Kampanya 18 ağutos itibariyle sonlanmıştır . Numara taşımaya ve yeni başvuruya özel Türktelekom Kullanıp Cayma bedeliniz düşükse Hattınızı Farklı operatöre taşıyıp tekrar bu tarifelere gelerek 31 TL kayıt ücreti ödeyerek yararlanabilirsiniz Taahhüt yazıp 5555 yollayarak cayma bedelini öğrenebilirsiniz Tarifeler aşımsızsızdır +sınırsız yay ve e dergi üyeliği vardır 1000 dk 250 sms +6gb. +ilk ay 20gb 115 TL 1000 dk 250 sms +10gb +ilk ay 20 gb 135TL 1000 dk 250 sms +15 gb+ilk ay 30 gb 155TL 1000 dk 250 sms + 20gb +ilk ay 30gb 180 TL 1500 dk 250 sms +25gb+ İlk ay 30 gb 200TL 1500 dk 250 sms +25gb +5gb sosyal medya +ilk ay 30 Gb+Prime özellikleri +Türktelekom Mobil sınırsız konuşma +3 ay Youtube prime +whatsapp sınırsız mesajlaşma +24 ay muud + 24 ay tivibu go süper paket+ Dijital depo 225TL 2000 DK +250 sms +30gb +10gb sosyal medya+ilk ay 30 gb +Prime özellikleri +Türktelekom Mobil sınırsız konuşma +3 ay Youtube prime +whatsapp sınırsız mesajlaşma +24 ay muud + 24 ay tivibu go süper paket+ Dijital depo 260 TL 2000 DK +250 sms +40gb +Sınırsız sosyal medya +ilk ay 30 Gb+Prime özellikleri +Türktelekom Mobil sınırsız konuşma +3 ay Youtube prime +whatsapp sınırsız mesajlaşma +24 ay muud + 24 ay tivibu go süper paket+ Dijital depo 320 TL Tarife fiyatlarına 14,94 TL vergiyi de ekleyin bireysel.turktelekom.com.tr Tüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekom https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?mobileTariff=9< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 20 Ağustos 2024; 11:39:18 > |
Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya
-
-
Şuan bayilere gitsek geçebilirsiniz aktifmi kapanya -
Bugün başladı geçilir
-
Bunun sitesi yok mu illa şubeye mi gitmek lazım turkcellden geçmek istiyorum -
Turkcell kampanyası yerine bunun 40 gb'ı sınırsız sosyal medya ve düşük fiyat ile daha mantıklı gibi
-
Fiyatlar güzel gerçekten cazip geldi bana. Turkcell düşünmüştüm başta ama GB çabuk bitiyor diye vazgeçmiştim. Yıldızlı Günler yıl sonu Kasım Aralık gibi yine gelir mi acaba o zaman geçiş yapsaydım daha iyi olurdu. -
online başvuruda kurye ücreti çıkıyor bilgin olsun
Güçlü Tarifeler bugün bitiyor Onları kaldırıp bunu eklerler .
Site güncellenir yarına kadar
-
40 GB tarifeye turkcel benden 600 TL para istiyor.260 tl geçtim ben biraz önce Şaka gibi -
Hocam kurye ücreti ne kadar oluyor -
Tarifeler eklensin yazarlar muhtemelen ama
120 TL idi
-
Güçlü tarifeden farkı var mı? Mesela muud gibi ekstralar var mı -
Tarife adı farklı daha ucuz ve var
-
-
Turkcell den geçmeye değer mi ? -
Telekom'da numara taşırken e-sim olarak taşıma var mı ?
-
Turkcell de kalmaya değer mi ? Onun kararını verin
-
Mevcut TT müşterisine 10GB tarifeye 250TL fiyat çekiyorlar yeni müşteriye şu fiyatlar şaka gibi. Sırf yeni müşteri değiliz diye 2 katı fiyat ödeyecez şimdi...
-
Bu tarifelerinde internet kullanım periyotları Turkcell de olduğu gibi 1 kb. mıdır acaba _?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Maalesef operatörler şu berbat mantalitelerini yıllardır değiştirmiyorlar. Giden gitsin bana ne ben yeni gelene bakarım mantığı sürdürüyorlar. Kendileri bilir. Artık numara taşımak için bayiiye gitmek gibi bir zorunluluk da olmadığı için gerekirse her sene başka operatöre geçerim. Kusura bakmasınlar ben keriz değilim. Beni elde keklik olarak göremezler. |
2 ay daha Turkcell de 20Gb 1000 dakika 250sms paketim vardı 180tl ödüyordum cayma bedeli 155tl çıkıyormuş böyle kampanya bulamam diye hat taşıma işlemi başlattım. |
Benzer içerikler
- 9520 mesaj gitmiyor
- bimcell"e geçiş kampanyaları
- yurtdışından aranmak ücretli mi türk telekom
- taahhüt bitimine kaç gün kala numara taşınır
- sabit hat numara engelleme
- mobil imza nasıl alınır
- gizli numara
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- wifi araması nedir
- mobil veri çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X