Şimdi Ara

Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
38
Favori
46.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim tahüt bitti 570 tl olarak fiyatlandırdı. Zam gelmeyecekse bu fiyattan devam edilir, tahütsüz şekilde. İnterneti bitmiyor evde iş yerinde mobil interneti kullandım çoğunlukla max 24gb düşürebildim.

Ben değerli prime 40 olana geçtim 450 tl civarı fiyatı var ama interneti hızlı yiyor, ay sonunu zor görür gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BenFero kullanıcısına yanıt

neye karar verirsiniz bilemem ama ben sürekli zam gelmediğini belirtmek için yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

Yıldızlı günler 40 paketini kullanıyordum. 2000 dk, 30 gb internet, 10 gb sosyal medya 180 tl'ye. Dün taahhütüm bitti. Kontratsız olarak 528 tl'ye kullanıyorum şu an.

Aynı içerikteki Prime Düşün 40 gb paketini 462 tl'ye sunuyor..

Kabul etmeli miyim? Diğer operatörlerde de uygun fiyatlı bir fırsat yok. Keza tt'de de yıldızlı günlerdeki gibi bir şey olsa git gel yapacağım, o da yok..

• bu ara telekom bu tarifeleri kullananlara 80 gb + sınırsız sosyal medya + 2gb de hediyesiyle 610₺ye teklif ediyor sanırım 1 yıl daha buna taahhüt verdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya
    Mağazalara özel paketler gelmiş

• yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

Paket değil bunlar tarife

Fırsatları Kaçırma! 😊 (turktelekom.com.tr)

6-15 Yaş Arası birisinin tc si ile kayıt yapıyorlardır .

Bu tarifelerin ismi ne diye geçiyor sordunuz mu? Yeni gelenlere mi özelmiş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebrar21 E kullanıcısına yanıt

Üst mesajda site adresi var

siteden bakabilirsinizYıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya 

Tarife güzel de, böyle bir ibare var.

HİT tarifelerinin taahhütlü fiyatlarından yararlanılabilmesi için hat sahibinin “SOZ HIT TCKN GG/AA/YYYY” SMS’i içerisinde TCKN’si kullanılan çocuğun anne veya babası olması zorunluluğu bulunmaktadır.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/hep-hit-2-tarifesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 16 Ekim 2024; 17:9:18 >

• yurdakull kullanıcısına yanıt

Bugun magzaya gittigimde öğrendim bende. Hala değişmemiş TT reklama bak

• Yıldızlı günler tarifeleri ile ilgili bir gelişme varsa muhakkak bildirin arkadaşlar..

Pusudayız...Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya 

• Tamadır hocam eğer bilgi alırsan dm den de olsa bilgi verirsen sevinirim.

• Hoş geldin 25 gb numara taşıyınca olmuyor mu?

her ilde her mağazada oluyor mu bu tip kampanyalar

• Arkadaşlar malümunuz ÖZgür prime 40gb + sınırsız sosyal medya tarifem taahhütü bitti. Güncel taahhütsüz tutar şuan 574tl görünmekte. Bu yıldızlı günler tarifelerinin tekrar açılmasını beklerken şimdiden farklı bir operatöre geçip hattımı taşımış olayım diyorum. Taşıdıktan sonra idaretenlik böyle kısıtlıda olsa dakikası ve 3-5gb interneti olan faturasız tarifesi olan turkcell veya vodafone uygun fiyatlı paket bilen arkadaşlar varsa bilgilendirse sevinirim.

• derya78 kullanıcısına yanıt

Çocuk kampanyasıymış hocam pankartta belirtmemişler . Geçiş yapmak isteyince söylediler

Selfy herhangi bir pakete geçin +107tl ye sınırsız sosyal medyan alınıyor hocam

Hocam Selfy zaten Türktelekomun servisi. Selfy ye geçersem numara taşımış gibi kampanyalı fiyattan yararlanamam.

Hocam o zaman Herhangi bir operatöre geçin ilk fatura kesilmeden cikin ben Turkcell kullanıyordum bugün hattım açıldı. Akşam geri Türkcell’e geçicem 2 3 günlük fiyat çıkacak.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.