Daha yeni geçtik. 20gb 230₺ tarife bugün açıldı. Güncellemeye gel ya, böyle kazık olur mu 🤬 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Direkt yok. Önce taşıma yapıp Türk Telekomlu olacaksın. Sonra e-sim e geçiş yapacaksın diyorlar. Yani önce fiziksel sim veriyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell de 100kb da düşüyor .
Faturalı tarifelerde öyle kullanırlar .
Faturasız da 100kb olarak geçer
taşınıp tekrar geç
Yapmayı düşünüyorum. Taahhüt yazıp 5555e gönderdim. Aşağıdaki gibi cevap geldi ancak tutar yok. Belirttiğin 31₺ ücret ne oluyor. Tek seferlik mi?
“Degerli musterimiz,mobil hattiniza tanimli Taahhudunuz:"Guclu Yeni 20GB Taah" Baslangic tarihi: 10.08.2024 Bitis Tarihi: 26.07.2025 B001”
Tek seferlik kayıt ücreti oluyor
turkcell e geçiş için e-devlet onayı verdim dün iptali mümkün mü ? hiç taşınmadan buna geçsem daha iyi olur. Numara taşımayı durdurmanın yolu var mı ?
-
Prime olanlar bana çok avantajlı geldi çok az daha verip bir sürü ayrıcalık alıyorsun 24 ay tivibu go , haftada 1 ücretsiz kahve, işpark vs
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bimcell kullanan bir kişi Turkcelle geçtikten sonra aynı gün içinde tekrar Türk Telekoma geçip bu tarifeden bu fiyatla yararlanabilir mi
Yararlanır
Eğer hattın ne zaman açılacağına dair bilgilendirme SMS'i henüz gelmediyse Turkcell ile iletişime geçerek başvurunuzu iptal edebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İki hat kullanıyorum, ikinci hattım tt birinci hattım turkcell. Turkcell olan hattımın numarasını tt'ye taşısam faydalanabilir miyim?
Dün bir şubeden geçiş başvurusunu yaptım yaklaşık 5 dakikada halloldu. 15gb paketini istiyorum dedim anlamadılar, öyle bir paket yok diye ısrar ettiler. Web sitesinden gösterdim, yok falan dediler. Sonra işten anlayan bir çalışan gelip halletti sağ olsun :)
Anlamaması doğal çünkü bunlar paket değil Tarife
Tarife 12 ay taahhütlü tivibu go yu 24 ay verdiginde 12 ay sonunda baska operatöre gecince veya prime tarifesinden cikinca bu go hediyesi kullanilmaya devam ediyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet
1.Hattınız TürkTelekom olsaydı yararlanırdınız 😁
Turkcell Numaranızı istediğiniz tarifeye taşıyarak yararlanırsınız
Muhtemelen edersin kodun geçerlilik süresine bakıyor
Ben yanlış yazmışım. Numara taşımak istiyorum diyince hemen tarife reklamını gösterdiler. Bunun 15gb versiyonunu istiyorum dedikten sonra biraz cebelleşmiş olduk. 15gb versiyonu olmadığını söylediler. 4. Çalışanda sorunumu çözdü zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X