Geliştirmişler güzel olmuş hatalı geçişlerin önüne geçmiş olurlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Taşıma oluyor onda sıkıntı yokta
Aslında Faturalı hat taşıma işlemi için prim alıyor olmaları lazım
kotası doldurmuş olabilir sizin de yeni geçiş yaptığınızı gördüyse bilerek yapmamış ta olabilir 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden sim kart değişince banka uygulamalarına giriş, sms vs. problem oluyordu, tek tek arayıp düzeltmek gerekiyordu. Devam ediyor mu bu durum?
-
Bu işin eskisi yenisi yok güvenlik için gerekli
evet aynen uygulamadan yapılıyor işlemler
-
Haziran ayında güçlü 20gb tarifesine geçmiştim, şimdi bu tarifeye geçiş yapabilir miyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kampanyayı uzatırlarsa geçersin
diğer türlü kampanya fiyatından olmaz
Girişte problem olmuyor genelde ama şifre sıfırlama SMS'i falan geleceği zaman SIM kart blokesinden ötürü gelmiyor.
Zaten 5 bankanın 3'ünde artık uygulaması üzerinden blokeyi kaldırabiliyorsunuz ne olur ne olmaz kaldırtın bence.
-
Ben yeni Turkcellden TT geçtim. Hiçbir bankada bloke olayı olmadı.
Edit: Bankadan alışveriş SMS'i gelmiyor. Müşteri hizmetlerini arayıp kaldırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 18 Ağustos 2024; 10:46:6 > -
Bugün sabaha 30+10 GB internetli 260 TL'lik pakete geçtim, SOZ yazıp 5555 gönderdiğimde 325TL'den taahhüt yapmaya çalıştı. Müşteri hizmetlerini aradım, 260 TL göründüğünü söylediler ve taahhüt aldılar. Pakete yeni geçen arkadaşlar dikkali olsun.
-
Evet taahhüt yaparken fiyat yüksek yazıyor ama bir süre sonra "Yıldızlı Gunler Kapsaminda mevcut tarife ucretinize ek olarak x TL indirim hattiniza tanimlanmistir" diye mesaj geliyor ve olması gereken fiyat tanımlanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 18 Ağustos 2024; 10:31:32 > -
Taahhütü fatura kesim gününe kadar verebilirsin.
sms ile yollayınca 2 lira ücret alıyordu zaten
müşteri hizmetleri ücretsiz yapıyor
-
Yazıp gönderin
aktif ettikten sonra kaç ay olduğu belli olur
Delil yok ki. Hiç ekran görüntüsü almadık. 24ay verecek diye
Ben Muud aktif ettim 12 ay verdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamam da 24ay yazıyordu
Tarife detayları hatalı yazılmış demek ki
Kısa süreli olduğundan kopyala yapıştır yapmışlardır
Yada hata vardır müşteri hizmetlerine danışın isterseniz
Tarife detaylarında yazıyor
Tarifenizin adını aratıp bakın
bireysel.turktelekom.com.tr
Aşımsız Özgür Prime 30GB Tarifesi | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/mevcut-musteri-tarife-ve-paketleri/tum-faturali-tarifeler/asimsiz-ozgur-prime-30gb-tarifesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X