Şimdi Ara

Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
37
Favori
46.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başvuru yaptığında bu kampanya olmadığından başka tarifeden açılmıştır hattı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Numara taşıyarak direkt bu tarifeye geçiliyor mu ? Yoksa herhangi bir faturasız tarifeye geçip o şekilde mi oluyor ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teknosacell geçişleri kapsamıyor muhtemelen

• Lxde kullanıcısına yanıt

Numaranızı taşıyarak direk bu tarifelere geçebilirsiniz Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya 

• Babam TT de onu bu tarifeye geçirmek istiyorum. Mayıs ayında yapmıştık taahütü. Onu nasıl yeniden bu tarifeye geçirebiliriz?

• dvl35 kullanıcısına yanıt

İlk sayfada gerekli bilgi var Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya 

• Bu sınırsız YouTube paketini bilgisayara paylaşınca da geçerli mi acaba sınırsız olarak?

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Bunu deneyen var mı?

• edie E kullanıcısına yanıt

Bunda denenecek bir durum yok ki

• Git gel yapmaya gerek kalmadan bu geçiş yapılıyor mu yani? Müşteri ilişkileri olmuyor dedi.

• edie E kullanıcısına yanıt

cevabı belli zaten olmuyor

Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya 

• Selam dostlar, sınırsız sosyal medyada ki YouTube hizmetini uygulamaya sahip smart tvye hotspot üzerinden net paylaşarak kullansam kotadan mı yer. Servis aracımız da YouTube da yayın açmak istiyorum kısacası

• Turknetli T kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 arkadaş sınırsız sosyal medyalı tarifeyi kullanıyoruz. Ancak youtubenin kotadan yemediğini pek görmedik bir şekilde normal kotadan düşüyor. Bende premium YouTube (reklamsız) arkadaşta normal YouTube var. Belki başka kişilerde düşmüyordur. Bilmiyorum... Ancak pek güvenilir gelmedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 260 tl olan pakette aşım ücretlendirmesi bulunmamaktadır yazıyor,320 tl olan pakette güncel aşım ücretleri yazıyor.

Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya

320 tl lik Aşımsız Özgür Prime Limitsiz Sosyal Tarifesi paketin ayrıntısın da belli bir tutara kadar ücretlendirilir yazıyor

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/asimsiz-ozgur-prime-limitsiz-sosyal-tarifesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 13 Ağustos 2024; 4:6:18 >

• gt2pro55 G kullanıcısına yanıt

Muhtemelen yanlış yazmışlardır .Bunlar paket değil tarife bu arada.

Tarife adı bile aşımsız geçiyor .

Tarifeye geçenler varsa hat açıldığında sms ile bilgisi gelmiştir .

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Tivibu go ve muud üyelikleri 12 ay hediye.24 ay yazarak yaniltmislar.

• 15 gun once hattimi turkcellden telekoma tasidim yeni guclu tarife kullaniyorum. Simdi ben gitsem hattimi vodafona tasisam sonra tekrar telekoma taşıyıp bu tarifelere gecebilir miyim?

• yardıma ihtiyacım var, annemim hattı için 9 ağustos cuma günü türktelekom fiziki bayisinden hattı türkcellden türktelekoma taşımak için başvuru yaptık ve bugün hat kapanmış yeni kartı takıp ayar yapacağız ama aklıma takılan soru şu? bu işlemi yaparken Güçlü 10GB Tarifesini seçtik 175 TL ama şimdi 135 TL ye Aşımsız Özgür 10GB Tarifesi var ona direk geçe bilir miyiz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.