepimiz için. Size biraz bilgi veriyim orası hakkında. Acemlik cidden ağır eğitimlerden oluşuyo. Yani ilk 1 ay zor geçicek gibi. Sorası rahatmış ama. Ayrıca acemilikten sora gidebileceğimiz 4 tane yer warmış hepside yine egede ben sadece 1ini biliorum o da muğla daki birliği. Tahmini kaç kişi oluruz orda 100ü geçer sanırım sizce? Başka bilgisi olan varmı ora hakkında?

• arkadaşlar bende 11'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI DENİZLİ kısa dönem topcu olarak gidicem.yk mu başka giden
  • gaziantep den merhaba bende 11'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI DENİZLİ
  • 11'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI DENİZLİ - Herkese hayırlı olsun... Burda acemilikten sonra nereye verirler bilen var mı? Arkadaş 3 yer ve biri muğla demiş.. ayrıntılı bilgi verecek yok mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_ay -- 10 Aralık 2009; 4:02:18 >
  • BENDE İSTANDULDAN GÖKHNA CUMA AKŞAMI BİNİYORUM SAAT 23:00 DE
  • kilickiran86 kardeş ben varım.
  • ARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN.
    BEN DENİZLİLİYİM.
    BENİMKİ AFYONA ÇIKTI.
    YARDIMCI OLABİLECEĞİM KONU VARSA...
  • 11'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI DENİZLİ

denizlili 331 birlik nerede biraz tarif etsen garaja yakın mı uzak mı?
  • Beyler burdan yazmak yerine imzamızdaki adrese isimlerinizi kaydedin.

İmzaya tıklayın görürsünüz. Msnlerimizde orda var, ordan eklersiniz, konuşuruz.

Bu konuyu boşa hortlatmasaydınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonabis -- 10 Aralık 2009; 4:43:14 >
  • Selam arkadaşlar bende 11. motor piyade tugay komutanlığı denizli ye gidiyorum ...
  • Slm devreler herkese hayırlı olsun.Bende denizliye gelecegim ama il jandarma komutanlığına:)varsa bilgisi olan veya aynı yere düşen irtibata geçelim tekrardan herkese hayırlı tezkereler
  • Arkdaşlar garajdan çıkınca tugay dolmuşlarına binin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.