Şimdi Ara

3 yıllık sakal konum (15-18 yaş arası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
13.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar beyler. sakal ile ilgili sorularınızı cevaplamaya çalışıcam ben zamanında bi konu açmıştım sakallar yamuk yumuk çıkıyor düzeltmenin bir yolu var mı diye şimdi gördüm ki aynı sorular sorulmaya devam ediliyor bende eski konumu bulsam onu hortlatacaktım yeni konu açmaya karar verdim. fotoğraflar ergenlik sivilcesi içerir uyandırayım
    bu arada forumda arkadaşlar var inşallah afiş olmayız neyse 15 yaşımdan 18 yaşıma kadar sakal sürecimi sizlerler tekrardan paylaşıyorum

YAŞ 15

3 yıllık sakal konum (15-18 yaş arası) 3 yıllık sakal konum (15-18 yaş arası) 3 yıllık sakal konum (15-18 yaş arası)

• YAŞ 16-17 (sivilceleri elimden geldiği kadar kapamaya çalıştım cidden mide bulandırıcı

Bu mesaja eklenen görseller:

3 yıllık sakal konum (15-18 yaş arası) 3 yıllık sakal konum (15-18 yaş arası) 3 yıllık sakal konum (15-18 yaş arası)

• ben de baya bir şey var diye girmiştim
  • bu mu değişim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAŞ 18 şu an (hala sivilcelerden kurtulamadık)

• midem bulandı gelmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga yaş 20 sakal çıkmıyor yauv tüy hala bildiğin tüy..cidden artık sıkıyor bu durum millet diyorda kılda keramet yok falan diye boş laf bana göre...sakal çıkarma yolu falan var mıdır? sarımsak falan diyoda millet genelde deneyenlerin yüzünde yara ve sivilceler çıkıyormul ve işe yaramıyormuş...kısaca sakal çıkartmak istiyorum var mıdır bi yolu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 yaşında 1.70 kaldım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

Aga yaş 20 sakal çıkmıyor yauv tüy hala bildiğin tüy..cidden artık sıkıyor bu durum millet diyorda kılda keramet yok falan diye boş laf bana göre...sakal çıkarma yolu falan var mıdır? sarımsak falan diyoda millet genelde deneyenlerin yüzünde yara ve sivilceler çıkıyormul ve işe yaramıyormuş...kısaca sakal çıkartmak istiyorum var mıdır bi yolu?

Minoxil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nowhere.Man -- 30 Mart 2016; 0:20:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aga yaş 20 sakal çıkmıyor yauv tüy hala bildiğin tüy..cidden artık sıkıyor bu durum millet diyorda kılda keramet yok falan diye boş laf bana göre...sakal çıkarma yolu falan var mıdır? sarımsak falan diyoda millet genelde deneyenlerin yüzünde yara ve sivilceler çıkıyormul ve işe yaramıyormuş...kısaca sakal çıkartmak istiyorum var mıdır bi yolu?

hocam sakal bende acayip sivilce yaptı yani bu fotoğraflar hiçbişey zamanında yüzüm inanılmaz sivilceliydi cidden kendimden tiksiniyodum artık hala sakal dipleri sivilce dolu fotoğraflarda pek belli olmamış neyse soruna geliceksek sarımsak vs kullanmadım zamanında heves etmiştim bende bir an önce çıksında şöyle bırakıyım böyle uzatıyım diye şimdi sivilceleri kapamak için bırakıyorum sarımsak falan suratını berbat etme bende denemedimde yine çok bir etkisi olacağını sanmıyorum ben jilet kullanmaya başladıktan sonra kıllar fışkırmaya başladı bilmiyorum birazda kişisel bi soru ben genel olarak kıllıyım kol bacak falan balta girmemiş orman gibi sen jiletle tıraş falan ol zamanla çıkacaktır sakın tersten tıraş olma ben o hatayı yaptım bütün kıllar batık oldu çin işkencesi gibi tek tek iğneyle çıkarmak zorunda kaldım sakın o işlere girme ama faydası oldu gibi doğruya doğru. başka sorun varsa cevaplarım

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyAlchemist

quote:

Minoxil

İyide bu ürün saç dökülmelerine karşı sakalda iş yaparmı ki
  • quote:

İlaç isine hiç girme bence hocam git bir estetik merkezine ektir geçsin gitsin. Önce ama hastaneye gidip kan aldır testestoron hormonun düsüktür belki tedavi olursun çıkar. Eğer değilse de git ektir 1 senede istediğin sakal modelini bırakır hale gelirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiddLeR?

quote:

İlaç isine hiç girme bence hocam git bir estetik merkezine ektir geçsin gitsin. Önce ama hastaneye gidip kan aldır testestoron hormonun düsüktür belki tedavi olursun çıkar. Eğer değilse de git ektir 1 senede istediğin sakal modelini bırakır hale gelirsin.

yok yauv ne ektirmesi o işler pahalıdır hem bana hiç gelmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RiddLeR?

quote:

yok yauv ne ektirmesi o işler pahalıdır hem bana hiç gelmez

Siz bilirsiniz hocam ama bende de çene ve bıyık çıkıyor ama yanaklar ve gıdık yetersiz suan 18 im 20 ye kadar gür olmazsa ya da cıkmayan bir yer olursa ektireceğim. En temizi, kesin çözüm.

• Kaç günde bir jilet vurdun hocam?
  • Benim de yaş 20 senin 15 yaşında ki halin gibi bile değilim nerdeyse. Minox kullanıyorum 4 ay olcak 16-17 yaşında ki halin gibi oldum biraz. Jilet atıcam minoxil işe yarıyor gibi ama bırakınca gitmesinden korkuyorum.

Benim de surat hariç her yer balta girmemiş orman gibi babamın da 22 yaşında falan çıkmış sakalı.
  • Nesine özeniyorsunuz sakalın yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: habip72

Kaç günde bir jilet vurdun hocam?

Hocam ilk fotoğraftan itibaren yaklaşık 1 yıl sadece makine ile tıraş oldum yüzümde çim biçer gibi hunharca sağ sol makineyle tıraş oluyodum sonra jilete geçtim o zamanlar bir an önce çıksın diye salaklık edip tersten tıraş oldum birkaç kere sonra bütün suratımdan kıl çıkarmakla uğraştım o tersten olduğum tıraş sakalı bayağı sıklaştırıp sertleştirdi yalan yok ama çekilir mi çekilmez aslında zaten öyle olmasa da çıkardı yani eziyet çekmeye gerek yok tıraş sıklığı ise haftada 2 kez bazen 3 kez tıraş olurdum şimdi haftada 1 kez ucundan kısaltıp topluyorum sakalı
  • Yaş 18 sakal iki aylık ırsi bir mevzu kasmayın

3 yıllık sakal konum (15-18 yaş arası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroJaxa -- 30 Mart 2016; 21:13:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 senede bu kadar mı çıktı ? anlamadım konuyu yoksa seyrek mi çıkmasından şikayetçisin
    Bi traş ol berberde usturayla ondan sonra eğer seyrek çıkıyorsa bazı ilaçlar veya kürler deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 30 Mart 2016; 21:14:41 >
  • Yaşım 33 her gün iş için traş olmaktan yüzüm karton gibi oldu. Kibrit bile yakarsınız suratımda sert baya. Nivea kremler, Neutrogena krem falan kullandım ama nafile.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.