< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya (13. sayfa)
-
-
-
Turkcell taahhütüm bitti. Var mı bu kampanyayı müşteri hizmetleri aracılığıyla alma alma taktiği?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fatura kesim tarihine kadar telefonu kapatmadan kullanabileceğin dakika
Konferans yaparak daha fazlasını kullanabilirsin aslına da
Web online işlemlerden bide bakın orada nasıl görünüyor
Ya da 9333 arayarak gelen sms ten
Ayın 17'sinde tt online uygulaması üzerinden başvuru yaptım. Dijital kurye sim kartı getirdi. Aktivasyon işlemlerini uygulama üzerinden kendim yaptım. tt'den mesaj geldi pazar günü işlem tamamlanmış olacak.
Arkadaşlar bu şekilde 120 Tl olan ücret alınmıyor. Bilginize.
-
-
Bende dün gece mesajı görünce başvuru yapmıştım, bugün aradılar ve aynı şekilde artık geçiş yapamadıklarını ilettiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Web de kullanılan dk yaziyor ve toplam sınırsız yazıyor.
Dijital kuryeden sadece sim kartı teslim alıp aktivasyon işlemlerini uygulamadan kendimiz yapıyoruz doğru anladım değil mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen öyle online uygulama ile yapılabiliyor
-
Bunun üstüne yıldızlı günler İndirimi tanımlanacak
Kaç gün kaldıysa günlük dakikayı baz alıyor olabilir
27 sinde bakın ne yazacak
Bu kampanyanın olduğu sayfayı kaldırmışlar. Burada da gözüktüğü üzere 24 ay Tivibu ve muud veriyorlardı ama 12 ay tanımladılar. Aradık söyledim yok diyorlar.
Teşekkürler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım teşekkür ederim. Sadece soz yazıp gönderdim yıldızlı günler indirimini kendisi mi tabımlatacak ?
Bi kaç gün içinde Tanımlandığında mesaj gelecek gelmezse müşteri hizmetlerine danışın
Böyle bir kampanya ne zaman sonra tekrar gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
taahhüt bitiminden sonra devam etmesi mantıksızdı. Muhtemelen tarife girişini yapanlar yanlış yazdı. Ama ne yazdılarsa uygulamaları gerekirken çamura yatıyolar.
-
Taahhütle alakası yok ki sana kod veriyor
Hemen aktifleştir demiyor ki
Bende Mobilden başvuru yapıp ertesi gün sim kartı teslim aldım. 1-2 saat sonra da mobil uygulamadan aktivasyonu yaptım ama 4 gündür ne arayan var ne gelen mesaj :)
Yalnız hat aktivasyonunu yaparken Sim kart barkod noyu taramada sanki eksik taradı, bende bi kere geçmiş oldum. Şimdi tekrar başvuru no ve Barkod no yazınca "Başvuru başka bir Sım kart ile devam etmektedir" diye hata veriyor.
Telekomu aradım, uygulamayı silin verileri temizleyin tekrar deneyin, bizde aktivasyonda bişey gözükmüyor" dedi ama değişen bişey yok. Heralde iptal olacak yine kaldık Voldafone da :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X