Çekim konusu bölgeye göre değişir hocam.paketler faturalı dikkatli ol😉 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya (6. sayfa)
-
-
Hayat çok hızlı akıyor ve okunacak çok şey var, haliyle kaçıyor bazı şeyler. Zamanı yakalayabiliyorsak ne mutlu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aradıklarına Lazım olanlara öncelik sağlaman lazım
Babam 20 küsür yıldır Türkcell hat kullanıyordu. Dün itibarıyla Telekom’a geçiş başvurusu yaptık. Bu zamanda bu fiyatlar iyi görünüyor.
2 ay daha Turkcell de 20Gb 1000 dakika 250sms paketim vardı 180tl ödüyordum cayma bedeli 155tl çıkıyormuş böyle kampanya bulamam diye hat taşıma işlemi başlattım.
-
Turkcell'e geçip, aynı gün geri döndük diyelim. Taahhüt cayma bedelinde asgari ücreti gibi bir şey söz konusu olabilir mi? Sözleşmede 204 TL yazıyor. 204 TL + 1 günlük kullanım mı ödeyeceğiz?
-
Şu tarifeye başvurulmuyor, sayfa açılmıyor arkadaşlar bir sorun mu var yoksa sadece bende mi bu durum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 14 Ağustos 2024; 14:7:54 > -
Vodafone veya turkcell'den geçenlere açık olması gerek o tarifenin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 14 Ağustos 2024; 14:26:38 >
online başvuru yapmanızı tavsiye etmiyorum. dijital kuryenin getirmesi günler sürebiliyor.
-
40 GB da yeter diye düşünüyorum aradaki fiyat farkıyla değer. Fakat YouTube ara ara kotadan yiyor ki eğer yüksek çözünürlükte ise o an bayağı bir kotayı harcıyor o can sıkıcı. Video ayarları da tamamen işe yaramıyor umarım bir çözüm bulurum
Hangi sözleşmede 204 TL yazıyor
Turkcell de geçtiğin tarifenin fiyatına göre bedel çıkarsa çıkar .
Edevlette esim için onay verdiğimiz yerde yazıyor.
Müsait olunca atarım. normalde 235₺ lik paketi 1 gün kullandıysak 30-40 lira bi şey çıkmadı gerekmiyor mu? Firma kafasına göre asgari 204₺ den az olamaz gibi bir şey yapabilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
İşin içinde Turkcell olduğu sürece herşey beklenir yaparlar .
Türktelekom İlk faturan kesilmeden cayarsan cezai bedel yansımıyor
Faturan kesilip cayarsan .Kullanım haklarının birini bitirmezsen gün bazlı Faturan ilk ay cezası ve 2 .Fatura döneminin taahhütsüz tarife ücrettinden günlük fatura çıkar
235tl cayma bedeli var. Kafam karışıyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sosyal medya kullanımı normal paketten yiyor diye okumuştum bende eski konularda, siz de bahsedince tereddüt ettim. sorun devam ediyor mu, müşteri hizmetleri çözer mi sorunu. geçen senelerde vodafone da aynı sorun vardı, her ay MH arıyordum yine çözülmemişti.
-
YouTube premium vardı bu ay bedava verdiği onu kullanmayı bıraktım ve sorun %80 çözüldü. Arada bir yine kaçtığı oluyor ama azımsanacak düzeyde. Mesela şöyle örnek vereyim 2 günde 2 GB kotam gitti fakat veri kullanımında toplamda giden kota 5.56. Yine bayağı karlı olmuş oluyor.
İşi bilen arkadaşlardan yardım talebim var. Konu başlığında ""Farklı operatöre taşıyıp tekrar bu tarifelere gelerek 31 TL kayıt ücreti ödeyerek yararlanabilirsiniz""
denmiş. Türk Telekom faturalı hat kullanıyorum ve tahahütüm 1 ay önce bitti. 1 gün önce Turkcell e numara taşıma talebinde bulundum Turkcell den 17 ağustos gece 02.00 de yeni hattın takılması için mesaj geldi. Kampanya 17 Ağustos 23.59 da bitiyor. Benim öğrenmek istediğim 17 sinde tekrar türktelekoma bu tarifeler için tekrar numara taşıma yapabilir miyim? Turkcell de cayma cezası ne olur teşekkürler,
40GB + Sınırsız Sosyal Medya tarifesine bugün geçiş yaptım. %25 engelli indirimimle aylık 240TL'ye gelmiş oldu. Daha önce Netgsm 50GB 290TL olanı kullanıyordum sosyal medya sınırsız olduğu için Türk Telekom daha mantıklı geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X