Şimdi Ara

11 Pro Pil Sağlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eleven seasoned'yu lansmanından bu yana kullanıyorum, yani yaklaşık bir buçuk yaşında, 2 yılos angeles yaklaşıyor. telefonu kontrol cihazında canlı görüntü olarak kullanarak dji drone'umu uçuruyordum ve telefon rastgele öldü. yaklaşık %15'i kaldı. drone havadayken şarj oldu, telefon tekrar açıldı ve %20'ye ulaştı. tekrar %15'te öldü ve başka bir hızlı şarj yapmak zorunda kaldı. sonunda, telefonun tekrar ölmesi için tam zamanında dronu geri alabildi. başka bir şarjdan sonra pil sağlığımı kontrol ettim… daha önce 80'lerin ortalarında düşüktü, ancak kendini %one hundred'e yeniden ayarlamış gibi görünüyor. bunun nasıl olduğundan emin d 192.168.1.254 eğilim, ama sanırım telefonum, olduğundan yaklaşıokay %15 daha fazla sağlığa sahip olduğunu düşünüyor. bunu yeniden kalibre etmek için yine de var mı?

en son 14.7 güncellemesini yapmadım ama belki bu düzeltebilir? herhangi bir yardım takdir edilir, teşekkürler! 10.0.0.0.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kisangoli78 -- 25 Temmuz 2021; 15:37:34 >

• Google translate den çevrilmiş gibi yazılmış hiçbirşey anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle forumdaki arkadaşlara özet geçeyim: cihazın pil sağlığı 80lerde gösteriyormuş. %15 civarı şarjı varken kapanmış. Tekrar şarj ettiğinde pil sağlığı %100 gözükmeye başlamış.

Hello kisangelo78
    I think you are right, it must be an issue with battery calibration. Apple’s battery health indicator wasn’t working as well as it should until one of the latest iOS updates. Some users had seen up to %10 increase in indicated battery level but I don’t think its same here. My suggestions would be firstly updating to newest iOS firmware then draining your battery to %0 and charge it fully to make sure calibration is ok. Also AFAIK apple support over phone can see battery diagnostics, calling Apple for battery diagnostics may help.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14.6 güncellemesini yaptıktan sonra %92 olan pil sağlığım %100 görünmeye başladı. 1-2 aydır hala %100.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.