Şimdi Ara

Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
35
Favori
47.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sim kartı takmak için SMS tam 48 saat sonra mı geliyor (iş günü)

Hızlandıramıyor muyuz?

Teşekkürler

• dravdan kullanıcısına yanıt

Operatöre kalmış onay süreçlerinden geçiyor .Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya 

• SerkanGD kullanıcısına yanıt

Free Adblocker diye bir tarayıcı var. Onu yükleyin. Ben ufak bir deneme yaptım. Tarayıcı reklam engellediği için sonuç olumlu.

• alpjasper kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiye için teşekkürler. Bende reklam çıkmıyor zaten, premium var, yine de paketten yer mi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alpjasper kullanıcısına yanıt

Microsoft edge daha mantıklı tarayıcı kullanıcılacaksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya

• ertosun E kullanıcısına yanıt
    Hocam detaylı bilgi diyince gözükmüyor tarifeler

• ertosun E kullanıcısına yanıt

Sitede hata var yanlışlıkla eklemiş olabilirler

Yada fiyatları ve tarifeleri güncellemeyi unuttular

3 tarife ve eski fiyatlar çıkıyor

Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya

Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya 

• Güncel fatura özgür 6gb 130 tl gözüküyor uygulamada 115 olması lazım degil mi

• Akletmeklazım kullanıcısına yanıt

14,94 vergiyi de ekleyince tutuyor Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya 

Premium da olsa paketten yiyor yuzlerce sikayet var inanmayan baksin sikayetvara. Bu tarifelere sinirsiz sosyal medya icin gececek olan. Hayal kirikligina ugrar.

• gsmtr G kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam dikkat edeceğiz artık geçtik. Diğer platformlarda Instagram vs. Sorun yoksa idare edeceğiz bir süre.

Youtube da soyle bir video var cozum olarak, deneyin isterseniz.

Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medyaMehmetyoutube
    #turktelekom #youtube #limitsiz #sınırsız
    https://www.youtube.com/watch?si=NG2BlSKquI0bDuQS&v=NDZ3hovYsXA&feature=youtu.be

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi olmuş, görseli kaldırmışlar😔

• Merhaba hattım bugün açıldı sosyal medya paketini denemek istedim youtube premium kullanıyorum interneti açmadan önce youtube a girip sonra interneti açınca sosyal medya paketinden yiyor ek bir şey yapmadan. Bir de bu 30 gb hediye olayı hat açıldıktan itibaren 30 gün için mi geçerliydi? Mesela 27 eylülden sonra alabilir miyim?

• Can Lp kullanıcısına yanıt

29 Eylüle kadar alabilirsiniz Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya 

• Can Lp kullanıcısına yanıt
    Hocam tam anlamadım valla. İnterneti açmadan nasıl YouTube girdin de yemedi kotadan. Antsana biz ne yaptıysak olmadı.

Önce youtube uygulamasını açtım hocam internetsiz şekilde sonra interneti açınca o kotadan yedi. Tarayıcıdan çalışıp çalışmadığını denemedim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.