Bayiye gitme olanağınız yokmuydu ? Nfc li bir telefon lazım olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya (8. sayfa)
-
-
Şu an gitme şansım yok açıkçası. Şansımı denedim bakalım. Nfc sorun olmaz sanırım.
-
Sadece numara taşıma ve yeni abone olması sıkıcı. Mevcut müşteriye en az x2 ile devam edin diyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut aboneye herkese açık kim kampanya yapıyor ki ?
-
Tivibu Go 12 aylık mı 24 aylık mı acaba? Konuda 12 ay tanımlandı diyenler var.
-
hocam burada yazdıklarınızı m. temsilcisine söyledim ücret çıkar diyor tam olarak nasıl yapacağız bu ücreti ödememek için?
-
dediklerimi yaparak :)
bu sabah dijital kuryeden mesaj geldi. emin olamayıp teyit almak için 444'ü aradım ve bu durumu sordum. başvurumun dijital kuryeye yönlendirildiğini, sim kartımı teslim aldıktan sonra uygulama üzerinden aktivasyonumu kendimin yapacağımı ve bunun için ücret ödemeyeceği teyit ettiler.
bakalım kurye randevusu oluşturdum. süreci takip edeceğim.
-
Her ay oluyor mu bu kampanya
Benim Eylül ayında bitiyor taahhüt
Vodafone den taşımak için kararsız kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen1668 -- 17 Ağustos 2024; 14:37:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıldızlı günler Aşağı yukarı oluyor ama bazen uygun olmuyor.
-
Dün vodafone taşıma için başvuru yaptım.Bu gün sms gelmiş 19. Da hattınız açılacak diye.Kampanya yinede geçerli değil mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bugun 4. Gun hala tasima olmadi normal mi
benim ikinci gün açıldı
-
Başvurunuz alındı mesajı gelmediyse normal değil .Bu zaman kadar taşınmış hattınız açılmış olmalıydı
bugün son gün bitmeden Tekrar başvurun derim
-
Bu gece (17 ağustos) saat 02.00 yeni sim kartı takarak numara taşıma ile türktelekomdan Turkcell e geçtim. Şimdi türktelekom ofisine geldim. Tekrar türktelekoma numara taşıma için. Görevli kimlik bilgilerini aldı telefona başvuru teyidi için SMS geldi ama işlemleri yaparken olmuyor hata veriyor dedi. Buradan şu sonuç mu çıkar? Ben turkcelle başvuruyu 3 gün önce yapmıştım. Bugün yeni simkartı taktım, sim kartın takılan aynı gün tekrar numara taşıma için başvuru yapılamıyor mu?
Başka bayiden denemenizi öneririm .
taşınacak numara onay kodu yollayıp işlem mi yapıyorlar ?
sms içeriğinde ne yazıyor
Bilgilendirmek için yazıyorum, başka bir türktelekom bayiine gittim ve işlemlerimi halletti. İlk yer resmen geçirmemek için numara çekmiş. Bir de yarın gelin tekrar bakalım ama bu kampanya bu geceye kadar diyor
..........numarasi ile TT Mobil faturali Asimsiz Ozgur Prime 30GB Tarifesi tarifesine 12 fatura donemi taahhut ile aylik 225 TL'ye gecis isleminiz icin sifreniz ....... Islemi onayliyorsaniz sifreyi satis yetkilisi ile paylasiniz. B001
Her iki bayiide de ilk önce bu mesaj geliyor. Şifreyi veriyorsun teyit için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X