Şimdi Ara

Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
422
Cevap
35
Favori
47.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değil, ağustosun 17 sinde bitti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yıldızlı güzler kampanyası her ay oluyor mu?

• bu ay yeni bir kampanya başlamadı ne zaman başlar acaba ?

• Olursa hafta sonu ve ay sonunu bekleyin

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

40 gb + sınırsız sosyal medya paketini kullanıyorum. 26 günüm kaldı. Acaba aynı tarifeyi uygun fiyata alabilir miyim? Bunun için ne yapmak gerekli? Arayıp müşteri hizmetleriyle konuşmak mı yoksa aramalarını beklemek mi? Eğer iyi bir teklif yapmazlarsa Turkcell 60 gb paketine geçmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonyxelck S kullanıcısına yanıt

hiç düşünme il uyuyorsa turkcell 60'a geç

• Layun L kullanıcısına yanıt

İl uyuyor hocam sorun yok. Bir arkadaş aynı paketi 450 liraya yeniden yapmış. Bana da teklif edilirse kalmayı düşünüyorum. Aksi taktirde Turkcell'e geçeceğim.

Aynı tarifeyi aynı fiyata devam ettirmezler

anca teklif sunacaklar tarife adı farklı içerik aynı fiyat yüksek olur .

Arayıp teklif isteyin belki güzel teklif sunarlar .

Aynı tarifeyi burdan bir arkadaş 450 liraya almış. Bu fiyat benim için uygun. Şimdi arıyorum, cevabınız için teşekkür ederim.

eski tarifesi farklı olduğundan almıştır sizi aynı tarifeden taahhütlü devam ettirmezler .

taahhüttünüz bitince taahhütsüz fiyattan kullanabilirsiniz .

Az önce konuştum. Durumu anlattım, "şu an için farklı bir kampanya gözükmüyor, eğer olyrsa sizi ararlar" dedi. Bunun üzerine yarın 14:00'a kadar bekleyebileceğimi söyledim. Not aldılar. Pek bir umudum yok ama yarına kadar bekleyeceğim.

• Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya

Bu kampanya geri gelmiş. Taahhüt bitmesine 10 gün vardı iyi oldu prime tekrar dönüyorum. 30 gb 350’tl ideal

• Sdk.JK S kullanıcısına yanıt

Bende şimdi geçiş talebimle ilgili müracat ettim teşekkürler. Müracat sonrası hemen arandım Kurye ve telsiz sonrası 377,00 TL olarak ödersiniz dedi müşteri temsilcisi.

34 gün vardı kontrat bitimine bakalım nasıl bir geçiş süreci yaşayacağız umarım geçiş sonrası turkcellden ekstra bir bedel çıkmaz.

Önceki kampanyalara göre daha pahalı resmen.

Hocam bir sorum var.

25 GB + 5 GB sosyal medya demek,

Sosyal medya için sadece 5 GB'lık bir hak mı veriyor yoksa toplam 30 GB'ın hepsini sosyal medyada kullanılabiliyor mu?

Bilgilerinizi rica ediyorum.

• Noix~ kullanıcısına yanıt

25 GB her yöne, 5 GB sosyal medya yönüne. İsterseniz toplamdaki bu 30 GB'ın hepsini sosyal medyaya kullanın farketmez. Her halükarda 30 GB bitene dek sosyal medya ya erişiminiz devam edecek zaten. Sosyal medya ya girdiğiniz zaman öncelikli olarak 5 GB'ı kullanacak. 5 GB bitince sosyal medya için 25 GB'tan yemeye başlayacak.Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuTo_49 -- 19 Eylül 2024; 15:10:53 >
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Evet öyle ama o kampanyayı kaçırdık. Normalde 500 tl idi bu tarife 350 kötünün iyisi.
    Vodafone kullanıyorum vodafone en uygun 18 gb 310 tl istiyor. Türk telekom en azından prime ispark espressolab biletix falan iyi oluyor

• YuTo_49 Y kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

Dijital tarifelerin farklı bir olayı var mı? Normal tarifelerden farkı gibi?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.