Şimdi Ara

Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
422
Cevap
35
Favori
47.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vodafone’dayım önümüzdeki ay taahhüt bitiyor. Bu fiyatlar güzelmiş ama türk telekom hiç kullanmadım 😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aşımsız özgür prime limitsiz sosyal medya tarifesinde yeni şebeke içi sınırsız yazılan dakikalar kalan dk olarak görülüyor şebeke içi sınırsız sa kalan dakika nedir.

Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya

Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 23 Ağustos 2024; 12:26:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell taahhütüm bitti. Var mı bu kampanyayı müşteri hizmetleri aracılığıyla alma alma taktiği?

• gt2pro55 G kullanıcısına yanıt

Fatura kesim tarihine kadar telefonu kapatmadan kullanabileceğin dakika

Konferans yaparak daha fazlasını kullanabilirsin aslına da

Web online işlemlerden bide bakın orada nasıl görünüyor

Ya da 9333 arayarak gelen sms ten

• Ayın 17'sinde tt online uygulaması üzerinden başvuru yaptım. Dijital kurye sim kartı getirdi. Aktivasyon işlemlerini uygulama üzerinden kendim yaptım. tt'den mesaj geldi pazar günü işlem tamamlanmış olacak.

Arkadaşlar bu şekilde 120 Tl olan ücret alınmıyor. Bilginize.

• Arkadaşlar kurye ile 10gb paketine geçiş yapmıştık 135 lira olan ama gelen smste 181 lira görünmekte. Buna ekstra indirim yapacak mı ? Yoksa müşteri hizmetleriyle görüşmem mi gerekecek ?

• DeliKase D kullanıcısına yanıt
    Bende dün gece mesajı görünce başvuru yapmıştım, bugün aradılar ve aynı şekilde artık geçiş yapamadıklarını ilettiler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Web de kullanılan dk yaziyor ve toplam sınırsız yazıyor.

• alpjasper kullanıcısına yanıt
    Dijital kuryeden sadece sim kartı teslim alıp aktivasyon işlemlerini uygulamadan kendimiz yapıyoruz doğru anladım değil mi ?

• YASIN0634 kullanıcısına yanıt

aynen öyle online uygulama ile yapılabiliyor

• aqhuan kullanıcısına yanıt

Bunun üstüne yıldızlı günler İndirimi tanımlanacak

Kaç gün kaldıysa günlük dakikayı baz alıyor olabilir

27 sinde bakın ne yazacak

Bu kampanyanın olduğu sayfayı kaldırmışlar. Burada da gözüktüğü üzere 24 ay Tivibu ve muud veriyorlardı ama 12 ay tanımladılar. Aradık söyledim yok diyorlar.

• alpjasper kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkür ederim. Sadece soz yazıp gönderdim yıldızlı günler indirimini kendisi mi tabımlatacak ?

• aqhuan kullanıcısına yanıt

Bi kaç gün içinde Tanımlandığında mesaj gelecek gelmezse müşteri hizmetlerine danışın

• Böyle bir kampanya ne zaman sonra tekrar gelir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kzenon K kullanıcısına yanıt

taahhüt bitiminden sonra devam etmesi mantıksızdı. Muhtemelen tarife girişini yapanlar yanlış yazdı. Ama ne yazdılarsa uygulamaları gerekirken çamura yatıyolar.

• lamettrie kullanıcısına yanıt

Taahhütle alakası yok ki sana kod veriyor

Hemen aktifleştir demiyor ki

• Bende Mobilden başvuru yapıp ertesi gün sim kartı teslim aldım. 1-2 saat sonra da mobil uygulamadan aktivasyonu yaptım ama 4 gündür ne arayan var ne gelen mesaj :)

Yalnız hat aktivasyonunu yaparken Sim kart barkod noyu taramada sanki eksik taradı, bende bi kere geçmiş oldum. Şimdi tekrar başvuru no ve Barkod no yazınca "Başvuru başka bir Sım kart ile devam etmektedir" diye hata veriyor.

Telekomu aradım, uygulamayı silin verileri temizleyin tekrar deneyin, bizde aktivasyonda bişey gözükmüyor" dedi ama değişen bişey yok. Heralde iptal olacak yine kaldık Voldafone da :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.