Şimdi Ara

Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
422
Cevap
35
Favori
47.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla buradakiler şaşırıyorum gerçekten karsiyakada cumartesi öğlen başvurdum pazartesi sabah açıldı jet hızında. Mesaj atmama bile gerek kalmadı onay falan diye otomatik hersey ayarlanmış şekilde direk geldi ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Ayın 20sine kadar telefondan başvuruları uzatmışlar hocam 20sinden sonra almıyoruz dedi.
    Şuan 350 tl olan var ona geçerim artık nasip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sdk.JK S kullanıcısına yanıt

Bugün çıkanlar var

fiyat uygun olmadığından konu açmaya gerek duymadım

Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya

• Eskiye hiçbir şey yok, hepsi yeni gelene

• ivez23 kullanıcısına yanıt

Maalesef operatörler şu berbat mantalitelerini yıllardır değiştirmiyorlar. Giden gitsin bana ne ben yeni gelene bakarım mantığı sürdürüyorlar. Kendileri bilir. Artık numara taşımak için bayiiye gitmek gibi bir zorunluluk da olmadığı için gerekirse her sene başka operatöre geçerim. Kusura bakmasınlar ben keriz değilim. Beni elde keklik olarak göremezler.

• Merhaba, bize 20 Ağustos tarihinde kurye geldi, fotoğraf falan çekti, sim kartı verdi ve SMS bekleyin dedi. Acaba birşey eksik mi kaldı. SMS geldiği de yok. Ne yapmamız lazım bilen var mı?

• Melphis M kullanıcısına yanıt

Sizin için daha iyi olmuş 27 Sinde yeni Fatura dönemine gireceksiniz . Tam ay kullanırsınız .

Müşteri hizmetlerine danışın derim .

• ben 17 sinde başvurmuştum, 19 unda sim kart teslim edildi. Açılmasını 2-3 gün bekledim, herhangi bir gelişme olmayınca tt yi aradım. Başvuruyu tamamlayan temsilci mevcut operatörü seçmediğim için numaram gözükmemiş ve işlem iptal edilmiş. paketi de kaçırdım maalesef, umarım güzel bi paket daha denk gelir.

• Bu tarifelere geçecek olanlar dikkat etsin limitsiz sosyal medya demesine ragmen youtube kotadan harciyor. Youtube da şöyle bir çözümü var.

Mehmetyoutube
    Türk telekomun sınırsız youtube paketi dolandırıcılığı ve çözümü
    https://www.youtube.com/watch?si=I3KTXqM-wHpokZ3y&v=NDZ3hovYsXA&feature=youtu.be

• osmygt O kullanıcısına yanıt

Ben talep kaydı oluşturdum. Acaba aynı durum mu bilemedim. Size kim dedi, yeniden yönlendirme yapmadılar mi

• Cumartesi günü Kocaeli / Gebze bayisinde bu afiş vardı. Bir hattımı başka operatörden 175 TL lik bu tarifeye taşıdım. Tarife adı ise Güçlü 15 diye geçiyormuş.

Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya

• anibaldesign kullanıcısına yanıt

Bayiye Özel değil de ile özel olması lazım yine pahalı yıldızlı günlerde daha ucuza verilmişti

TürkTelekom Güçlü Tarifeler (Sınırsız Sosyal Medya) | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

Konusu varYıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya 

• ivez23 kullanıcısına yanıt

Annemin bir lafı var eskiden umsa aptal umardı der yorumunuzu okuyunca o geldi aklıma Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya 

Bu olaya ben tamamen karşıyım kalkınma öncelikli il diye geçiyor arkadaş 3 büyük ilde yaşayanlar da kalkinamiyorki asıl büyük şehirlere gelmesi lazım ayrımcılık aynı şeyi digitürk superonline vb şirketlerde yapıyor bu olaya gıcık oluyorum ben adam büyük şehirde yaşıyor yaşamak zor bide 350 lira fatura ödüyor o illerde 230 tl veriyor misal çok yanlış bence acilen kaldırılması lazim.Asil bu şehirlerde yaşayan adamlar daha refah seviyesi yüksek yaşıyor..

• gsmtr G kullanıcısına yanıt

youtube'u tarayıcıdan kullanınca kotadan harcamadığını yazmıştı bir arkadaş, geçmiş sayfalarda okumuştum, ben denemedim henüz.

• SerkanGD kullanıcısına yanıt

Her turlu harciyor.

• xxpp kullanıcısına yanıt
    Bence zaten senin düşündüğün mantıkla yapmıyorlar. O illerde abone sayıları, diğer operatörlere göre daha düşüktür. Pastadan daha fazla pay almak için özel kampanya yapıyorlardır.

• Kurye bugün teslim etti, hattın açılması için bekliyorum

Bazı mağazalarda enterasan kampanyalar var ama biraz kurcalidiginda fiyatlara ek birseyler kitlemecilik yapıyorlar. Mesela böyle bir tarife vara ama buna ek aylık 115tl Tivibu ekliyorlar. Tam sikayetlik ugrasirim diyene.

Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medyal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Bunlar Yeni Egm ve Jandarma tarifeleri prim kazanmak için yanında ucuz bir şey ile tarifeye geçiş yapıyorlar .

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.