Sim kartı takmak için SMS tam 48 saat sonra mı geliyor (iş günü) Hızlandıramıyor muyuz? Teşekkürler |
Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya (15. sayfa)
-
-
Operatöre kalmış onay süreçlerinden geçiyor .
-
Free Adblocker diye bir tarayıcı var. Onu yükleyin. Ben ufak bir deneme yaptım. Tarayıcı reklam engellediği için sonuç olumlu.
-
Hocam tavsiye için teşekkürler. Bende reklam çıkmıyor zaten, premium var, yine de paketten yer mi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Microsoft edge daha mantıklı tarayıcı kullanıcılacaksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam detaylı bilgi diyince gözükmüyor tarifeler
Sitede hata var yanlışlıkla eklemiş olabilirler
Yada fiyatları ve tarifeleri güncellemeyi unuttular
3 tarife ve eski fiyatlar çıkıyor
-
Güncel fatura özgür 6gb 130 tl gözüküyor uygulamada 115 olması lazım degil mi
14,94 vergiyi de ekleyince tutuyor
-
Premium da olsa paketten yiyor yuzlerce sikayet var inanmayan baksin sikayetvara. Bu tarifelere sinirsiz sosyal medya icin gececek olan. Hayal kirikligina ugrar.
Anladım hocam dikkat edeceğiz artık geçtik. Diğer platformlarda Instagram vs. Sorun yoksa idare edeceğiz bir süre.
Youtube da soyle bir video var cozum olarak, deneyin isterseniz.
Mehmetyoutube#turktelekom #youtube #limitsiz #sınırsızhttps://www.youtube.com/watch?si=NG2BlSKquI0bDuQS&v=NDZ3hovYsXA&feature=youtu.be
Dediğiniz gibi olmuş, görseli kaldırmışlar😔
Merhaba hattım bugün açıldı sosyal medya paketini denemek istedim youtube premium kullanıyorum interneti açmadan önce youtube a girip sonra interneti açınca sosyal medya paketinden yiyor ek bir şey yapmadan. Bir de bu 30 gb hediye olayı hat açıldıktan itibaren 30 gün için mi geçerliydi? Mesela 27 eylülden sonra alabilir miyim?
-
29 Eylüle kadar alabilirsiniz
-
Hocam tam anlamadım valla. İnterneti açmadan nasıl YouTube girdin de yemedi kotadan. Antsana biz ne yaptıysak olmadı.
Önce youtube uygulamasını açtım hocam internetsiz şekilde sonra interneti açınca o kotadan yedi. Tarayıcıdan çalışıp çalışmadığını denemedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X