Şimdi Ara

11.Sınıf 15 Tatil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba,kullanıcı adımdaki gibi hayaller yüksek,hayatımında yüksek olmasını istiyorum.11.Sınıfım bugüne kadar 9 ve 10.sınıfta bazen ygs lys öğrencilerinin hayran kalacağı şekilde çalıştım,bazen ise haftalarca soru çözmeden geçen günlerim oldu.Yani bir konum iyi biri kötü oldu genelde.
    Hedefim ilk 1000-500,özellikle ygs ve lys ilk 10000 içerisinde yer alan büyüklerimiz yol gösterirse daha iyi olur.11 de ise ilk konularım çok iyiydi sonra baya bırakma oldu,15 tatilde sizce fullden 11 i mi bitirmeye çalışayım 4 sayısal dersten yoksa,ygs mi başlıyayım siz nasıl çalıştınız sıralamanız kaçtı,ilk senemde kazanmak istiyorum lütfen yardımcı olun ?
    YGS-LYS Hangi kaynakları önerirsiniz her dersten özellikle sayısallar ?

• UP
  • up
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.sınıf ilk dönemini 15 tatilde hatmet.İlinci dönem bunları da yandan götür. + ygs mat + ygs Türkçe + geometri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • naptınız?
  • Av. Harvey Specter kullanıcısına yanıt
    baba fullden yatış oldu bende,son 3-4 gündür başladım,sizde durumlar nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallerodtühayatlar... -- 1 Şubat 2017; 22:44:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayallerodtühayatlar... H kullanıcısına yanıt
    bende de tam tersi ilk 5 gün çok çalıştım sonra yatış :Ddd
  • İşte bunun için 11 de 11 i sağlam halledin yeter diyoruz ygs lys hepsini çalışamıyor insan

• Sene başında ben de 11'de 11'i halledin diye uyarılar görüyordum ama pek takmadım açıkçası.

Ygs çalışacam diye kendimi harap ettim ve sonuç trigonometride fizikte, kimyada dünyalar kadar eksiğim var.Nasıl kapatırım onu da bilmiyorum

• 11i sağlam yapın . lys nin ana konuları 11 de işlenir yamuğa gelmez biyolojiden sistemden not alın seneyede lazım olur . ygs olarak sıfırsanız en temelden şubat sonu gibi hafif bir tempo ile başlayın .

yaza kadar en azından ygs matematiği konu olarak bitirin ve kesinlikle geometri çözün !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustbeboring -- 2 Şubat 2017; 12:4:43 >
  • Ben de aynı durumdayım, planım bu sene konuları cok iyi öğrenip ygs mat + ygs fizik götürmek ikinci dönem.

• Ygs biyo ve ygs kimya yı bitirdin 11 tekrarına yeni basladim ilk hafta da tekrar edicem sonra Umut öncül beyle fiziğe baslayacagiz arada tarihi de izlemeyi planliyorum matematik okulda işleniyor planimi uyguladım gibi mutluyum

• kaç k geldi hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.