https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659 Konunun ilk sayfasında mevcut < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya (11. sayfa)
-
-
İyi akşamlar arkadaşlar 12.08.24 tarihünde onlne olarak 40 Gb Sınırsız sosyal medya 320₺ tarifeye başvurdum.13.08.24 tarihünde hattımı getirdilrr.19.08.24 saat 00:40 da hattım geçti.Hattım açıldıktan sonra SOZ yazıp 5555 gönderin dediler şimdi gönderdim tarife 377₺ olarak görünüyor.Böyle br durumla karşılaşan oldu mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Operatörün sana dediğini ironi olarak yazdım ama demek ki herkese yapmamak lazım, anlama kabiliyeti herkesde olmuyormuş, hakaretvari konuşman da kendini göstermiş.
Mesajını düzelt adminlere iş çıkmasın.
Umarım bu mesajı anlamışsındır, yoksa biraz daha basit şekilde de yazabilirim.
-
Aynı mesaj bana da geldi hocam. Çözüme kavuşturabildiniz mi siz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mh arqdım mesajı dikkate almayın 320₺ ödeyeceksiniz mesajı onaylayın dedi bende onayladım hocam
Yıldızlı günler indirimi de tanımlanacak .
Tanımlandıktan sonra güncel düşecek
-
Bende işlemleri 17 Ağustos cumartesi günü yaptım, gece 00:50 itibariyle telekoma geçtim, uygulamada fatura 97,32 gözüküyor, sınırsız sosyal medya kullanımı ile ilgili barem ya da kullanma detayına ulaşabileceğimiz bir yer bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exqwerex -- 20 Ağustos 2024; 9:18:33 >
Faturanız Gün bazlı çıkacağından günceliniz az görünmesi normal
19 -26 Ağustos arası için Faturalanma olacak .
sınırsız sosyal medya kullanımı görünmüyor .
40 gb interneti 26 ağustosa kadar bitiremezseniz
Hediye 30 gb interneti 27 ağustosta almanız sizin yararınıza olacaktır .
-
İlginiz için teşekkürler, hediye 30 gb için başlatma dönemi ya da tarihi bizim insiyatifimizde mi, birde nasıl başlatacağım acaba
-
almak için 30 gün süre var
HEDIYE 30GB yazıp 5555'e SMS göndererek dediğim gibi alabilirsiniz
-
Ben SOZ yazıp 5555' göndermedim, böyle bir bilgi verilmemişti. Zorunlu mu acaba bunu yapmak?
-
Eşimin hattını da taşıdık, ona da bilgi verilmemişti.
Ben yine de emin olmak için SOZ yazıp gönderdiğimde zaten taahhütünüz var gibi bir mesaj geldi. Yani taahhütü otomatik başlatmışlar.
Taahhut yazıp 5555 e gönderip kontrol edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaMasa.10 -- 19 Ağustos 2024; 11:44:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Telekom fiyatları yüksek gösterip cayma bedelini yükseltiyor, babamda şuan 4bin cayma bedeli gözüküyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç tane taahhütü var ?
misal tarife taahhütsüz ücreti 1200 TL İse doğaldır .
-
-
Kampanya halen devam ediyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
17 Ağustos son başvuru günüydü .Bitti
-
Taahhüt süresini Fatura kesim tarihine göre belirliyorlar .
Tam 12 ay olması için 27 Ağustosta taahhüt verilmesi gerekirdi.
-
Aşımsız 40 GB sınırsız sosyal medyalı prime olduğundan 1000 TL alışverişe 200 TL migros çeki ya da kodu da var galiba, bu nasıl yapılıyor, her ay mı tek seferlik mi
-
Hocam HEDIYE 30GByi ilk 30 gün içinde ne zaman alırsak alalım süresi ilk 30 günde mi bitiyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X