30 Günde bitiyor ama önceliği hediye internete veriyor . Hediyeyi kullanınca tarife hakların kullanmadan yenilecek .
26 sına kadar 30 gb ve tarife hakkında ki interneti bitireceksen alabilirsin. Tarife hakların ayın 26 sın da bitecek 27 sinde hediye interneti almak daha mantıklı |
Yıldızlı Günlere Özel Aşımsız Özgür Tarifeler 6-10-15-20-25-30-40gb+Sınırsız Sosyal medya (12. sayfa)
-
-
Merhaba bu tarifelerden birisine gecmek istiyoruz suan icin mumkun müdür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanya 17 Ağustosta bitti .
Yenisi gelirse geçersiniz .
-
@krkmz1666 Hocam merhabalar, cumartesi günü akşamı 30+10 gb olan tarifeye tt mobil uygulaması üzerinden başvurmuştum bugün dijital kurye hattı teslim etti ama Türk Telekom'dan herhangi bir mesaj gelmedi. Kampanya süresi bittiği için acaba faydalanamama gibi bir durum olur mu?
-
kurye ile süre uzayabiliyor o yüzden .müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz
Başvuru tarihi baz alındığı için kampanyadan yararlanırsınız
-
Tamamdır teşekkür ederim hocam
-
Sınırsız sosyal olana gectim youtube kotadan yiyor. Bunun düzelmesi icin nasil bir ayar yapmam gerekli yardimci olur musunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buna dikkat etsin tt kullanan herkes. YouTube uygulamasından açınca normal İnternetten yiyor. Tarayıcıdan youtube açınca youtube paketinden yiyor.
Merhaba,
Tekrar bu kampanya aktif olur mu bugünlerde ?
-
Takipte kalın derim bunun yerine başka kampanya yapabilirler
Genelde cuma cumartesi günleri oluyor .
Dün online hat taşıma başvurusu yaptım müşteri hizmetleri aradı birkaç tarife saydı bende yıldızlı günler tarifesi vardı ama kampanya bitti galiba dedim. Bayilerden geçisin bittiğini fakat müşteri hizmetlerinden geçişin devam ettiğini söyledi. Tarife detaylarını aktardı kabul ettim fakat bayiden geçiş olmadığı için dijital kurye ile işlemleri yapıcam 120₺ ekstra ücret ödeyerek geçişi başlatmış oldum.
Edit: Geçen sene Türk Telekomdan Türkcelle geçmiştim bulunduğum bölgeden kaynaklıdır diye düşünüyorum ama 1 sene eziyet gibi geçti konuşurken kesiliyor internet çekmiyor sonunda Türkcellden kurtuldum çok şükür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YASIN0634 -- 22 Ağustos 2024; 9:55:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ah be kaçırmışım. Taahhüttümün bitmesine 2 ay var. Vodafone kullanıyorum ama türk telekom prime ispark sebebiyle geçmek istiyorum şöyle bir kampanya tekrar olsa direk 40 gb yapıştırılır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstte ki yorumu okumanızı tavsiye ederim
Hangi numartyı aradınız ben aradım şimdi o kampanya bitti dedilee
Ben aramadım Türk Telekom internet sitesinden numara taşıma başvurusu yaptım mh beni aradı tarife sundu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fark şu;
Müşteri hizmetlerinin yetkisi yok. Kampanya bitti bilgisi var kendilerinde, ekranlarından da göremiyor ve bir işlem yapamıyorlar.
Ama genel müdürlüğün var:)
Bu aşamada da 120 TL kurye bedeli ile kart gönderimi sağlıyor ve 10 ay boyunca aylık 12 TL faturaya yansıtıyorlar.
Ayrıca şu an hala numara taşıma konusunda özel opsiyonla/onayla sürdürdükleri destek kısa süreli olabilir. Çünkü kampanyayı kaçıran müşteri adaylarımıza kolaylık olması bakımından, mağduriyet giderilmesi bakımından özel onayla kısa süreli demişlerdi. Yani bir iki güne bitebilir. Düşünenlerin hızlı davranmasında yarar var.
Edit: @DeliKase nickli arkadaşımız güncel bilgiyi iletti. (Kampanya maalesef tamamen sona ermiş).
Özetle;
Webden numara taşıma konusunda başvuru yapınca, anında dönüş yapıyorlar ve dönüş yapan yer ise Genel Müdürlük oluyor.
Sağ olsun, (@YASIN0634 nickli arkadaşımızın bilgilendirmesiyle bende süreci ilerlettim). Tekrar teşekkür ediyorum kendisine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravdan -- 23 Ağustos 2024; 10:23:7 >
-
bu mesajınıza istinaden web sitesinden başvuru yaptım ve 30 sny içinde dönüş yaptılar. bir kaç gün boyunca bşavurulara dönüş yaptık ama artık bu tarifiye geçiş yaptırma yetkimiz yok dedi arayan arkadaş. ben de teeşkkür edip kapattım.
başka deneyen olursa lütfen yazabilir mi sonucu?
-
Anında dönüş yapıyorlar evet.
Belki önümüzdeki günlerde tekrar aktif ederler kampanyayı veya benzer bir kampanya yaparlar.
Sağlık olsun.
Bilgilendirme için
Teşekkürler
-
gelirse belki yarın gelir .Bayilere mail atarlar
-
Bakalım bunların üzerinde mi, altında mı olacak GB ve fiyatlar ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X