Şimdi Ara

Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
422
Cevap
38
Favori
46.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dijital kurye ne rezil bir firma yahu. Cumartesi randevu aldık evdeyiz diye cuamrtesi akşam 6 da aradı emsaim bitti pazartesine gelsem olurmu diye Çalışan adamız ama neyse olur dedik bugün de ne gelen ne arayan soran var çok mu aramışlar bu rezilleri. Kolaygelsin kargo firması var onlarla çalışsallarmış adamlar dakik çalışıyor bunlardan iyi iş çıkarırlardı.

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

randevun varsa neden iptal ettin ki ?

6 da mesai bitmesi onun sorunu ya randevu almayacaklar ya da yetiştirecekler .

O uğraşacağını sen uğraşıyorsun şimdi

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

İptal etmedim aslında hocam pazartesiye alabilir miyim diye rica etti okeyledim ama şimdi yine gelmedi. Bundan sonra kendisi uğraşacak ben değil.

Sonuçta randevu günü işlemin olmadı

olması istiyorsan yine sen uğraşacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam size bu agresiflik hayatta kolaylıklar diliyorum.

Merak edenler için az önce kurye geldi işlemler 5 dakika içinde tamamlandı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sizede kolaylıklar hafta içi kurye için saat kavramı yok anlaşılan

• sınırsız sosyal medyalı tarifelerde ek internet paketi alındığında sosyal medya kullanımı yine sınırsız mı oluyor yoksa alınan ek paketten mi düşüyor arkadaşlar? malum hediye internet çıkınca önce hediyeden düşüyor, parayla aldığımız ek pakette de durum böyle mi?

Diğer sorum şu an fatura kesimine 10 gün var, ek 10 GB aldığımda tamamını bitirmediğim taktirde tam ücret mi faturaya yansıtır yoksa 10 günlük yani üçte bir fiyatı mı yansıtır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 1 Ekim 2024; 0:24:45 >
  • Merhaba arkadaşlar. Benim dijital kurye yarın gelecek ama bu tarifelere geçiş dün sonmuş bir sorun olur mu? Bilgisi olan var mı?

• turhan0505 T kullanıcısına yanıt

Siz tarifeye geçiş ile başvurup işlem yaptıysanız teslim tarihinin bir önemi yok en azıdnan mh bana öyle dedi. Yani 5 10 gün sonrada kartı teslim alıp ilgili yerlere sms atınca tarifeye geçebilirsiniz dediler.

Anladım hocam teşekkür ederim.

• turhan0505 T kullanıcısına yanıt

Başvuru tarihini baz alır sistem  

• Yeniden su 40 GB sınırsız sosyal gelirmi acaba onu bkliyrum

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Sosyal medyanın ayrı düşmesi lazım, ek paketin tam ücreti yansır.

• Arkadaşlar benimde taahhütüm bu ay itibariyle bitti. Geçen sene ÖZgür prime 40gb + sınırsız sosyal medya olan paketi 205+15tl ye almışım. Şimdi mobil uygulamada taahhüt bitmiş görünüyor ve güncel tutar 580 küsür tl birşey görünüyor.

Konunun başındaki fiyat listesinde aynı paket 320+15tl olarak görünmekte.

Kullandığım aynı paketi tekrar başka operatöre git gel yaparak 320+15tl den alabilirmiyim. Şimdiden hattı başka operatöre taşıyıp beklemedemi kalsam bu paketlere alım tekrar açılabilirmi önerilerinizi bekliyorum.

Geçen sene eylülde başlayıp 3-4 ay gibi sürede her ay belirli dönemlerde 40gb+sınırsız sosyal medyayı müşteri alımına açmışlardı.

• BenFero kullanıcısına yanıt
    benim de 1 ayim kaldi aynı pakette 500 küsürse süper tahahütsüz devam edicem. bu tarife gibisi yok. fiyatlar daha da ucar gibi böyle devam et

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • doltami1299x D kullanıcısına yanıt

Hocam böyle devam edelimde taahhüt olmadığı için 2 ay sonra zam gelirse napıcaz. Zaten 1-2 ayda bir fiyatlara zam geliyor.

• BenFero kullanıcısına yanıt

ocakta taahhüt bitti 130 TL idi, hala 130 TL

• doltami1299x D kullanıcısına yanıt

Böyle devam etecekseniz her faturada fatura altını okuyun zam gelecekse 1 ay önceden yazarlar

ona göre hareket edersiniz

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Hocam normalde 205+15tl ödüyordum şuan güncel tutar 578tl yazıyor. Benim için aylık bu kadar ücret ödemek çok fazla. Yaklaşık şuanki ödediğimin 3 katı. Bu fiyatın 3-5 sene değişmeyeceğini bilsem aynı şekilde devam ederdim. Ayrıca normaldede aylık ullanımım 15-20 gb ı geçmiyor. Belki sosyal medya sınırsız oldugu için internetten yemediğinden 15-20 anca kullanıyordum ana internetten. Şimdi 15-20gb lık bir pekte geçsem yetermi yetmezmi çelişkideyim.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.